Sajnos nekik sem jött össze! Az énekes és a modell a közelmúltban pontot tett kapcsolata végére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Két év randizás után szakított Zayn Malik és Gigi Hadid
2018. március 13. 21:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. március 13. 21:23
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Nagyon aranyosak voltak együtt, igazán sajnálom
2018. március 13. 22:57
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Bár Zayn Perrievel szemben nem viselkedett lovagként, és ezért eléggé le is néztem a fiút, azért Gigivel mégis egy olyan szép párt alkottak, hogy nem néztem külön őt, hogy milyen, hanem csak ŐKET. Így én is shippeltem a párosukat. Szóval sajnálom.
Azért kíváncsi lennék mi áll a háttérben, hiszen mindig nagyon szerelmesekként viselkedtek...talán a sok külön töltött idő, vagy "csak" a szerelem múlt el. Mindkét esetben maradhatnak barátok, szóval nem tudom - ez csak egyéni filozofálás.
Azért kíváncsi lennék mi áll a háttérben, hiszen mindig nagyon szerelmesekként viselkedtek...talán a sok külön töltött idő, vagy "csak" a szerelem múlt el. Mindkét esetben maradhatnak barátok, szóval nem tudom - ez csak egyéni filozofálás.
2018. március 13. 23:06
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Nem meglepő, 2 év után szokott elmúlni a nagy lángolás és maradnak a szürke hétköznapok. Zayn jól néz ki, de a világ legunalmasabb pasijának tűnik, aki mellett egy párkapcsolat amúgy sem bővelkedhet nagy izgalmakban
Kívanom nekik találják meg mindketten a boldogságot valaki másban
2018. március 14. 00:21
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Számomra mindig is furcsa volt az ő párosuk, mert szerintem más típusú emberek. Míg Gigi egy vidám folyton aktív valaki, addig Zayn egy bedepisedett unalmas otthonülő fazonnak tűnik.
Szóval nem meglepő....
Szóval nem meglepő....
2018. március 14. 06:26
Sajnálom azért, bármennyire is ki voltam akadva amikor Perrie-vel szakított, majd szinte egyből összejött Gigivel. Viszont nagyon szépen fogalmazta meg Gigi ezt a néhány sort
2018. március 14. 14:54
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Mint ahogy előttem is írták, én sem tudom feldolgozni, hogy Perrietől hogyan vált el, Gigitől pedig érdekes módon szépen váltak el az útjaik.
Aranyosak voltak együtt, de akkor is Zerrie-t szeretem jobban, és mindig is Zerrie-t szerettem jobban.
Aranyosak voltak együtt, de akkor is Zerrie-t szeretem jobban, és mindig is Zerrie-t szerettem jobban.
2018. március 14. 14:58
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Sajnálom, aranyosak voltak, de legalább békességben váltak el. Azért az tényleg érdekes, hogy Perriet-t anno hogy kidobta Zayn, Gigiről pedig szépen beszélt.
2018. március 14. 15:01
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
Pedig majdnem meg volt a lánykérés ! Bár ha nem boldogok így akkor tényleg ne erőltessék ! Sajnálom , hogy szakítottak !
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: