Íme jó pár kép Harry Stylesról, amin éppen babakocsit tologat, és őszintén, nem tudunk elképzelni ennél jobbat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Boldog vasárnap! Harry Styles babakocsit tologat
2018. február 25. 15:57
Ezért komolyan kellett egy cikket írni? Nincs semmi bajom Harry-vel, sőt szeretem, de ez aztán értelmetlen cikk volt, már bocsi.
2018. február 25. 17:44
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
Én már láttam a képeket tegnap, de nem bánom, ha újra láthatom őket, annyira édesek. Ha valaki pedig ennyire feleslegesnek tartja a cikket, akkor mégis miért kattintott rá? Ha engem valami nem érdekel, és nulla hírértékűnek tartom, akkor azt nem fogom elolvasni...bár lehet, velem van a baj. Mindenesetre Harry tényleg nagyon aranyos a babával.♥
2018. február 25. 19:38
Nincs semmi bajom Harry-vel sőt, régebben nagy One Direction rajongó voltam...DE azért erről cikket írni?
2018. február 25. 20:04
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Imadom Harryt, de aki tényleg akkora fan (nyilván az kattint ra a cikkre és azt érdekli) az már két napja látta a képeket instan, szóval most tényleg full felesleges volt a cikk
2018. február 25. 20:47
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Jaj de cuki meg minden. De csak arra tudok gondolni hogy kinek a gyereke?
2018. február 25. 23:34
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Olyan rossz dolog hogy néhány sztár itt az oldalon a cikk írok túlzása miatt lesz közutálat tárgya. Csak mert minden random dolgot leírnak róluk.
És szerintem elég megemlítenem Taylor Swift, Selena Gomez, Demi Lovato, Justin Bieber a Kradashian -Jenner család és persze Harry nevét tulajdonképpen ők azok a sztárok akiknél a legtöbbször káosz van a komment szekcióba és akiknél mindig túlzásokba esnek a cikkírók aminek az eredménye az hogy a többségből inkább csak negatv érzéseket vált ki mintsem pozitívat ami nagy kár.
És szerintem elég megemlítenem Taylor Swift, Selena Gomez, Demi Lovato, Justin Bieber a Kradashian -Jenner család és persze Harry nevét tulajdonképpen ők azok a sztárok akiknél a legtöbbször káosz van a komment szekcióba és akiknél mindig túlzásokba esnek a cikkírók aminek az eredménye az hogy a többségből inkább csak negatv érzéseket vált ki mintsem pozitívat ami nagy kár.
2018. február 26. 19:47
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
"Stop your crying, baby...It's a sign of the times..."
Egyébként milyen jól áll a kezében a babakocsi. Úgy néz ki, mint egy vérbeli profi apuka. Aranyos
Egyébként milyen jól áll a kezében a babakocsi. Úgy néz ki, mint egy vérbeli profi apuka. Aranyos
2018. február 28. 20:59
Hát ennél imádnivalóbb képeket én ma még nem láttam..
2018. március 02. 21:28
|
|
DreamerGirl9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 267906 offline
|
Nagyon édes <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: