25 éve történt, de máig felfoghatatlan, milyen kegyetlenséggel gyilkolt ez a két tízéves kisfiú (18+)
2018. február 25. 20:23
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Mary Bell-ről is lesz ilyen cikk? Ő 11 évesen ölt meg két gyereket.
2018. február 25. 20:44
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Négy kilóméteren át vezették, közben verték a gyereket, 38 ember látta őket, és senkinek nem volt gyanús? Azon túl, hogy az anyának volt pár óvatlan perce, James-nek 38 esélye volt a túlélésre, aztán így végezte. Kiábrándító, hogy az emberek még a gyerekekkel szemben is ilyen hanyagok. Béna kifogás volt, hogy a rendőrségről viszik haza, nem is értem, hogy lehet ilyet elhinni.
A börtönben meg biztos nem javultak meg, főleg, ha egyikük pszichopata volt, ami könnyen lehet. Bár 10 évesek esetében az is lehet, hogy a környezet, rossz társaság, a nevelés volt az oka. Kit érdekel, hogyan viselkedett az édesanya a rendőrségen, ha otthon a négy fal között az ellentétje is előfordulhatott.
A börtönben meg biztos nem javultak meg, főleg, ha egyikük pszichopata volt, ami könnyen lehet. Bár 10 évesek esetében az is lehet, hogy a környezet, rossz társaság, a nevelés volt az oka. Kit érdekel, hogyan viselkedett az édesanya a rendőrségen, ha otthon a négy fal között az ellentétje is előfordulhatott.
2018. február 25. 21:16
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Idézet (vizelettartásigondok @ 2018.02.25. 20:23)
Mary Bell-ről is lesz ilyen cikk? Ő 11 évesen ölt meg két gyereket.
Arról én már írtam egyet. Íme ez lenne az Meglepően hasonló felépítéssel, egyébként... de mindegy.
2018. február 25. 21:23
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Oh tényleg emlékszem is, hogy olvastam. Valóban hasonló...
2018. február 26. 06:45
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Ez borzasztó! Undorítóak ezek a gyerekek.
2018. február 26. 12:02
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
Ez nem a kisfiú anyjának a hibája volt, mert csak egy percre vette le a figyelmét a gyermekéröl,és a testvérpárnak így is volt választási lehetösége, hogy még egyszer meggondolják, hogy: "biztos, hogy jó ez az ötlet?" vagy, hogy "megakarjuk csinálni?". Természtesen még mindig azt tartom a leghelyesebbnek, ha az ember figyel kis és nagy gyermekére, mert a legtöbb ilyen eset pszihikai okból keletkezik. Az ember pedig kb 8 éves korától érettebben gondolkodik, szóval lehetett volna több eszük... Tanúként pedig még mindig megállíthatták volna a gyilkosságot. Szomorú.
2018. február 26. 13:25
|
|
Rena96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 240265 offline
|
Hihetetlen, hogy 38 emberből egy sem fogott gyanút.
(Egyébként a cikk nyelvezete valami rémesen "magyartalan". Ha már fordít a cikk író kis időt szánhatna arra is, hogy átfogalmazza a google fordítót picit értelmesebben.
)
(Egyébként a cikk nyelvezete valami rémesen "magyartalan". Ha már fordít a cikk író kis időt szánhatna arra is, hogy átfogalmazza a google fordítót picit értelmesebben.
2018. február 26. 16:12
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Hihetetlen ez az egész. Hogy tehet valaki már ennyire fiatal korában ilyen szörnyűséget? Nem találok szavakat, tudtam hogy ez meg fog rázni engem de muszáj volt elolvasnom. Ez tragikus és elfogadhatatlan..
2018. február 26. 16:44
Na ja ezért (is) utálom az emberek nagy részét...
2018. február 26. 18:10
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Te jo ég! Döbbenettel olvastam végig! 10 évesen ha ilyen és ilyen módon megtudtak tenni... ez komolyan felfoghatatlan. Nem is csodálom, hogy a rendőröket sokkolta ez a brutalitás főleg két 10 éves gyerektől. Az az anya mit érezhetett? Elvesztette a picike gyermekét, akit meggyilkoltak brutálisan. Tönkretették ezzel a család életét ők meg új életet kezdhettel CSAK 8 ÉV BÖRTÖN után? Baszki hol itt az igazság? Ennyit ért az élete a kicsinek, ami még el sem kezdődött? Lehet gyerekekt ölni ilyen brutálisan, mert csak 8 év jár érte? Életfogytiglan kellett volna, kit érdekel, hogy 10 évesek voltak? Az meg csak 2... Ha két gyerek ezt megtudta tenni azzal már rég gond van... nem még egy új élet nekik. És az anyuka meg a család hogy kezdjen új életet?
2018. február 26. 18:47
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Az a baj sajnos,hogy igen,lehet egy 10éves is pszichopata és ilyen kegyetlen is, és ne mondja senki hogy nem tudják mit tesznek meg nem érzik a súlyát.Gondoljunk bele,sok pszichopata,gyilkos már gyerekkorában is állatokat öl és élvezi,tudja hogy meg fog halni,érzi a súlyát és mégis örömöt lel benne és csinálja,az ilyeneknek nem működik jól az agya. Mint az kiderült a cikkből,egyikőjük folyton hazudott és nem akarta beismerni aztán láss csodát,10-20 évvel később ugyanilyen 2-3 éves korú kicsi gyerekekről találnak képeket a gépén. Ennek a gyereknek már akkor hatalmas gázok voltak a fejében mikor 10 évesen elkövette a gyilkosságot,igazán sajnálom szegény kisfiút akit megöltek. A legszörnyűbb az egészben hogy egy ártatlan kicsi fiúról beszélünk aki 2 éves volt,megvédeni sem tudta magát,ki tud bántani egy ilyen kicsi gyereket?Mit tett ellenük az a szerencsétlen kisgyerek? Nem számít hogy 10 évesek voltak,akik ilyet képesek tenni egy tőlük sokkal kisebb és gyengébb,2 éves fiúval,azokat én bevágtam volna a felnőtt férfiak közé a börtönbe,csak hogy 8 éven keresztül érezhessék milyen érzés ennyire kicsinek és sebezhetőnek lenni miközben bármikor megtámadhatják és megölhetik őket. Szörnyű volt erről olvasni
2018. február 26. 21:27
Szerintem ha már ennyire lecsökkentették a büntetésüket, legalább a személyazonosságukat hagyták volna meg.....hadd tudja mindenki kik ők, és óvakodjanak tőlük.
Egy gyerekgyilkosság alapjába véve is brutális dolog, hát mégha az elkövetők is még gyerekek.
Amúgy a cikkből azt vettem le, hogy ez a Robert nem pedofil, Jon esetében ez teszi az alapvetően borzalmas helyzetet még rosszabbá.
Robert viszont inkább tűnik 'csak' pszichopatának. Viszont több balhéja állítólag nem volt, gondolom ő megragadta az új élet lehetőségét, remélhetőleg csendben marad tovább pszcihopata úgy, hogy senki kárára ne menjen.
A másik meg maradhatna élete végéig börtönben, ha nem képes legalább tettetni, hogy félig-meddig emberi lény.
Egy gyerekgyilkosság alapjába véve is brutális dolog, hát mégha az elkövetők is még gyerekek.
Amúgy a cikkből azt vettem le, hogy ez a Robert nem pedofil, Jon esetében ez teszi az alapvetően borzalmas helyzetet még rosszabbá.
Robert viszont inkább tűnik 'csak' pszichopatának. Viszont több balhéja állítólag nem volt, gondolom ő megragadta az új élet lehetőségét, remélhetőleg csendben marad tovább pszcihopata úgy, hogy senki kárára ne menjen.
A másik meg maradhatna élete végéig börtönben, ha nem képes legalább tettetni, hogy félig-meddig emberi lény.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: