Starity

Demi Lovato hat éve józan

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 18. 00:37 #21
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 269
Csatolások: 0
Azonosító: 257855
Nekem tényleg nincs semmi különösebb bajom vele, mert ért ahhoz amit csinál, gyönyörű a hangja is, de nekem ez a téma már lerágott csont. Nem mondom, beszéljen róla, mert erről kell, biztos nem volt könnyű neki és csak segíteni akar de már túl van tolva. És mielőtt nekem esnétek, hogy "Persze amikor Selenával van tele az oldal akkor az nem baj". De, az. Akármennyire is szeretem őt néha már engem is idegesít a sok cikk. Kérem vissza a régi cikkgyártókat!!!
2018. március 18. 11:14 #22
- törölt felhasználó -    
Aki egyszer függő volt annak minden egyes nap küzdenie kell a függőség ellen, ezért (is) hozza fel gyakran a témát. Ha így nézzük 6 év józanság hatalmas teljesítmény.
2018. március 18. 13:07 #23
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Szerintem pedig már teljesen mindegy, hogy mit mond, az emberek ígyis és úgyis megfogják találni a módját, hogy szapulják. A legártatlanabb interjúban elhangzott mondatokat is kifordítjátok. Ha egy egyszerű hogy vagy kérdésre válaszol egy jól vagyok köszönömmel, nyakamat tenném rá, hogy másnapra a Starity-n egy óriási szalagcímmel jelenik meg, miszerint Demi Lovato szakított a múltjával és erősebb, mint valaha. Nem egy, nem két ilyen alkalom volt már, és a mostani sem sokkal különb. A helyzet közel sem ilyen drámai, mint ahogy azt itt oly sokan elképzelitek. Tudom, hogy ez nektek nem így jön le, mert másodkézből értesültök mindenről, de Demi egyáltalán nem veri nagy dobra az ilyen dolgokat. Általában, mi, rajongók vagyunk azok, akik fellelkesülnek minden alkalommal, trendelünk a twitteren és aranyos üzenetekkel árasztjuk el őt. Annyi azért had engedtessen már meg neki, hogy válaszként kiposztoljon egy képet instára és megköszönje a sok támogatást és jókívánságot. Remélem, majd a születésnapjakor is (mert az is az egyik nemzeti ünnepünkre esik: augusztus 20.) hasonló kommentek érkeznek, miszerint minek ünnepelteti magát, már unalmas. rohog.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2018. március 18. 14:16 #24
Vandaa7
Vandaa7

StátuszRohadt agyamban szűköl és günyög fekete sávok közt a sárga hold.
Hozzászólás: 662
Azonosító: 218286
Fuggoseg utan,azert ez eleg nehez dolog es szerintem azert buszke lehet ra!
2018. március 22. 21:24 #25
Elina98
Elina98
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 267659
Egyetértek Vandaa7. Ez egy olyan téma, amiről beszélni kell, és hatalmas dolog, hogy legyőzte a függőségét és felvállalja a múltját mindenki előtt, illetve hogy segíteni is akar a történetével. Nem értem miért kell ezért támadni őt.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok