25 éve történt, de máig felfoghatatlan, milyen kegyetlenséggel gyilkolt ez a két tízéves kisfiú.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
25 éve történt, de máig felfoghatatlan, milyen kegyetlenséggel gyilkolt ez a két tízéves kisfiú (18+)
2018. február 25. 15:44
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Rettenetes. Végig olvastam a cikket, de még mindig sokkban vagyok. Ilyet tenni, alig bírom elhinni. Szegény kisbaba és a család, biztos sosem bírták ezt kiheverni
2018. február 25. 16:05
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Ezt a legnehezebb az anyukának lehetett feldolgozni. Szembesülni azzal, hogy egy 5 percig nem figyel a gyermekére és rá egy órára az a szerencsétlen már halott, ráadásul kínok kínját élte át amíg meghalt. A legrosszabb, hogy mindenki megbízik a gyerekekben, mert még kicsi, meg ártatlan... Aztán közük is ugyan úgy vannak pszihopaták mint a felnőttek között. Nekem ha lesz gyerekem egy 5 percre nem hagyom figyelmen kívül, mert bármikor megtörténhet a legrosszabb....
2018. február 25. 16:35
Ez borzalmas.El sem tudom képzelni,mekkora fájdalmat érezhetett az anyuka,amikor holtan látta a gyerekét.
2018. február 25. 16:50
|
|
supremestinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.23. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 267965 offline
|
Felfoghatatlan. Felfoghatatlan az, hogy két 10 éves gyereknek ilyen megfordul a fejében. Felfoghatatlan az, hogy egy 2 éves kisgyermek, aki még a világát sem tudja és szinte még nem is élt, a kínok kínját kell átélnie mielőtt átlép a túlvilágra. Azt az édesanyát szerintem a mai napig üldözi a lelkiismeretfurdalás, hogy egy pár percre nem figyelt oda a gyermekére. Sosem tudtam felfogni, hogy az ilyen, embernek nem nevezhető személyek hogyan tudják mindezt végig vinni? A legbrutálisabb az, hogy egy 2 éves gyermekkel! Aki az ég világon semmiről sem tehet. Borzalmas volt végig olvasni és én is tudnék vitatkozni a büntetésükről, még akkor is hogy ha csak 10 évesek voltak..
2018. február 25. 17:11
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ez tényleg szörnyűséges. Nem lehet eléggé vigyázni egy gyerekre... az elkövetőkre sem találok szavakat. Oké, a gyerekek sokszor fel sem fogják, mit csinálnak, de ez tényleg beteg. Az ő szüleiknek sem lehet könnyű együtt élni ezzel.
2018. február 25. 17:35
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Eléggé beteg fejük van a képen..Hiába 10 évesek, A gyerekek sem szentek, életfogytiglan kellett volna, ilyen súlyos bűnért járó ítélet, vagy halálbüntetés, 18 életévük betöltése után.
2018. február 25. 17:38
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
A szülőket sajnálom a kisfiú mellett. James anyukája biztos nagyon rosszul érzi magát mai napig, hogy nem figyelt rá. A két elkövető a szüleik meg szerintem maguk se fogják fel ,hogy mi lett a gyerekeikből.
Anyám egyszer azt mondta: a gyerekek kegyetlenek. Hát ilyenkor én is úgy érzem. Mivel nincsenek tisztába a felelősséggel.
Anyám egyszer azt mondta: a gyerekek kegyetlenek. Hát ilyenkor én is úgy érzem. Mivel nincsenek tisztába a felelősséggel.
2018. február 25. 17:59
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Felfoghatatlan hogy miért csak 8 évet kaptak ha egy felnőtt csinálta volna ő élete végéig börtönben lenne ők meg csak 8 évvel megúszták.
Ha nem is életfogytiglant de legalább 20-25 évet megérdemeltek volna. Az hogy gyerekek nem mentség.
Ha nem is életfogytiglant de legalább 20-25 évet megérdemeltek volna. Az hogy gyerekek nem mentség.
2018. február 25. 18:31
|
|
Dragonfly197új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.12. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 257016 offline
|
Számomra felfoghatatlan, hogy két 10 éves gyerek ilyet tegyen egy babával. Tényleg tudnak kegyetlenek lenni még a gyerekek is. Egyszerűen sokkban vagyok. Lehet, hogy csak az indulatok beszélnek belőlem, de én legszívesebben végigcsinálnám ugyanezt azzal a két gyerekkel. Ha még az én gyerekemmel történne ez meg biztos nem állnék jót magamért. Borzasztó. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ilyet tegyenek egy kisbabával.
2018. február 25. 18:45
Hihetetlen, hogy ilyesmire képes egy kisgyerek. Borzasztó milyen világban élünk
2018. február 25. 18:53
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Borzalmas, számomra az is az ha felnőtt ember tenne hasonlót, nem hogy gyerekek, de tényleg elég pszichopata fejük van a képeken....
2018. február 25. 19:00
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Lehet hogy kegyetlenül hangzik, de én nagykoruként kezelve őket életfogytiglanra itéltettem volna őket. Ha már gyerekként ilyenre képesek mi lesz belőlük ha felnőnek és ezeken még a terápia se segitett volna. Szegény édesanya mit élhetett át mikor megtalálták a kisfiát.....szörnyű
Ui: ha valaki megfilmesitené a tárgyalást meg azt ahogy keresik a kisfiút tuti sikerfilm lenne...már csak azért is mert igaz történet. Csak egy ötlet Hollywoodnak.
Ui: ha valaki megfilmesitené a tárgyalást meg azt ahogy keresik a kisfiút tuti sikerfilm lenne...már csak azért is mert igaz történet. Csak egy ötlet Hollywoodnak.
2018. február 25. 19:26
|
|
Qweertyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 259127 offline
|
Jogtalanul, kegyetlenül szakítottak el egy kisgyermeket a szerető édesanyjától, amit ha gyerek, ha felnőtt, ha nyugdíjas követ el, megbocsájthatatlan bűn. Olyan emberkínzást hajtott végre ez a két gyerek azon az ártatlan kisfiún, hogy soha nem engedtem volna ki őket a hűvös cellából.
2018. február 25. 19:54
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Na ezért nem veszem le egy percre se a szemem keresztfiamról ha megyek vele valahova 3 éves de a kezét se engedem el nemhogy vásároljak míg ő az üzletben sétálgat, biztos vagyok benne az anya soha nem tudja megbocsátani magának hogy egy percre is de nem figyelt oda. A két szörnyetegnek meg a legrosszabbakat kívánom azt hogy valaki tegye velük azt amit ők tettek, 8 év ennyivel megúszni egy ilyen szörnyűséget nem hiszem el
2018. február 25. 20:04
Undorító férgek. Az pedig, hogy ezeknek a szörnyetegeknek megadták a lehetőséget az újrakezdésre, kész röhej, az ilyenek soha a büdös életben nem változnak meg, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az egyikük újra börtönben csücsül. Szerencsére nem jósolok neki hosszú jövőt, ott az ilyen alakokat kicsinálják. Remélem lehetősége lesz megtapasztalni csak egy kicsit is abból, amit az az ártatlan kisfiú átélt.
2018. február 25. 20:15
Az ilyen dögöket egy életre ki kéne vonni a forgalomból.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: