Demi Lovato hat éve józan
2018. március 18. 00:37
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Nekem tényleg nincs semmi különösebb bajom vele, mert ért ahhoz amit csinál, gyönyörű a hangja is, de nekem ez a téma már lerágott csont. Nem mondom, beszéljen róla, mert erről kell, biztos nem volt könnyű neki és csak segíteni akar de már túl van tolva. És mielőtt nekem esnétek, hogy "Persze amikor Selenával van tele az oldal akkor az nem baj". De, az. Akármennyire is szeretem őt néha már engem is idegesít a sok cikk. Kérem vissza a régi cikkgyártókat!!!
2018. március 18. 11:14
Aki egyszer függő volt annak minden egyes nap küzdenie kell a függőség ellen, ezért (is) hozza fel gyakran a témát. Ha így nézzük 6 év józanság hatalmas teljesítmény.
2018. március 18. 13:07
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Szerintem pedig már teljesen mindegy, hogy mit mond, az emberek ígyis és úgyis megfogják találni a módját, hogy szapulják. A legártatlanabb interjúban elhangzott mondatokat is kifordítjátok. Ha egy egyszerű hogy vagy kérdésre válaszol egy jól vagyok köszönömmel, nyakamat tenném rá, hogy másnapra a Starity-n egy óriási szalagcímmel jelenik meg, miszerint Demi Lovato szakított a múltjával és erősebb, mint valaha. Nem egy, nem két ilyen alkalom volt már, és a mostani sem sokkal különb. A helyzet közel sem ilyen drámai, mint ahogy azt itt oly sokan elképzelitek. Tudom, hogy ez nektek nem így jön le, mert másodkézből értesültök mindenről, de Demi egyáltalán nem veri nagy dobra az ilyen dolgokat. Általában, mi, rajongók vagyunk azok, akik fellelkesülnek minden alkalommal, trendelünk a twitteren és aranyos üzenetekkel árasztjuk el őt. Annyi azért had engedtessen már meg neki, hogy válaszként kiposztoljon egy képet instára és megköszönje a sok támogatást és jókívánságot. Remélem, majd a születésnapjakor is (mert az is az egyik nemzeti ünnepünkre esik: augusztus 20.) hasonló kommentek érkeznek, miszerint minek ünnepelteti magát, már unalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. március 22. 21:24
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
Egyetértek Vandaa7. Ez egy olyan téma, amiről beszélni kell, és hatalmas dolog, hogy legyőzte a függőségét és felvállalja a múltját mindenki előtt, illetve hogy segíteni is akar a történetével. Nem értem miért kell ezért támadni őt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.