Starity

Megjelent a Stray Kids debütáló középlemeze

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 28. 09:58 #1
- törölt felhasználó -    
A dél-koreai kilenc fős fiúcsapat idén május 26-án debütált az I Am Not című középlemezével.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. március 28. 12:06 #2
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Akkor kezdem a nyáladzást! Már novemberben felfigyeltem rájuk, de csak januárban jutottam el oda, hogy teljesen beléjük szeressek. A zenéjük valami elképesztő módon megfogott, és annyira csodálatos a kapcsolat a tagok között, az alapból érzékeny lelkem rengetegszer sírta el magát rajtuk. Megjelenés előtt két héttel előrendeltem az albumot, biztos voltam benne, hogy imádni fogom. Nem csalódtam. A szöveg, az instrumentál is fantasztikus, a koreográfiáról nem is beszélve. Egyszerűen mondva imádom. Boldog vagyok, hogy őket majdnem a kezdetektől követhetem és támogathatom. (mellékesen, nem mondanám egymás ellenni versengésnek, (legalábbis az ő szemszögükből) az egész túlélő show alatt az volt a srácok célja, hogy 9-en debütálhassanak. nem csoda, hogy Minho és Felix nélkül nem volt olyan a csapat) heart.gif
2018. március 28. 14:32 #3
Ten Thousand
Ten Thousand
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Csatolások: 0
Azonosító: 255291
Büszke vagyok rájuk, és arra, hogy a debütálásuk előtt ismertem meg őket. A kezdetektől fogva láttam a lehetőséget bennük, szerintem a JYP legjobb rapperei alkotják, Jisung pedig hihetetlenül tehetséges. Nagyon örülök, hogy végül 9-en debütáltak, ez nagy megkönnyebbülés, miután egy darabig úgy volt, hogy kiesés lesz. Biast még nem mertem választani, de Jisung és Felix jelenleg a két "kedvencem". heart.gif
2018. március 28. 14:42 #4
- törölt felhasználó -    
A Hellevator óta vártam ezt a pillanatot, és végre, eljött. Hihetetlenül büszke vagyok rájuk, nagyon örülök, hogy eljutottak idáig, és ilyen megérdemelt népszerűség mellett teszik ezt. Elképesztő, mire képesek, hihetetlenül tehetségesek mindannyian. Illetve nagyon örülök, hogy végül mind a kilencen debütálhattak, ez így volt fair. A koreográfiáik, a dalszövegek, az instrumentál, mind fantasztikus munka. Hihetetlenül megérdemlik a szeretetet és a támogatást mindannyian, nagy munka áll mögöttük. Remélem, ez a sikerük töretlenül fog felfelé ívelni, én biztosan támogatom őket ebben. heart.gif
2018. március 28. 14:57 #5
- törölt felhasználó -    
Az előttem hozzászólók mindent leírtak amit gondolok. Imádom őket és nagyon büszke vagyok mind a kilenc fiúra. heart.gif Kiemelném Chan-t, hiszen hét évet várt debütálására, gondolom sokszor érezte azt, hogy soha nem jön el ez a nap, főleg mikor látta, hogy szinte mindegyik barátja debütált a GOT7-ben vagy a Twice-ban. Plusz elismerésem a 3RACHA tagoknak, hogy ilyen nagyszerű dalokat kreálnak, elképesztő.
Jeongin-t pedig szörnyű volt látni a show részei alatt, szegényt nagyon megviselte ez az egész kiesősdi (mint persze mindenkit). De ő olyan törékenyebb lelkűnek tűnik, szóval nagyon boldog vagyok, hogy vége ennek a pre-debut korszaknak és hogy végül mind a kilencen debütálhattak. :3
Na és arról nem is beszélve, hogy Minho-nak a vártnál sokkal több rész jutott a számokban. :3 Viszont a vokalistákat egy picit sajnálom, elég kevés szerepük van a District 9-ban, de hát ez a dal inkább rap "központú".

Ui.: Azért is írtam versengést mert hát mondhatni JYP arra kényszerítette "gyengébb" tagokat, így esett ki Minho is. :c De a lényeg, hogy visszajött. ^^
2018. március 28. 15:34 #6
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
nem igazán ismerem a fiúkat, bár hallottam róla, hogy debütálni fognak, meg junho ki is rakta instára, szóval onnan láttam. őszintén szólva nekem a dal annyira nem tetszik, kicsit összevisszának érzem, de a szövege nagyon jó. viszont. nagyon jó rapperek, tényleg. a jyp nem az erős rappereiről híres (nem rosszak, de naxd), de ezek a srácok, wow. kíváncsi vagyok a következő munkáikra, mert felkeltették az érdeklődésem, ha lesz időm az albumot is meghallgatom, hátha valamelyik dal jobban tetszik majd. egyébként a klip is jó lett, meg jól táncolnak is.
2018. március 28. 21:24 #7
starvok
starvok
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Azonosító: 243537
Tetszenek a számaik. Jók a rapperek. A District 9 a kedvencem.
2018. március 28. 23:58 #8
- törölt felhasználó -    
szerintem nagyon jóra sikerült. imádom őket. komolyan mondom, hogy a stray kids rapline-ja felér a bts-éhez. le vagyok nyűgözve. mindannyiójuk remekelt, büszke vagyok ^^
2018. március 29. 09:02 #9
RKiara
RKiara
új tag
Hozzászólás: 86
Azonosító: 251949
örülök hogy a cikk író a jövőbe lát de március van nem május
2018. március 29. 09:27 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (RKiara @ 2018.03.29. 09:02)
örülök hogy a cikk író a jövőbe lát de március van nem május

Mindig is tudtam, hogy természetfeletti képességeim vannak. xd
Ezt jol elírtam, észre se vettem rohog.gif Szóltam érte.
2018. március 29. 11:25 #11
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Annyira vártam már a debütálásukat. A Hellavetor megjelenése óta követem őket, és valami elképesztően gyorsan elrabolták a szívem. Nagyon büszke vagyok ràjuk,hogy eljutottak idáig mindannyian és ilyen jó albumot adtak ki a kezükből. Illetve a fandomra is hogy sikerült 24óra alatt több mint 4millió megtekintést szerezni a D9-re,ezzel az első helyre tornázva a srácokat a 'legtöbb megtekintés 24óra alatt debüt mv-nêl'.
Az egyik legtehetsêgesebb csapat véleményem szerint,szóval STANelje mindenki őket.:33
2018. március 31. 22:36 #12
- törölt felhasználó -    
megmondom őszintén, nagyon rég tetszett így egy debut dal. manapság nem igazán jönnek be a rookie csapatok bemutatkozó dalai, de ez most nagyon ütött. a rapline "szerelem első látásra" (vagy hallásra? lol) kategória wub.gif majd még sort kerítek az albumra.
stray kids everywhere all around the world sor mindent visz ♥
2018. április 14. 13:18 #13
- törölt felhasználó -    
Hű, a District 9 elég ütős lett! Nem hittem volna, hogy hallgatni fogom őket, de az utóbbi időben eléggé megszerettem ezt a csapatot. Pedig Kpop-ot nem igazán hallgatok, inkább a Krock-ra vagyok ráállva.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!