25 éve történt, de máig felfoghatatlan, milyen kegyetlenséggel gyilkolt ez a két tízéves kisfiú (18+)
2018. február 27. 18:31
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
Ebben az esetben ténylegesen csak egy tettes van, és egy bűnsegéd.
Sajnos mindketten 10 évesek voltak, ezért büntetőjogilag nem vonhatók felelősségre. Hát igen....szívás ez a jogalkotás :/
Kinézetről nem lehet megállapítani, hogy pszichopata e az illető vagy sem...ehhez orvosszakértői vizsgálat szükséges, nem is értem, hogy ez miért maradt el ebben az esetben, mielőtt még kiengedték volna..
Sajnos mindketten 10 évesek voltak, ezért büntetőjogilag nem vonhatók felelősségre. Hát igen....szívás ez a jogalkotás :/
Kinézetről nem lehet megállapítani, hogy pszichopata e az illető vagy sem...ehhez orvosszakértői vizsgálat szükséges, nem is értem, hogy ez miért maradt el ebben az esetben, mielőtt még kiengedték volna..
2018. február 27. 20:05
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ez nagyon megrázó
fogalmam sincs, hogy milyen ítéletet hoztam volna, de úgy, hogy az egyik srác visszaeső, hasonlóan gyerekekkel elkövetett bűnökkel, na őt ki nem engedném többet
mikor már egyértelmű, hogy gyerekként is ilyen volt, felnőttnek is ilyen, nem egyszer, hanem sokszor, teljesen elképeszt, hogy valaki szabadlábon lehet
fogalmam sincs, hogy milyen ítéletet hoztam volna, de úgy, hogy az egyik srác visszaeső, hasonlóan gyerekekkel elkövetett bűnökkel, na őt ki nem engedném többet
mikor már egyértelmű, hogy gyerekként is ilyen volt, felnőttnek is ilyen, nem egyszer, hanem sokszor, teljesen elképeszt, hogy valaki szabadlábon lehet
2018. február 28. 19:19
Azta. Ki gondolná, hogy két 10 éves kisfiú ennyire kegyetlen és romlott? Több évet érdemelték volna, mert a koruk kicsit sem mentség arra, amit tettek. Egyébként nem csodálom, hogy az egyikükről kiderült, visszaeső, az ilyen emberek egyszerűen nem tudnak jó útra térni.
2018. február 28. 20:11
|
Angel in the hellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 269094 offline
|
8 év?
Én életfogytiglanit adtam volna nekik.
Én életfogytiglanit adtam volna nekik.
2018. február 28. 20:17
|
Cutiebeanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 267681 offline
|
Nem jutok szóhoz...szomorú,hogy egy ilyen világban élünk. Ahol már a kis 10 évesek se ártatlanok. Én személy szerint azt gondolom,hogy volt a családjukban valami,mert egy gyerek magától nem lesz gyilkos...
2018. február 28. 20:30
Ez valóban döbbenetes és brutális. Szinte hihetetlen, hogy ennyivel megúszták. Keveslem a büntetést az édesanyával egyetértve, hiszen az a szegény kisfiú rengeteget szenvedett, szörnyű gyilkosság áldozata lett.
2018. március 01. 19:46
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Szerintem Robert nem volt feltétlen pszichopata, én inkább úgy gondolom, hogy Jon volt egyértelműen az, aki mesterien befolyásolni tudta a barátját, hogy részt vegyen ebben a szörnyűségben.
2018. március 05. 13:29
|
|
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline
|
Miután elolvastam a cikket, 10 percig csak a képernyőt bámultam és az olvasottakon gondolkoztam. Egy szót tudnék mondani erre a történetre: szörnyűség.
Hihetetlen, hogy két 10 évesnek nem csak megfordul ilyen a fejében, de meg is tették. Borzalmas.
Hiába voltak gyerekek, szerintem is elég gyenge büntetést kaptak azért a szörnyű kegyetlenségért, amit műveltek. Nem jogász szakon vagyok, de ha nem is börtönbe, akkor elmegyógyintézetbe kellett volna őket záratni életük végéig.
Legszörnyűbb dolog, amit valaha olvastam. Isten áldja meg szegény kisfiúnak a családját. Az a kisfiú jobb helyen van most, semmi kétség, de hogy ezt kellett átélnie mielőtt meghalt... Szörnyű
Hihetetlen, hogy két 10 évesnek nem csak megfordul ilyen a fejében, de meg is tették. Borzalmas.
Hiába voltak gyerekek, szerintem is elég gyenge büntetést kaptak azért a szörnyű kegyetlenségért, amit műveltek. Nem jogász szakon vagyok, de ha nem is börtönbe, akkor elmegyógyintézetbe kellett volna őket záratni életük végéig.
Legszörnyűbb dolog, amit valaha olvastam. Isten áldja meg szegény kisfiúnak a családját. Az a kisfiú jobb helyen van most, semmi kétség, de hogy ezt kellett átélnie mielőtt meghalt... Szörnyű
2018. május 12. 14:20
|
|
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline
|
Fel nem lehet fogni, úristen, mik vannak! Szerintem valami két hétig nem fogok aludni ezek után... Tíz évesek voltak, még ők is gyerekek, és egy kétéves kisfiúval így bánni! Borzasztó, hogy mik vannak, szerintem életük végéig a börtönben kellett volna maradniuk!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: