Az utolsó interjúján is „idétlenül” kifigurázta Camilát a Fifth Harmony
2018. március 22. 12:43
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Elég szánalmasak. Teljesen felesleges irigykedniük. Camila is hamarosan lecseng, már megszokhattuk, hogy a hozzá hasonló énekesek elsőre kapnak egy sláger dalt, aminek a sikerét többé nem tudják felülmúlni.
2018. március 22. 15:50
Azért a videóban nem csak egyszeri volt a kuncogás. Látszik, hogy ellenszenv van bennük Camila és az Ő sikerei iránt. Azonban kifigurázásnak ezt nem lehet nevezni. Jót fog nekik tenni a szünet.
2018. március 22. 15:59
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Szerintem a leggázabb a riporter volt, amiért levágta a képről Camilát. Akkor még a banda tagja volt, mikor a kép készült. Attól, hogy most már nem az, régen még az volt
2018. március 22. 18:45
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Visszanéztem többször is a videót, mert elsőre nem tűnt fel semmi, de egyértelműen Camilán vihogtak. Azt hiszem Normani ?! nem tudta min nevetnek a többiek, erre a mellette ülő mutogatta neki mit figyeljen xd mondjuk szerintem nem ez a leggázabb amit csináltak
mindenesetre szegénykék most sem nyerték el a szimpátiámat.
2018. március 25. 16:47
|
|
Supermodellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.01. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 251319 offline
|
jennette 13 igazad van. Nem értem miért kellett levágni. Így gáz.
2018. március 25. 19:26
|
|
Qweertyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 259127 offline
|
Mi a fene? Eleve ez a pasas generálta ezt a kínos szituációt, arról nem is beszélve, hogy 4 felnőtt nő nem képes egy interjú keretein belül normálisan viselkedni. Utána lehet vihorászni, de egyszerűen nem tudom felfogni ezt a viselkedést. Jó szünetet nekik!
2018. március 26. 15:25
|
|
Kingaisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 222658 offline
|
Arról nem is beszélve,hogy sok rajongó csak Camila miatt hallgatta a zenéiket,ment el a koncertjeikre stb. Azóta,hogy Camila kiszállt a csapatból,elég nyomósan csökken(t) a Fifth Harmony rajongóinak száma..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: