Aranyból van az énekes szíve: hajléktalan páron segített Justin Bieber a minap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fotók! Hajléktalan párnak segített Justin Bieber
2018. március 29. 16:28
Mindig is tudtam, hogy ő egy nagyszerű ember, már többször is megmutatta a nagyvilágnak, hogy milyen nagy szíve van:)
2018. március 29. 18:14
Nem a kedvencem de nem értem mi a francért kell lebuzizni es hasonló szavakal illetni ha ilyeneket csinál...
2018. március 29. 18:34
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
Úgy bírom,hogy egyik poszt alatt mindenki szidja most meg ő az "ISTEN" kiégekXD
2018. március 29. 19:36
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
neki mindíg is aranyból volt a szíve
2018. március 30. 09:57
Ez olyan szép dolog meg minden,de arról miért nem írnak cikket,hogy leköpte a rajongóit,annyira beütött egy rajongónak,hogy tiszta vér volt a szája,nem kapott egy csaj ölelést,stb.
~~~~~~~~~~~~~~EZ SAJÁT VÉLEMÉNY!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~EZ SAJÁT VÉLEMÉNY!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2018. március 31. 10:04
Nekem sem volt soha a szívem csücske. Viszont, ha valami jót cselekszik, nem értem, hogy miért kell akkor is egyeseknek leszólni. Igenis szép dolog tőle, hogy segített ennek a párnak.
2018. április 01. 14:06
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
A jótettjei tényleg példamutatóak. De sajnos, nagyon sok rossz tulajdonságai is vannak, bármennyire próbáljuk figylemen kívül hagyni..
2018. április 01. 14:52
Van neki csillió dollárja, ha házat vett volna nekik akkor megértem a hírt. Ez olyan mintha én a véradáson a szokásos 4 deci helyett megbököm az ujjam egy tűvel és egy csepp után dagadó mellel elsétálok hogy "ÉN BIZONY SEGÍTETTEM HŰDEJÓ EMBER VAGYOK BASZKI"
2018. április 01. 15:02
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
És közben kérte, hogy fotózzák le, ahogy segít? Annyira önzetlen
2018. április 02. 11:37
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Maja Mohácsi, nem értem, hogyan válik valaki istenné azáltal, hogy jót cselekszik, és a többi ember örül ennek.
Én igenis örülök, amiért segített, mert nem is az a lényeg, mennyit ad az ember... Jó lenne, ha ezzel mások szemét felnyitná, hogy hasonlóan cselekedjenek. ^^
Én igenis örülök, amiért segített, mert nem is az a lényeg, mennyit ad az ember... Jó lenne, ha ezzel mások szemét felnyitná, hogy hasonlóan cselekedjenek. ^^
2018. április 03. 10:17
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
- Hallod tesa, te bújj el a bokorba, mert így túl feltűnő, hogy fotózol...
- Jogos, de aztán vigyél is nekik valamit, és közben úgy fordulj, hogy ne csak a seggedet lássuk.
- Jogos, de aztán vigyél is nekik valamit, és közben úgy fordulj, hogy ne csak a seggedet lássuk.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: