Most játszanak a EuroSporton a lengyel röpisek,mintha mind modell lenne.
A legszebb pedig szerintem Anna Baranska.
Lengyel nõi röplabda válogatott
2008. január 19. 21:54
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Köszi a képeket, pont most akartam indítani egy kérõs topicot a lengyel nõi válogatottjáról, õk a kedvenceim.
A holnapi döntõ durva lesz (lengyel-orosz), remélem nyernek.
Ha valaki találna több képet a csapatról, azt megköszönném!!
A holnapi döntõ durva lesz (lengyel-orosz), remélem nyernek.
Ha valaki találna több képet a csapatról, azt megköszönném!!
2008. január 19. 22:26
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Ja-ja.Nagy meccs lesz.Hq képeket szerintem legfeljebb a lengyel társoldalon lehetne találni,ha létezik ilyen.
Kár,hogy nekünk nincs jó röpi válogatottunk,pedig a középiskolákban a lányok,a kézi mellett ezt a labdát is hajtják.
Kár,hogy nekünk nincs jó röpi válogatottunk,pedig a középiskolákban a lányok,a kézi mellett ezt a labdát is hajtják.
2008. január 20. 17:42
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Köszi a képet!
Hát sajnos vesztettek, pedig sokkal jobban játszottak mint az oroszok. 2:0ról 2:2re feljönni nem valami egyszerû dolog, és megcsinálták. A végét nem tudom miért nem lehetett összehozni.
De ezek után is õk a kedvenc válogatott csapatom!
Hát sajnos vesztettek, pedig sokkal jobban játszottak mint az oroszok. 2:0ról 2:2re feljönni nem valami egyszerû dolog, és megcsinálták. A végét nem tudom miért nem lehetett összehozni.
2008. január 20. 18:17
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Pedig több pontot szereztek összességében,mint az oroszok,csak sok volt a rossz nyitás náluk,és az oroszok,nagyon jól blokkoltak.
Remélem,valamikor,mostanában összekerülünk velük valamilyen tornán,ott a helyem!
Remélem,valamikor,mostanában összekerülünk velük valamilyen tornán,ott a helyem!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: