Néhány órával ezelőtt jelentette be a népszerű lánybanda, a Fifth Harmony hogy határozatlan időre szünetre vonulnak. Úgy tűnik a lányok - Dinah Jane Hansen, Ally Brooke, Normani Kordei és Lauren Jauregui - szeretnének szólókarrierjükre koncentrálni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szünetre megy a Fifth Harmony
2018. március 19. 17:12
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
"A csúcson vagyunk" "Sose mennénk szünetre" aha
Várható volt, hogy valahol itt kötünk ki, lássuk be Camila nélkül csúnyán felsültek, hiába a folytonos vonaglás, fetrengés meg színpadon való beszólogatás csak azért hogy hírbe kerüljünk
Monoton, egyhangú, bugyuta dallamokkal már rég nem mennek semmire, Camila nélkül egyszerűen egybeolvad a hangjuk, annyira nincsen bennük semmi egyediség. Kíváncsi leszek erre az "ideiglenes szünetre" is. Szerintem sanszos, hogy ebből a bandából már nem sok semmi lesz, egyszerűen már nem éri meg a kiadónak pénzt fektetni beléjük, mert egyértelműen nem fizetődik már vissza olyan mértékben mint régen. Mindenesetre Laurenre kíváncsi leszek, de tőle se számítok túl sokra.
2018. március 19. 17:14
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Alig várom,hogy előrukkoljanak valamivel!(:
Hat év...elég sok,és ugyan kevesebb,mint egy éve vagyok rajongójuk, igazán büszke vagyok rájuk!
Remélem beindul a karrierjük a visszatérés után!
Hat év...elég sok,és ugyan kevesebb,mint egy éve vagyok rajongójuk, igazán büszke vagyok rájuk!
Remélem beindul a karrierjük a visszatérés után!
2018. március 19. 17:15
Nee, pedig imádom őket
Büszke vagyok rájuk és sok sikert a szólókarrierhez, nagyon várom a visszatérést
2018. március 19. 17:23
|
|
Hope111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 258320 offline
|
Várható volt. Nem azért, de az 1D-nél is ez volt. Kilépett az egyik legtehetségesebb, ha nem a legtehetségesebb aztán szünetre mentek. És még mindig tart. Meg merem kockáztatni, hogy nem is térnek vissza sose. És szerintem ez a fifth harmony-val is hasonlóan lesz. Camila kilépése után eléggé lefelé süllyedt a színvonal. Ezenkívül Normani meg Lauren is szóló előadóként kezdtek tevékenykedni. Ezekből már mind ki lehetett találni, hogy ez lesz. Aki jól érzi magát egy bandában az miért kezdene szóló karrierbe is? Rip 5h
2018. március 19. 17:29
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Hatalmas fanjukként mondom, hogy én mindig is tudtam, hogy ennek hamarosan vége. Tudtam, hogy Camila nélkül nem lesz olyan erős a barátságuk, és ez a koncerteken is meglátszott. Lauren kedvtelenül táncolt mindig, mosolyt alig lehetett felfedni az arcán, Dinah és Normani egymással voltak egy ideig csak elfoglalva, utána egymással se. Ally meg szimplán mosolyogva, minden erejével végigtáncolta az egész koncertet, őt azért sajnálom, mivel szívét lelkét odatette mindig. Így összevetve elég nyilvánvaló volt, hogy ennek az egésznek vége lesz. Én azért sajnálom hogy tönkrement ez az egész, remélem a szünet viszont jót tesz majd nekik, és nem oszlik fel a banda. (:
2018. március 19. 17:32
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Ezeknek a tehetségkutatókban összerakott bandáknak a sorsa olyan mint egy előre megírt forgatókönyv.
2018. március 19. 17:50
Már nem azért, de egyáltalán nem vagyok meglepődve. Egyáltalán nem követtem nyomon őket, fogalmam sem volt kb. egy évvel ezelőttig, hogy kik is ők. Aztán belehallgattam pár dalukba, és már akkor felfigyeltem Camila különleges és összetéveszthetetlen hangjára (valamint, akármennyire is be akartam magamnak mesélni, hogy ő mennyire antipatikus... egyáltalán nem volt az.), és őszintén? Senki másé nem keltette fel különösebben a figyelmemet, talán csak Laurené. Véleményem szerint a többiek hangja annyira hétköznapi, és átlagos, hogy kár is beléjük pénzt ölni. Normani hangja a legutóbbi solo-dalában rettenetesen idegesített, így, ha mindnyájan szólókarrierbe kezdenek, biztos vagyok abban, hogy ő lesz az egyik a három megmaradt lány közül, akit biztosan nem fogok hallgatni. Igazából, Ally és Dinah hangja között különbséget sem tudnék tenni; lehet, ennek hátterében az áll, hogy külön-külön még sosem hallottam őket, így következik az előző állításom. Mindenesetre, remélem, hogy felépítenek maguknak egy-egy sikeres karriert, és, hogy egyszer visszatérnek, mint banda - bár, erre nem túl sok esélyt látok.
