20 ezer dollár, avagy 5 millió forint havonta nem elég Britney exének.
A teljes cikkhez kattints ide!
20 ezer dollár nem elég! Britney exe még több gyerektartást követel
2018. március 08. 16:34
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Már nem azért, de a gyerektartást nem annak kéne fizetnie, aki otthagyta a másikat a gyerekekkel? Jelen esetben a pasinak kéne fizetnie Britneynek, hiszen egyedül nevel 2 gyereket.. Nem hogy még ő kérjen pénzt... Hát hova süllyed a világ??? Nem lenne pofám még ennél is többet kérni...
2018. március 08. 18:05
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Azért enyhe túlzás, hogy a "pasi" neveli, Britney legalább annyi, ha nem több időt tölt a gyerekekkel, minden egyes ünnepet az anyjukkal töltenek, a "hibbant" korszakáról meg annyit, hogy maga mögött hagyta, egyáltalán nem befolyásolja a jelenlegi ítélőképességét. Borzasztóan szereti a gyerekeit és rengeteget foglalkozik velük, próbál mindent megadni nekik amire egy gyereknek csak szüksége lehet. Kevin meg inkább kussoljon, mert abból a 20k-ból bőőőven jól elél, kíváncsi vagyok mennyit költ a srácokra
Az meg hogy úgy akar még több pénzt kicsikarni Britből, hogy az "el vehetném a felügyeletet blablabla" dologgal jön szintén egy undorító dolog, elég gáz alig burkoltan megfenyegetni egy anyát ilyesmivel... Kevés undorítóbb ember van ennél a s.ggfejnél. Britneynek a gyerekei a mindenei, szóval valószínűleg belefog menni, sajnos ez a rohadék meg boldogan él az ő több évtizedes munkájának a gyümölcséből. Mint mondtam, undorító egy ember...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. március 08. 19:14
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Nem bántottam tudom hogy most már nagyon sokat foglalkozik velük. Az előző kommentekre reagáltam amiben azt mondták hogy nem a pasi neveli őket még hogy ott hagyta őket. Ezért mondtam azt hogy volt egy időszak amikor szinte csak ő nevelte őket mert britney a viselkedése miatt nem láthatta őket. Semmi rosszindulat csak tények.
2018. március 08. 21:03
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
@Alexaaa09: köszönöm válaszod, nem tudtam, hogy egy időben a pasi nevelte őket. Csak annyit tudok, hogy mostanában mindig Britney-vel látom a srácokat képeken
2018. március 21. 13:26
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
fúj de gyűlölöm Kevint... nem elég neki, hogy egyszer már sikerült tönkretennie Britneyt? Maradjon már veszteg és örüljön hogy egyáltalán láthatja a gyerekeit...idióta...hagyja már békén Britet
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.