Starity

Szívszorító történetet osztott meg Claire Holt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 07. 14:32 #21
- törölt felhasználó -    
Az egyik legszörnyűbb dolog a világon. Ezt még az undorító ellenségeimnek sem kívánom. sad.gif
2018. március 07. 15:22 #22
sonja33
sonja33
új tag

StátuszEveryone's a lonely lullaby, looking for a voice to amplify
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 263634
Nagyon sajnálom szegénykét, és őszintén remélem, sőt biztos vagyok benne hogy lesz még neki gyereke. nagyon bátor, hogy megosztotta a történetét heart.gif
2018. március 07. 18:50 #23
Therealcrybaby8
Therealcrybaby8
új tag

Státusz"So what if 'im crazy? The best people are!"
Hozzászólás: 24
Azonosító: 266838
Valamennyire át tudom érezni,nekem lett volna egy öcsikém,de sajnos elment. A szüleim azzal vigasztaltak,hogy betegen született volna,szóval talán jobb így neki. Rá két évre megszületett egészségesen az én csodálatos kistestvérem.....nekem ő olyan mintha a másik baba küldte volna. És most már,tudom,hogy talán így volt a legjobb,de ezt akkor kisebb tragédiaként éltem meg....
2018. március 07. 19:45 #24
- törölt felhasználó -    
Sajnálom meg minden, hiszen borzalmas dolog egy gyereket elveszíteni... DE! Az ég szerelmére is, ez magánügy! Muszáj itt sajnáltatnia magát? Mert értem én, hogy ez ilyen "támogatok mindenkit, veletek vagyok, én is csak ember vagyok" bla-bla-bla marketing szöveg lenne, meg segítsük a másikat a saját bajunk megosztásával, mint a #metoo hülyeség.

De ezzel nem azt fogja elérni hogy az emberek úgy néznek rá, hogy igen, milyen rendes, hogy támogatja azokat az anyákat, akiknek veszteségük volt, hanem csak azt -AHOGY AZ AZ ÖSSZES KOMMENTBEN OLVASHATÓ- hogy az emberek őt kezdik el sajnálni (én is persze) őt "támogatják" lélekben, neki mondják hogy legyen erős, stb... Szóval ja, ez megint csak egy önsajnáltatós poszt. Utána meg nyafognak a sztárok, hogy semmilyen magánéletük nincs... Hát ha azt is megosztják, amit nem kéne, akkor ne csodálkozzanak. Íme, ez lehetett volna egy magánéleti titok, amit nem tud senki.. Hát nem ki kellett kotyognia?
2018. március 08. 12:40 #25
DreamerGirl9
DreamerGirl9
új tag

StátuszAhhoz túl rövid az élet, hogy boldogtalanságban éljünk, ezért csak azokat a célj
Hozzászólás: 44
Azonosító: 267906
Szegény.Bele se tudok gondolni, hogy milyen érzés az, ha meghal a saját gyermeked.Nagyon sajnálom! sad.gif
2018. március 09. 20:04 #26
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
BritGirl szerintem itt nem erről van szó. Megosztotta, mert meg akarta mutatni, hogy egy ilyen, felfoghatatlan veszteséget is muszáj átvészelni valahogyan, akkor is, ha ettől az ember értelmetlennek érzi az életét. Önsajnálat, ez nem erről szól. Lehet, hogy van, aki így fogja fel, de ha belegondolnál, akkor megértenéd, hogy ez egy tragédia, nem pedig a feltűnésvágy kategóriájába tartozik, de ez az én véleményem.
2018. március 13. 18:24 #27
BlackPinkFanGirl
BlackPinkFanGirl
visszatérő vendég

Státusz~
Hozzászólás: 158
Azonosító: 267929
Szegény.. Nagyon sajnálom sad.gif
2018. március 17. 09:51 #28
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nagyon sajnalom ot, egy remek es nagyszeru ember. senki sem ezt erdemli, hogy ilyeneken menjen keresztul, de sajnos sokszor elofordul sad.gif pont egy ilyen temat feldolgozo konyvet olvasok egyebkent...
2018. március 17. 11:32 #29
Helenagirl
Helenagirl
új tag

StátuszWake me up when it's all over !
Hozzászólás: 77
Azonosító: 267690
Nem is tudtam , hogy terhes . Sajnálom őt , erőt és kitartást !
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok