A rapper hamarosan új lemezt adna ki, előtte pedig Savior videoklipjét mutatta be rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új, vallásos elemekkel sarkított videoklippel tért vissza Iggy Azalea
2018. március 01. 16:04
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Idézet (BLulu88 @ 2018.03.01. 15:21)
Mexikóban nem egy slágerlista élére tört, szerintem itt is szeretni fogják. Jó szám, érdeke, bevállalós klip, egy dekoratív rapperlány mi kell még? 
Tehetség például.
2018. március 01. 16:26
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én szeretem Iggyt, de amikor először hallottam tőle ezt a dalt,nem sikerült végig,,csodálni",olyan szinten irritált. De most úgy gondoltam,hogy végig fogom nézni,ezért eléggé sokat vártam el a videótól.Egyrészt,másrészt nem szeretem az olyan klippeket,ahol belevonják a vallást.
Ehhez képpest kellemeset csalódtam. A kisfilm nagyon jóra sikerült,remek vágások, kiváló kivitelezés és háttér, a zene is megtetszett. Nem vitte annyira túlzásba a vallásosságot, a bizonyos határt nem lépte át. Büszke vagyok rád, Iggy!(:
Ehhez képpest kellemeset csalódtam. A kisfilm nagyon jóra sikerült,remek vágások, kiváló kivitelezés és háttér, a zene is megtetszett. Nem vitte annyira túlzásba a vallásosságot, a bizonyos határt nem lépte át. Büszke vagyok rád, Iggy!(:
2018. március 01. 16:27
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
na megjött a klip a világ legtoxicabb számához.
iggy + quavo? ennél szörnyűbb párosítást erőlködve se lehetne kitalálni.
iggy + quavo? ennél szörnyűbb párosítást erőlködve se lehetne kitalálni.
2018. március 01. 18:21
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nekem már most tetszik ez a zene pedig nem sokszor hallgattam,de a klip is elég jó.
2018. március 02. 21:53
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
Imádom!
Hogy én mennyire vártam már, hogy megjelenjen a Saviorhoz tartozó klip és most végre itt van.
Nekem egyaránt tetszik a dal és a videóklip is. És tényleg erőteljesen átjön a dal jelentése a klipben. Remélem az új albuma minél hamarabb megjelenik. Aki meg azt állítja, hogy nincs Iggynek tehetsége, annak egyszerűen csak rossz a hallása.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: