Oscar 2018: Íme a nyertesek teljes névsora
2018. március 05. 19:41
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
A víz érintése nekem egyàltalàn nem tetszett. Nem értem mi ez a nagy felhajtàs körülötte. Szinte bàrmelyik màsik jelölt jobban megérdemelte volt. Legjobban annak örültem volna, ha a Szólíts a neveden kapja, de a Három óriásplakát Ebbing határában vagy a Tűnj el! is megérdemelte volna.
2018. március 05. 23:48
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nekem a víz érintése nem tetszett. volt pár jó jelenet, de volt olyan, ami nem kellett volna bele és teljesen elrontotta nálam a film hangulatát. szerintem idén voltak jobb filmek a jelöltek közt.
gary oldman ezért a szerepért (is) nagyon megérdemelte az oscart, gratulálok neki.
gary oldman ezért a szerepért (is) nagyon megérdemelte az oscart, gratulálok neki.
2018. március 06. 06:58
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
Kár hogy a Star Wars egy díjat se nyert.:c
2018. március 06. 17:58
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
kuci100: tudom, hogy nem jelölték. Öreg hiba. Régóta kapnia kellett volna oscart, mert lassan minden suttyó színészpalánta rendelkezik a filmezés "legrangosabb" díjával. Régen ez még tényleg a tehetségre ment. Manapság meg... nevetséges
Amúgy a drámának mi köze bármihez?
Amúgy a drámának mi köze bármihez?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: