Hamarosan érkezik a mozikba a Bosszúállok legújabb része, amelyben Elizabeth Olsen is látható, mint Skarlát Boszorkány. A héten az Empire Magazinban debütált több poszter is a filmhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Felismerhetetlenre photoshopolták Elizabeth Olsent
2018. március 24. 18:03
2018. március 25. 12:51
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
hát ezt egy kicsit tényleg túltolták.
2018. március 25. 18:17
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
100% Ps. Nekem úgy tűnik, mintha több képből vágták volna össze, hogy "szép" eredményt kapjanak. Az arca utólag van odatéve, szerintem. Ilyen esetekben kapunk sokszor amorf testeket, fejeket, amikkel nem értjük, mi a természetellenes.
A másik tippem, hogy utólag játszottak a fény-árnyékkal, amit ha túltolunk az arc nem megfelelő helyein, a modell szinte felismerhetetlen lesz. Mégis inkább erre tippelek.
A másik tippem, hogy utólag játszottak a fény-árnyékkal, amit ha túltolunk az arc nem megfelelő helyein, a modell szinte felismerhetetlen lesz. Mégis inkább erre tippelek.
2018. március 27. 13:34
Egyszerűen nem értem, miért kellett ez. Az egyik leggyönyörűbb nő, akiről hallottam már, lehet az volt a cél, hogy "szebbé tegyék" (de már hova?), de mintha teljesen kicserélték volna. Ez nem ő tényleg és ahogy írta a törölt posztban, még alighogy hasonlít rá... Nem tudom, az Empire vagy a Disney & Marvel volt, az már mindegy is, de felháborító ez a photoshopolás véleményem szerint.
2018. március 29. 00:29
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Najó én nem is tudtam, hogy ő játssza a skarlát boszorkányt, pedig nagyon szeretem a karaktert. Amúgy a cikkre térve hát igen eléggé túllőttek a szerkesztők.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: