Várhatóan 2019-ben indul hódító útjára a The Perfectionists című sorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Gossip Girl és a The Walking Dead sztárja is csatlakozott a PLL-spinoffhoz
2018. március 14. 17:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. március 14. 21:58
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Várom a sorozatot, de őszintén szólva, nem tudom, mit tudnak belőle kihozni. Remélem nem lesz olyan elfuserált vége, mint a frendes sorozatnak..
2018. március 14. 22:16
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Eddig érdekesnek hangzik, bár nekem valahogy a szereplők érdekesnek tűnnek bele.
De mindenképp legalább bele fogok nézni, ha még nem is nézem végig, mert kíváncsi vagyok.
De mindenképp legalább bele fogok nézni, ha még nem is nézem végig, mert kíváncsi vagyok.
2018. március 15. 20:45
Bevallom őszintén, a Pretty Little Liars-t ki nem állhatom úgy, ahogy van — lehet, emögött a túlzottan elhúzott történet, vagy pár "kedves" ismerősöm szinte beteges rajongása és nyaggatása áll, ki tudja. Egy évadnál tovább nem jutottam benne, már ott úgy éreztem, hogy képtelen leszek folytatni, annyira untam magamat. Viszont ezt, Sasha és Janel, viszont legfőképp Sydney miatt fogom végignézni. Hihetetlen, hogy utóbbi lány mennyi tehetséggel van megáldva, és az, hogy mennyire egy őszinte, inspiráló és kedves személy, aki nap mint nap tesz azért, hogy a rajongói jobban érezzék magukat. Ő az, aki igazán felkeltette az érdeklődésemet, és kíváncsian várom, hogy ebben a szériában mit fog alakítani — annyi biztos, hogy a The Walking Dead-ben engem teljesen elvarázsolt, és igencsak magasra tette a lécet, ami a színészkedést illeti.
2018. március 16. 10:41
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
Azért a "The Walking Dead sztárja" jelző egy csöppet túlzás szerintem, elsőre nem is tudtam beazonosítani, hogy kit játszik a twd-ből.xd Engem egyébként továbbra sem nyűgözött le ez a sorozat. A PLL-t szerettem, de ez így egyelőre még nem keltette fel annyira az érdeklődésem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: