Máris szüneten van Justin Bieber és Selena Gomez
2018. március 14. 18:32
|
|
JullyBelieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 229950 offline
|
Ne higgyetek mar mindent el.
2018. március 14. 22:07
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Megint se veled, se nélküled? Emberek, azthittem több van bennetek, mint újra visszahozni a "régi szép időket"
Komolyan azt hittem, mindketten felnőttek, egymás nélkül voltak, de aztán rájöttek, hogy ők mégiscsak együtt szeretnének lenni, erre megint ez? Pedig reménykedtem benne, hogy érettebbek lesznek az évek során.
Komolyan azt hittem, mindketten felnőttek, egymás nélkül voltak, de aztán rájöttek, hogy ők mégiscsak együtt szeretnének lenni, erre megint ez? Pedig reménykedtem benne, hogy érettebbek lesznek az évek során.
2018. március 15. 18:02
Na nehogy már megint a se veled, se nélküled állapot álljon be. Reméltem, hogy ezúttal tényleg visszataláltak egymáshoz tartósan, erre nem számítottam.
2018. március 18. 18:29
|
|
Daeneryslovely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.24. Hozzászólás: 1200 Csatolások: 17 Azonosító: 268812 online
|
Már kezd kicsit a Starity színvonala is egy bulvárlap színvonalára hasonlítani. Ez névtelen forrás körülbelül annyira hangzik hitelesnek mintha én mondtam volna róluk ezt.
2018. március 25. 13:49
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
joly30 igazad van. egy perc nyugtouk nincs mert valaki mindig be talája őket.
2018. március 25. 21:06
Mi az hogy szünetre??? Nem tudtam hogy ilyen is létezik.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: