Istenes Bence és Csobot Adél első közös gyermeke, Nátán 2016. május 4-én született. A szerelmesek közösségi oldalaikon jelentették be, hogy ismét szülők lesznek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Második gyermekével várandós Csobot Adél
2018. március 07. 22:03
Na ennek a gyereknek már végre Bence az apja vagy valami kis németke?
Hihetetlen ez a pasi hogy képes elhinni hogy Sátánka vagy ez a gyerek az övé. Mintha Adélka olyan hűséges lenne.
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2018. március 08. 15:14
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2018.03.07. 22:03)
Na ennek a gyereknek már végre Bence az apja vagy valami kis németke?
Hihetetlen ez a pasi hogy képes elhinni hogy Sátánka vagy ez a gyerek az övé. Mintha Adélka olyan hűséges lenne. 
Te már csak tudod, hisz ismered... Miért is nem vagyok meglepődve, hogy fröcsög belőled a rosszindulat?
Nem kedvelem egyikőjüket sem, sőt...de szerintem cuki páros. Gratulálok nekik.
2018. március 08. 16:33
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
AliceLiza: egy dolog (a sok másik mellett) nagyon szúrja a szememet. Sátánka? Hogy vagy képes egy másfél éves kisgyerekre ilyet mondani? Mit ártott neked az a kisbaba? Az egy dolog, hogy a szüleit nem kedveled (én sem), na de azért ilyet mondani egy ártatlan kisbabára...
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy remélem sosem tapasztalod meg, milyen anyának lenni. Szerencsétlen kisgyerek érdekében
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy remélem sosem tapasztalod meg, milyen anyának lenni. Szerencsétlen kisgyerek érdekében
2018. március 08. 18:18
Idézet (jennette13 @ 2018.03.08. 16:33)
AliceLiza: egy dolog (a sok másik mellett) nagyon szúrja a szememet. Sátánka? Hogy vagy képes egy másfél éves kisgyerekre ilyet mondani? Mit ártott neked az a kisbaba? Az egy dolog, hogy a szüleit nem kedveled (én sem), na de azért ilyet mondani egy ártatlan kisbabára...
A Nátán nevet kapta a gyerek. Hupsz elírtam egy betűt.
Amit pedig második körben írtál... Inkább nem írok semmit. A karma tudja a dolgát.
2018. március 12. 18:48
|
|
lollycohanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 267156 offline
|
2018-ban mindenki terhes leszxd
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.