Méghozzá nem kisebb csatornának „vetkőzte le” sminkjét Demi Lovato, mint a Vogue-nak!
A teljes cikkhez kattints ide!
Megmutatta magát smink nélkül Demi Lovato – videó!
2018. március 08. 18:16
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
Jé.. Végre valaki akit smink nélkül is felismernék :')
1 felhasználónak tetszik:
cat32
2018. március 08. 18:53
Ez maximum akkor számítana hírértéknek és egetrengető szenzációnak, ha nem láthattuk volna már így előtte kismillió másik alkalommal... Ugyanis a mindennapokban amikor nem dolgozik, így lép ki az utcára, és nem a színpadi full sminkjében.....
2018. március 08. 19:41
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
uristen szerintem sokkal szebb smink nélkül
2018. március 08. 19:59
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Deminek már nem ez az első alkalom, hogy smink nélkül láthatta ország világ, és ez hihetetlenül tiszteletreméltó. Aki csak azt mondja, Demi egy olyan személy, aki két kg vakolatot visel, az hazudik. (:
Btw gyönyörű smink nélkül, i love my sunshine
Btw gyönyörű smink nélkül, i love my sunshine
2018. március 08. 20:13
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Tényleg szép. ^^ Szerintem ezért sem szükséges egy kilót felkenni magunkra, mert vannak, akiknek nem lenne indokolt, így csak a bőrüknek tesznek rosszat vele. Meg a túl sok öregít is. persze mindenki maga dönti el, ez csak az én véleményem, amit én magamon be is tartok, tehát nem sminkelek különösebben
2018. március 08. 20:43
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Azt hittem,hogy egy agyoncicomázott videóról lesz szó,de kellemeset csalódtam. Valóban az igzságot mutatja,és plusz pont a póthaj levétele és a mosolya:D
2018. március 09. 08:57
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Kedvenc részem, mikor lepattintja a körmeit
2018. március 09. 09:55
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Sajnálom, hogy olyan műanyag világban élünk, ahol tiszteletreméltónak és hírértékűnek számít az, hogy valaki lemossa a sminkjét és festetlen arccal mutatkozik. Ez természetes kéne hogy legyen. (De ezzel nem Demit akarom bántani, nem tehet róla, hogy így működik a mai világ és a média.) És smink nélkül szerintem is ezerszer szebb, mint kimázolva.
2018. március 09. 15:18
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Mennyivel szebb így. Nekem sminkkel borzasztóan ellenszenves az arca, ráadásul szerintem töménytelen mennyiség van rajta. Rettenetesen mű lett az utóbbi pár évben, és nem értem miért erőlteti ha nem áll jól neki. Természetesen sokkal szebb. Most nyilván nem fog egy sztár teljesen smink nélkül mászkálni, mert nem fog, de fele ennyi vakolat is elég lenne.
2018. március 09. 16:51
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Mekkora hír, hogy Demi sminklemosós videóban szerepel, mintha sose láttuk volna még smink nélkül, holott az ő nevéhez fűződik a #nomakeupmonday is.
Btw imádom ezt a videót, annyira gyönyörű, hogy az már fáj.
Btw imádom ezt a videót, annyira gyönyörű, hogy az már fáj.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.