2018. március 19. 18:50
Belátták, hogy Camila nélkül semmi sem ugyanaz, mint régen..
2018. március 19. 19:44
|
|
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline
|
Sosem voltam igazán oda a Fifty Harmony-ért, 1 számukat meghallgattam 1x, hogy megtudjam kik is ők. Nos, örülök, hogy Camila Cabello kilépett, mert sokkal tehetségesebb szólóban.
Sok sikert kívánok a többieknek is, kíváncsi vagyok, mit tudnak kihozni külön-külön.
Sok sikert kívánok a többieknek is, kíváncsi vagyok, mit tudnak kihozni külön-külön.
2018. március 19. 20:12
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Volt idő amikor imádtam őket, de szerintem erre számítani lehetett Camila kilépése után. Mindenesetre sok sikert mindannyiuknak!
2018. március 19. 20:29
Én nem lepődtem meg, szerintem várható volt már régóta csak mindenki Camila kilépésére fogja,de ember ha Cami nem érezte jól magát a bandában, az interjúkban mindig úgy sajnáltam. Szerintem abból a hosszabb vagy rövidebb szünetnek soha nem lesz vége.
2018. március 19. 22:17
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal, egyedül Camila-nak volt olyan tehetsége amivel lehet is kezdeni valamit, mert valljuk be a többi csaj hangja elég khm..hogy is mondjam...átlagos af.
Szóval várható volt. Nem tudom mennyire fognak befutni a szóló karrierjükkel, maximum Laurenben látok némi reményt.
Amúgy meg tiszta sor, hogy azért (is) mennek szét mert látták hogy Camila szólóban mennyire befutott lett, a Fith Harmony meg így a nyomába sem ér. Késő bánat babáim.
Szóval várható volt. Nem tudom mennyire fognak befutni a szóló karrierjükkel, maximum Laurenben látok némi reményt.
Amúgy meg tiszta sor, hogy azért (is) mennek szét mert látták hogy Camila szólóban mennyire befutott lett, a Fith Harmony meg így a nyomába sem ér. Késő bánat babáim.
2018. március 19. 22:43
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Meg sem lepődöm. Amióta az egyetlen olyan ember, akinek bármilyen tehetsége is volt, Camila, kilépett, ez a banda már csak úgy volt. Camilának bejött egyedül, nekik meg bandában sem lesz jobb helyzetük.
2018. március 19. 23:20
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Na ennyit a Little mix-5h közös dalról
Nem kár értük, de ez tuti feloszlás, csak egyszerűbb azt mondani hogy szünetre mennek...
Majd 10 év múlva ha nagyon nem jött be a szólózás akkor majd újra összeállnak a pénz miatt, de érdekelni senkit nem fognak már.
2018. március 20. 09:05
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem igazán ismerem a "munkásságukat" de annyi még nekem is lejött, hogy Camila kiválása után nem sokára szünetre fognak menni, mivel pont a legértékesebb tag hagyta ott a csapatot. Igazából nekem csak Camila volt szimpatikus a felállásbóll a többi lány eléggé felejthető.
2018. március 20. 09:11
|
|
iwaanaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 8 Azonosító: 267100 offline
|
Személy szerint sosem szerettem a zenéjüket. Mint lány banda mindig is jobban preferáltam a Little Mixet, ahol mind a 4 lánynak erőteljes hangja van és meglehet őket különböztetni. Valószínűleg a Fifth Harmony "szünete" is olyan lesz, mint a One Direction "szünete" talán annyi különbséggel, hogy a lányokról nem igazán hallunk majd annyit szóló tevékenység terén, mint az 1D tagjairól
Camilla sem sorolható a kedvenc énekesnőim közé, de a csapatból ő volt az egyetlen (számomra), akinek különleges hangja van és a kilépésével várható volt az előbb-utóbbi feloszlás is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: