Starity

Szünetre megy a Fifth Harmony

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 19. 16:45 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1794
Csatolások: 71567
Azonosító: 265584
Néhány órával ezelőtt jelentette be a népszerű lánybanda, a Fifth Harmony hogy határozatlan időre szünetre vonulnak. Úgy tűnik a lányok - Dinah Jane Hansen, Ally Brooke, Normani Kordei és Lauren Jauregui - szeretnének szólókarrierjükre koncentrálni.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. március 19. 17:12 #2
journey
journey
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 139
Csatolások: 0
Azonosító: 267119
"A csúcson vagyunk" "Sose mennénk szünetre" aha smileeee.gif Várható volt, hogy valahol itt kötünk ki, lássuk be Camila nélkül csúnyán felsültek, hiába a folytonos vonaglás, fetrengés meg színpadon való beszólogatás csak azért hogy hírbe kerüljünk rolleyes.gif Monoton, egyhangú, bugyuta dallamokkal már rég nem mennek semmire, Camila nélkül egyszerűen egybeolvad a hangjuk, annyira nincsen bennük semmi egyediség. Kíváncsi leszek erre az "ideiglenes szünetre" is. Szerintem sanszos, hogy ebből a bandából már nem sok semmi lesz, egyszerűen már nem éri meg a kiadónak pénzt fektetni beléjük, mert egyértelműen nem fizetődik már vissza olyan mértékben mint régen. Mindenesetre Laurenre kíváncsi leszek, de tőle se számítok túl sokra.
2018. március 19. 17:14 #3
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Alig várom,hogy előrukkoljanak valamivel!(:
Hat év...elég sok,és ugyan kevesebb,mint egy éve vagyok rajongójuk, igazán büszke vagyok rájuk!
Remélem beindul a karrierjük a visszatérés után!
2018. március 19. 17:15 #4
- törölt felhasználó -    
Nee, pedig imádom őket cry.gif Büszke vagyok rájuk és sok sikert a szólókarrierhez, nagyon várom a visszatérést heart.gif
2018. március 19. 17:23 #5
Hope111
Hope111
új tag

Státusz~Ez csak egy szikra de elég ahoz hogy folytassam~
Hozzászólás: 94
Azonosító: 258320
Várható volt. Nem azért, de az 1D-nél is ez volt. Kilépett az egyik legtehetségesebb, ha nem a legtehetségesebb aztán szünetre mentek. És még mindig tart. Meg merem kockáztatni, hogy nem is térnek vissza sose. És szerintem ez a fifth harmony-val is hasonlóan lesz. Camila kilépése után eléggé lefelé süllyedt a színvonal. Ezenkívül Normani meg Lauren is szóló előadóként kezdtek tevékenykedni. Ezekből már mind ki lehetett találni, hogy ez lesz. Aki jól érzi magát egy bandában az miért kezdene szóló karrierbe is? Rip 5h
2018. március 19. 17:29 #6
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Hatalmas fanjukként mondom, hogy én mindig is tudtam, hogy ennek hamarosan vége. Tudtam, hogy Camila nélkül nem lesz olyan erős a barátságuk, és ez a koncerteken is meglátszott. Lauren kedvtelenül táncolt mindig, mosolyt alig lehetett felfedni az arcán, Dinah és Normani egymással voltak egy ideig csak elfoglalva, utána egymással se. Ally meg szimplán mosolyogva, minden erejével végigtáncolta az egész koncertet, őt azért sajnálom, mivel szívét lelkét odatette mindig. Így összevetve elég nyilvánvaló volt, hogy ennek az egésznek vége lesz. Én azért sajnálom hogy tönkrement ez az egész, remélem a szünet viszont jót tesz majd nekik, és nem oszlik fel a banda. (:
2018. március 19. 17:32 #7
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Ezeknek a tehetségkutatókban összerakott bandáknak a sorsa olyan mint egy előre megírt forgatókönyv.
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, CandUs
2018. március 19. 17:50 #8
- törölt felhasználó -    
Már nem azért, de egyáltalán nem vagyok meglepődve. Egyáltalán nem követtem nyomon őket, fogalmam sem volt kb. egy évvel ezelőttig, hogy kik is ők. Aztán belehallgattam pár dalukba, és már akkor felfigyeltem Camila különleges és összetéveszthetetlen hangjára (valamint, akármennyire is be akartam magamnak mesélni, hogy ő mennyire antipatikus... egyáltalán nem volt az.), és őszintén? Senki másé nem keltette fel különösebben a figyelmemet, talán csak Laurené. Véleményem szerint a többiek hangja annyira hétköznapi, és átlagos, hogy kár is beléjük pénzt ölni. Normani hangja a legutóbbi solo-dalában rettenetesen idegesített, így, ha mindnyájan szólókarrierbe kezdenek, biztos vagyok abban, hogy ő lesz az egyik a három megmaradt lány közül, akit biztosan nem fogok hallgatni. Igazából, Ally és Dinah hangja között különbséget sem tudnék tenni; lehet, ennek hátterében az áll, hogy külön-külön még sosem hallottam őket, így következik az előző állításom. Mindenesetre, remélem, hogy felépítenek maguknak egy-egy sikeres karriert, és, hogy egyszer visszatérnek, mint banda - bár, erre nem túl sok esélyt látok.
2018. március 19. 18:43 #9
Hyerin-ah
Hyerin-ah
visszatérő vendég
Hozzászólás: 202
Azonosító: 259651
Hogy mondjam... nem hiányoznak majd. Tucat, egyhangú, monoton zenét csináltak. Klippekről már nem is beszélve...
2018. március 19. 18:50 #10
- törölt felhasználó -    
Belátták, hogy Camila nélkül semmi sem ugyanaz, mint régen..
2018. március 19. 19:44 #11
Holland Roden-fan
Holland Roden-fan
új tag

