A dél-koreai kilenc fős fiúcsapat idén május 26-án debütált az I Am Not című középlemezével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Stray Kids debütáló középlemeze
2018. március 28. 09:58
2018. március 28. 12:06
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Akkor kezdem a nyáladzást! Már novemberben felfigyeltem rájuk, de csak januárban jutottam el oda, hogy teljesen beléjük szeressek. A zenéjük valami elképesztő módon megfogott, és annyira csodálatos a kapcsolat a tagok között, az alapból érzékeny lelkem rengetegszer sírta el magát rajtuk. Megjelenés előtt két héttel előrendeltem az albumot, biztos voltam benne, hogy imádni fogom. Nem csalódtam. A szöveg, az instrumentál is fantasztikus, a koreográfiáról nem is beszélve. Egyszerűen mondva imádom. Boldog vagyok, hogy őket majdnem a kezdetektől követhetem és támogathatom. (mellékesen, nem mondanám egymás ellenni versengésnek, (legalábbis az ő szemszögükből) az egész túlélő show alatt az volt a srácok célja, hogy 9-en debütálhassanak. nem csoda, hogy Minho és Felix nélkül nem volt olyan a csapat)
2018. március 28. 14:32
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Büszke vagyok rájuk, és arra, hogy a debütálásuk előtt ismertem meg őket. A kezdetektől fogva láttam a lehetőséget bennük, szerintem a JYP legjobb rapperei alkotják, Jisung pedig hihetetlenül tehetséges. Nagyon örülök, hogy végül 9-en debütáltak, ez nagy megkönnyebbülés, miután egy darabig úgy volt, hogy kiesés lesz. Biast még nem mertem választani, de Jisung és Felix jelenleg a két "kedvencem".
2018. március 28. 14:42
A Hellevator óta vártam ezt a pillanatot, és végre, eljött. Hihetetlenül büszke vagyok rájuk, nagyon örülök, hogy eljutottak idáig, és ilyen megérdemelt népszerűség mellett teszik ezt. Elképesztő, mire képesek, hihetetlenül tehetségesek mindannyian. Illetve nagyon örülök, hogy végül mind a kilencen debütálhattak, ez így volt fair. A koreográfiáik, a dalszövegek, az instrumentál, mind fantasztikus munka. Hihetetlenül megérdemlik a szeretetet és a támogatást mindannyian, nagy munka áll mögöttük. Remélem, ez a sikerük töretlenül fog felfelé ívelni, én biztosan támogatom őket ebben.
2018. március 28. 14:57
Az előttem hozzászólók mindent leírtak amit gondolok. Imádom őket és nagyon büszke vagyok mind a kilenc fiúra.
Kiemelném Chan-t, hiszen hét évet várt debütálására, gondolom sokszor érezte azt, hogy soha nem jön el ez a nap, főleg mikor látta, hogy szinte mindegyik barátja debütált a GOT7-ben vagy a Twice-ban. Plusz elismerésem a 3RACHA tagoknak, hogy ilyen nagyszerű dalokat kreálnak, elképesztő.
Jeongin-t pedig szörnyű volt látni a show részei alatt, szegényt nagyon megviselte ez az egész kiesősdi (mint persze mindenkit). De ő olyan törékenyebb lelkűnek tűnik, szóval nagyon boldog vagyok, hogy vége ennek a pre-debut korszaknak és hogy végül mind a kilencen debütálhattak. :3
Na és arról nem is beszélve, hogy Minho-nak a vártnál sokkal több rész jutott a számokban. :3 Viszont a vokalistákat egy picit sajnálom, elég kevés szerepük van a District 9-ban, de hát ez a dal inkább rap "központú".
Ui.: Azért is írtam versengést mert hát mondhatni JYP arra kényszerítette "gyengébb" tagokat, így esett ki Minho is. :c De a lényeg, hogy visszajött. ^^
Jeongin-t pedig szörnyű volt látni a show részei alatt, szegényt nagyon megviselte ez az egész kiesősdi (mint persze mindenkit). De ő olyan törékenyebb lelkűnek tűnik, szóval nagyon boldog vagyok, hogy vége ennek a pre-debut korszaknak és hogy végül mind a kilencen debütálhattak. :3
Na és arról nem is beszélve, hogy Minho-nak a vártnál sokkal több rész jutott a számokban. :3 Viszont a vokalistákat egy picit sajnálom, elég kevés szerepük van a District 9-ban, de hát ez a dal inkább rap "központú".
Ui.: Azért is írtam versengést mert hát mondhatni JYP arra kényszerítette "gyengébb" tagokat, így esett ki Minho is. :c De a lényeg, hogy visszajött. ^^
2018. március 28. 15:34
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nem igazán ismerem a fiúkat, bár hallottam róla, hogy debütálni fognak, meg junho ki is rakta instára, szóval onnan láttam. őszintén szólva nekem a dal annyira nem tetszik, kicsit összevisszának érzem, de a szövege nagyon jó. viszont. nagyon jó rapperek, tényleg. a jyp nem az erős rappereiről híres (nem rosszak, de naxd), de ezek a srácok, wow. kíváncsi vagyok a következő munkáikra, mert felkeltették az érdeklődésem, ha lesz időm az albumot is meghallgatom, hátha valamelyik dal jobban tetszik majd. egyébként a klip is jó lett, meg jól táncolnak is.
2018. március 28. 23:58
szerintem nagyon jóra sikerült. imádom őket. komolyan mondom, hogy a stray kids rapline-ja felér a bts-éhez. le vagyok nyűgözve. mindannyiójuk remekelt, büszke vagyok ^^
2018. március 29. 09:27
Idézet (RKiara @ 2018.03.29. 09:02)
örülök hogy a cikk író a jövőbe lát de március van nem május
Mindig is tudtam, hogy természetfeletti képességeim vannak. xd
Ezt jol elírtam, észre se vettem
2018. március 29. 11:25
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira vártam már a debütálásukat. A Hellavetor megjelenése óta követem őket, és valami elképesztően gyorsan elrabolták a szívem. Nagyon büszke vagyok ràjuk,hogy eljutottak idáig mindannyian és ilyen jó albumot adtak ki a kezükből. Illetve a fandomra is hogy sikerült 24óra alatt több mint 4millió megtekintést szerezni a D9-re,ezzel az első helyre tornázva a srácokat a 'legtöbb megtekintés 24óra alatt debüt mv-nêl'.
Az egyik legtehetsêgesebb csapat véleményem szerint,szóval STANelje mindenki őket.:33
Az egyik legtehetsêgesebb csapat véleményem szerint,szóval STANelje mindenki őket.:33
2018. március 31. 22:36
megmondom őszintén, nagyon rég tetszett így egy debut dal. manapság nem igazán jönnek be a rookie csapatok bemutatkozó dalai, de ez most nagyon ütött. a rapline "szerelem első látásra" (vagy hallásra? lol) kategória
majd még sort kerítek az albumra.
stray kids everywhere all around the world sor mindent visz ♥
stray kids everywhere all around the world sor mindent visz ♥
2018. április 14. 13:18
Hű, a District 9 elég ütős lett! Nem hittem volna, hogy hallgatni fogom őket, de az utóbbi időben eléggé megszerettem ezt a csapatot. Pedig Kpop-ot nem igazán hallgatok, inkább a Krock-ra vagyok ráállva.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: