Selena Gomez, az egyik leghíresebb énekesnő a világon és 2018-ban még mindig a csúcson tartja karrierjét. Slágerei a listák élén vannak, mi pedig összeválogattuk öt leghíresebb dalát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az öt legtöbbet megtekintett Selena Gomez dal
2018. február 24. 18:29
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
2018. február 24. 19:12
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
A Come & Get It az egyik kedvenc számom Selenától, csakúgy, mint a Kill Em With Kindness. Bár, amit a legeslegjobban szeretek tőle az a nemrégiben megjelent Wolves.
2018. február 24. 20:34
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
My only queen
2018. február 24. 21:09
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7670 Csatolások: 459191 Azonosító: 206112 online
|
Csak engem zavar a cím?
"Az öt legtöbbet megtekintett Selena Gomez dal" Tudtommal a dalokat nem lehet megtekinteni csak meghallgatni,jobb lett volna a dal szó helyett a videó vagy videó klip.
Hiába tartom pocséknak a hangját élőben néhány számát szoktam régen hallgatni.A listáról az 1. és 3. helyezetteket hallgattam sokszor.
Hiába tartom pocséknak a hangját élőben néhány számát szoktam régen hallgatni.A listáról az 1. és 3. helyezetteket hallgattam sokszor.
2018. február 24. 21:18
Mindegyiket szeretem de a legjobban amit hallgatok Kill Em With Kidness
2018. február 24. 21:55
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
még mindig úgy gondolom, hogy néhány száma túl van értékelve
2018. február 24. 22:09
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
a Love You Like A Love Songot a mai napig hallgatom, az a dal megunhatatlan, de lehet csak nekem. xd a Good For Youból jobban szeretem a másik verziót, szerintem az a stílus nagyon illik hozzá. a Come & Get Itet olyan rég hallottam amúgy, ennek örömére most vagy ötször meghallgatom.
2018. február 24. 22:16
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Ezek közül a Love You Like a Love Song a legjobb, meg még talán a Come and get it. Nekem inkább a Hit the lights, Naturally, Slow down és a Same old love tetszenek.
Vicces, hogy mennyire pocsék énekesnőnek tartom, mert 0 hangja van szerintem, mégis jó dalai vannak és sokat szeretek, hallgatok közülük.
Vicces, hogy mennyire pocsék énekesnőnek tartom, mert 0 hangja van szerintem, mégis jó dalai vannak és sokat szeretek, hallgatok közülük.
2018. február 25. 09:02
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én azt hittem,van már egymilliárdos videója. Amennyire túl van hypeolva,simán hinné az ember.
A come and get it zenét hallottam tőle először,és igazából csak ezt szeretem tőle(meg a Same old loveot és a Fetishet)
A többi zene borzalmas, a live you like a love song talán még az,amit el lehet hallgatni..,
A come and get it zenét hallottam tőle először,és igazából csak ezt szeretem tőle(meg a Same old loveot és a Fetishet)
A többi zene borzalmas, a live you like a love song talán még az,amit el lehet hallgatni..,
2018. február 25. 09:26
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ennyi erővel másról is lehetett volna írni egy ilyen cikket.
2018. február 25. 11:34
Nagyon szeretem ezeket a számokat, de nekem a pop-rock-os korszaka jön be a legjobban.
Legelőször a Tell Me Something I Don' Know-t vagy a Falling Down-t hallottam tőle[ugye, a WOWP főcímdalán kívül
], már nem nagyon emlékszem.
De megértem, hogy egy énekesnek fejlődnie kell, csak néha hiányoznak a 'régi szép idők'
Legelőször a Tell Me Something I Don' Know-t vagy a Falling Down-t hallottam tőle[ugye, a WOWP főcímdalán kívül
De megértem, hogy egy énekesnek fejlődnie kell, csak néha hiányoznak a 'régi szép idők'
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: