The X-Files: I Want to Believe / X-akták: Hinni akarok (2008)
2008. július 23. 21:14
Köszi a képeket!
Azt hiszem a hét végén megyek megnézni a filmet!
Király lesz!
Azt hiszem a hét végén megyek megnézni a filmet!
Király lesz!
2009. március 03. 13:39
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
--
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2011. szeptember 12. 21:14
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
De nagyon meg akarom már nézni*o*
2011. szeptember 13. 17:41
Idézet (Marina Salvatore @ 2011.09.12. 21:14)
Hát szerintem nem nagy durranás ez a film. El sem hiszitek, hogy mennyire megbántam, amikor kiadtam mozijegyre a pénzt- Én személy szerint valami UFO vadászos filmre számítottam, és nem spoilerezni akarok, de a középpontjában egy pedofil pap áll, aki vért kezd el könnyezni. Néztem, hol vannak a zöld kis emberkék, akikről 9 teljes évadon keresztül szó van? Hol volt ebben az összeesküvés? Sehol. Egy hihetetlen gyenge történetet hoztak össze, ahol a főszereplők közül egyik sem a régi. Nincs benne sem a régi Mulder, sem a régi Scully. Mulder kicsit sem hangyás és dumálja tele Scully fejét, aki csak néz, mint borjú az új kapura, hogy hát lehetetlen, hiszen tudományosan megmagyarázhatatlan. Aki aktívan nézte a sorozatot és emlékszik is a szálakra, az csak ingatja a fejét, hogy ezt hogyan is tudták ennyire eltolni. Annak egyáltalán nem ajánlom. Aki viszont csupán csak szórakozni akar egy jót, annak megéri megnézni. A Fight the future első mozifilm hozza a sorozat színvonalát, sőt, ha jól tudom, azaz ötödik évad körül játszódik, hiszen vannak olyan jelenetek is, amikor visszautalnak arra a híres méhecskére, amivel a kormány vírust terjeszt, s az első mozifilm egyik jelenete. Az egy igazi X-akták film volt, de a Hinni akarok egy gyenge erőlködés volt. Főleg, hogy az "I want to believe." Mulder híres szlogenje, s a sorozat összes részében látni a híres csészealjas plakátot ezzel a felirattal ellátva. Én csak javasolni tudok, de, ha rám hallgatsz, nem pocsékolsz egy másfél órát az életedből, mert nagyon gáz egy film. Én hihetetlen nagy X-akták rajongó vagyok, de ennek a filmnek annyi köze van az X-aktákhoz, mint Kiszel Tüncikének az énekléshez.
2011. szeptember 15. 14:42
|
|
stargatelostúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.27. Hozzászólás: 42 Csatolások: 137 Azonosító: 26290 offline
|
Idézet (Marina Salvatore @ 2011.09.12. 21:14)
Mi tart vissza?
Holly Keller: egyetértek, nem ilyenre számítottam én se, tovább kellett volna vinni a főszálat. Reméljük, összejön a harmadik film, jöhetne már valami hír róla.
Csak zárójelbe egy megjegyzés: a sorozat kb. felében sem volt mindig ufókról, összeesküvésről szó. Sőt. Pl. volt néhány epizód, ami erőteljesen isten meg hit központú baromság volt. Persze ez nem mentség, hogy ilyen filmet hoztak össze; egy epizódnak jó lett volna, de egy nagyszabású filmben nagyon gyenge volt.
Remélem nem számít reklámnak, de az utóbbi évben megnéztem az összes részt (először láttam), és ennek szellemében írtam egy blogot róla: http://x-aktakdara.blog.hu/
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.