StátuszCamila Cabello *-*
Hozzászólás: 65
Azonosító: 267350
Sosem voltam igazán oda a Fifty Harmony-ért, 1 számukat meghallgattam 1x, hogy megtudjam kik is ők. Nos, örülök, hogy Camila Cabello kilépett, mert sokkal tehetségesebb szólóban. smileeee.gif
Sok sikert kívánok a többieknek is, kíváncsi vagyok, mit tudnak kihozni külön-külön. smileeee.gif
2018. március 19. 19:58 #12
Felon001
Felon001
visszatérő vendég

StátuszNem nyilatkozom
Hozzászólás: 127
Azonosító: 176232
Lelll Camilla nélkül nem megy mi?XDD
2018. március 19. 20:12 #13
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast

Státuszfocus on the good
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
Volt idő amikor imádtam őket, de szerintem erre számítani lehetett Camila kilépése után. Mindenesetre sok sikert mindannyiuknak!
2018. március 19. 20:29 #14
- törölt felhasználó -    
Én nem lepődtem meg, szerintem várható volt már régóta csak mindenki Camila kilépésére fogja,de ember ha Cami nem érezte jól magát a bandában, az interjúkban mindig úgy sajnáltam. Szerintem abból a hosszabb vagy rövidebb szünetnek soha nem lesz vége.
2018. március 19. 21:20 #15
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
ki gondolta volna, hogy ez lesz..
2018. március 19. 22:17 #16
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Egyetértek az előttem szólókkal, egyedül Camila-nak volt olyan tehetsége amivel lehet is kezdeni valamit, mert valljuk be a többi csaj hangja elég khm..hogy is mondjam...átlagos af.
Szóval várható volt. Nem tudom mennyire fognak befutni a szóló karrierjükkel, maximum Laurenben látok némi reményt.
Amúgy meg tiszta sor, hogy azért (is) mennek szét mert látták hogy Camila szólóban mennyire befutott lett, a Fith Harmony meg így a nyomába sem ér. Késő bánat babáim.
2018. március 19. 22:43 #17
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
Hozzászólás: 479
Azonosító: 202486
Meg sem lepődöm. Amióta az egyetlen olyan ember, akinek bármilyen tehetsége is volt, Camila, kilépett, ez a banda már csak úgy volt. Camilának bejött egyedül, nekik meg bandában sem lesz jobb helyzetük.
2018. március 19. 23:20 #18
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Azonosító: 264744
Na ennyit a Little mix-5h közös dalról biggrin.gif Nem kár értük, de ez tuti feloszlás, csak egyszerűbb azt mondani hogy szünetre mennek... biggrin.gif Majd 10 év múlva ha nagyon nem jött be a szólózás akkor majd újra összeállnak a pénz miatt, de érdekelni senkit nem fognak már.
2018. március 20. 09:05 #19
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nem igazán ismerem a "munkásságukat" de annyi még nekem is lejött, hogy Camila kiválása után nem sokára szünetre fognak menni, mivel pont a legértékesebb tag hagyta ott a csapatot. Igazából nekem csak Camila volt szimpatikus a felállásbóll a többi lány eléggé felejthető.
2018. március 20. 09:11 #20
iwaanax
iwaanax
új tag

StátuszNoisy b*tches die. -A
Hozzászólás: 55
Csatolások: 8
Azonosító: 267100
Személy szerint sosem szerettem a zenéjüket. Mint lány banda mindig is jobban preferáltam a Little Mixet, ahol mind a 4 lánynak erőteljes hangja van és meglehet őket különböztetni. Valószínűleg a Fifth Harmony "szünete" is olyan lesz, mint a One Direction "szünete" talán annyi különbséggel, hogy a lányokról nem igazán hallunk majd annyit szóló tevékenység terén, mint az 1D tagjairól sleep.gif Camilla sem sorolható a kedvenc énekesnőim közé, de a csapatból ő volt az egyetlen (számomra), akinek különleges hangja van és a kilépésével várható volt az előbb-utóbbi feloszlás is. yes.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Normani Normani 1519.