Az egykori szépségkirálynő és párja már tudja milyet nevet kap majd a születendő kisbaba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kulcsár Edina és párja elárulták születendő gyermekük nevét
2018. március 04. 12:17
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Érdekesek, de ők tudják.
2018. március 04. 13:27
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
mindkettő név borzalmas!
2018. március 04. 14:19
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ezek mégis milyen nevek?
Ugyan álljon már a talpára ez a férfi,és adjon már nekik értelmes nevet. A Nara még elmegy, de mi ez a Medox? Van egyáltalán ilyen név?
Úgy bírom,hogy a pénzes cekebek mindig valami különleges/ös nevet adnak a gyerekeiknek,mert az olyan ,,luxus"
Ugyan álljon már a talpára ez a férfi,és adjon már nekik értelmes nevet. A Nara még elmegy, de mi ez a Medox? Van egyáltalán ilyen név?
Úgy bírom,hogy a pénzes cekebek mindig valami különleges/ös nevet adnak a gyerekeiknek,mert az olyan ,,luxus"
2018. március 04. 15:34
meglepődtem volna ha valami normális magyar nevet adnak neki
2018. március 04. 17:34
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Miért nem Szabo North West?
2018. március 05. 12:13
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Miért nem vagyok meglepve, hogy nem "normális" nevük lesz?
2018. március 05. 14:26
|
|
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline
|
Gratulálok nekik, de nem értem, miért kell a gyereket a média középpontjába helyezni, mikor még meg sem született. Persze az ő dolguk, de szerintem azok a hírességek csinálják jól, akik nem osztanak meg mindent a nyilvánossággal a magánéletükről (eljegyzés, születendő gyermek, stb.).
De természetesen sok boldogságot kívánok nekik!
De természetesen sok boldogságot kívánok nekik!
2018. március 05. 17:27
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Ez amúgy tök gáz. Annyira látszik, hogy csak ki akarnak tűnni a tömegből. Kell az extra név, követik a többi sztárt...
2018. március 06. 18:12
Mi az Isten baja van az embereknek a normális nevekkel?
Annyi gyönyörű magyar név van. Adélka kezdte a Sátán névvel most meg ezek a tyogyszer nevek
2018. március 06. 20:32
|
TVDTOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 269329 offline
|
Medox, most komolyan? Először a Kardashianék az égtájakkal, azután Kylie Jenner a Stormi névvel... Értem én hogy amerika menő, meg ha ismer a fél ország már celebnek számítasz, de emberek ez itt Magyarország. Hahó! Most megy a "harc" az országért, nemár hogy a mindennél "egzotikusabb" MEDOX nevet adják a fiuknak. Belegondoltak abba, hogy neki kell majd viselni a nevet? A Nara még úgy ahogy elmegy... De tényleg annyi szép magyar név van, miért kell átmenni amerikaiba? Ez csak az én véleményem, nem kell lerohanni!
2018. március 07. 18:26
Szerintem szépek nagyon a nevek..Sok egészséget nekik..
És amúgy is nem nekünk kell hogy tetszenn.
És amúgy is nem nekünk kell hogy tetszenn.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: