Szívszorító történetet osztott meg Claire Holt
2018. március 07. 14:32
Az egyik legszörnyűbb dolog a világon. Ezt még az undorító ellenségeimnek sem kívánom.
2018. március 07. 18:50
|
|
Therealcrybaby8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 266838 offline
|
Valamennyire át tudom érezni,nekem lett volna egy öcsikém,de sajnos elment. A szüleim azzal vigasztaltak,hogy betegen született volna,szóval talán jobb így neki. Rá két évre megszületett egészségesen az én csodálatos kistestvérem.....nekem ő olyan mintha a másik baba küldte volna. És most már,tudom,hogy talán így volt a legjobb,de ezt akkor kisebb tragédiaként éltem meg....
2018. március 07. 19:45
Sajnálom meg minden, hiszen borzalmas dolog egy gyereket elveszíteni... DE! Az ég szerelmére is, ez magánügy! Muszáj itt sajnáltatnia magát? Mert értem én, hogy ez ilyen "támogatok mindenkit, veletek vagyok, én is csak ember vagyok" bla-bla-bla marketing szöveg lenne, meg segítsük a másikat a saját bajunk megosztásával, mint a #metoo hülyeség.
De ezzel nem azt fogja elérni hogy az emberek úgy néznek rá, hogy igen, milyen rendes, hogy támogatja azokat az anyákat, akiknek veszteségük volt, hanem csak azt -AHOGY AZ AZ ÖSSZES KOMMENTBEN OLVASHATÓ- hogy az emberek őt kezdik el sajnálni (én is persze) őt "támogatják" lélekben, neki mondják hogy legyen erős, stb... Szóval ja, ez megint csak egy önsajnáltatós poszt. Utána meg nyafognak a sztárok, hogy semmilyen magánéletük nincs... Hát ha azt is megosztják, amit nem kéne, akkor ne csodálkozzanak. Íme, ez lehetett volna egy magánéleti titok, amit nem tud senki.. Hát nem ki kellett kotyognia?
De ezzel nem azt fogja elérni hogy az emberek úgy néznek rá, hogy igen, milyen rendes, hogy támogatja azokat az anyákat, akiknek veszteségük volt, hanem csak azt -AHOGY AZ AZ ÖSSZES KOMMENTBEN OLVASHATÓ- hogy az emberek őt kezdik el sajnálni (én is persze) őt "támogatják" lélekben, neki mondják hogy legyen erős, stb... Szóval ja, ez megint csak egy önsajnáltatós poszt. Utána meg nyafognak a sztárok, hogy semmilyen magánéletük nincs... Hát ha azt is megosztják, amit nem kéne, akkor ne csodálkozzanak. Íme, ez lehetett volna egy magánéleti titok, amit nem tud senki.. Hát nem ki kellett kotyognia?
2018. március 08. 12:40
|
|
DreamerGirl9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 267906 offline
|
Szegény.Bele se tudok gondolni, hogy milyen érzés az, ha meghal a saját gyermeked.Nagyon sajnálom!
2018. március 09. 20:04
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
BritGirl szerintem itt nem erről van szó. Megosztotta, mert meg akarta mutatni, hogy egy ilyen, felfoghatatlan veszteséget is muszáj átvészelni valahogyan, akkor is, ha ettől az ember értelmetlennek érzi az életét. Önsajnálat, ez nem erről szól. Lehet, hogy van, aki így fogja fel, de ha belegondolnál, akkor megértenéd, hogy ez egy tragédia, nem pedig a feltűnésvágy kategóriájába tartozik, de ez az én véleményem.
2018. március 13. 18:24
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Szegény.. Nagyon sajnálom
2018. március 17. 09:51
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nagyon sajnalom ot, egy remek es nagyszeru ember. senki sem ezt erdemli, hogy ilyeneken menjen keresztul, de sajnos sokszor elofordul
pont egy ilyen temat feldolgozo konyvet olvasok egyebkent...
2018. március 17. 11:32
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
Nem is tudtam , hogy terhes . Sajnálom őt , erőt és kitartást !
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: