Ezen nem lepődtem meg...
Lehetett rá számítani, de szerintem olyan "szünetük" lesz, mint a One Directionnek és vissza se jönnek.
Leginkább Lauren miatt sajnálom őket, mert mindig is őt preferáltam az együttesben.
Bár személy szerint én kedveltem őket.
Szünetre megy a Fifth Harmony
2018. március 20. 10:28
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
2018. március 20. 17:08
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Camila a Havanával be is árazta őket...
Akinek van szeme, az kezdettől fogva látta, hogy Camila volt a csapatból az egyetlen, akinek volt színpadi jelenléte, kisugárzása, emellett pedig külseje és hangja is. Se énekelni nem tudnak, se fellépni, szimpla vonaglás és rongyokban riszálás amit produkálnak.
Camila egyedül többet ér, mint ezek négyen.
Akinek van szeme, az kezdettől fogva látta, hogy Camila volt a csapatból az egyetlen, akinek volt színpadi jelenléte, kisugárzása, emellett pedig külseje és hangja is. Se énekelni nem tudnak, se fellépni, szimpla vonaglás és rongyokban riszálás amit produkálnak.
Camila egyedül többet ér, mint ezek négyen.
2018. március 20. 17:38
|
|
littiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 17 Azonosító: 268635 offline
|
És a harmonizerek Camila-ra vannak ki akadva. Komolyan szerintem nem is igazi banda. De persze szeretem a zenéjüket, de az nem igazi banda, amikor az egyik tag mással is zenél. Pl.: Halsey ft. Lauren...
2018. március 20. 18:10
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Várható volt... minden rosszindulat nélkül (mert az utolsó albumuk pl tetszik), de nem jósolok nekik nagy karriert szólóban. Egyiküknek sincs olyan erős szóló kisugárzása. Normani-t szokták mondani, de én benne se látom azt a hű de nagy potenciált.
2018. március 20. 19:03
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Úgy látszik szabadságra ment az az erős csapatszellem.
2018. március 20. 20:43
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
Nem lepődök meg rajta...
2018. március 20. 21:20
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
oké, lauren mostmár koncentrálhat arra, hogy leforgassák a strangers klipjét.
the gays are waiting.
the gays are waiting.
2018. március 21. 07:13
egy számukat szerettem a Love me like you -t . ja az nem tőlük van
2018. március 21. 13:58
|
xXTommoXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 266216 offline
|
Simon Cowell olyan kiszamítható.
1D: összerak 5 fiút egy bandába, 3. helyezett
1D: kilép az egyik tag
1D: a többi négy szünetre megy határozatlan ideig, hogy a szoló karrierjükre koncentrálhassanak
5H: összerak 5 lányt egy bandába, 3. helyezett
5H:kilép az egyik tag
5H: a többi négy szünetre megy határozatlan ideig, hogy a szoló karrierjükre koncentrálhassanak
1D: összerak 5 fiút egy bandába, 3. helyezett
1D: kilép az egyik tag
1D: a többi négy szünetre megy határozatlan ideig, hogy a szoló karrierjükre koncentrálhassanak
5H: összerak 5 lányt egy bandába, 3. helyezett
5H:kilép az egyik tag
5H: a többi négy szünetre megy határozatlan ideig, hogy a szoló karrierjükre koncentrálhassanak
2018. március 24. 23:17
Valamiért éreztem, hogy ez lesz. Kilépett Camila, és a lányok "határozatlan időre" szünetre mennek. Miért történik ez minden Amerikai bandával?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: