#Sziget2018: Shawn Mendes és Dua Lipa is Magyarországra látogat
2018. február 21. 13:46
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Duát is nagyon szeretném megnézni meg Zara Larsont is és még pár előadót de sajnos mind más napokon vannak mondjuk ez érthető hiszen nem tehetnek minden nagy sztárt egy napra de így sajna nehéz dönteni
2018. február 21. 16:54
|
|
dzseniiferúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.16. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 266914 offline
|
alig várom már, hogy lássam Duat^^
2018. február 21. 22:31
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
dua, az am és zara érdekel a legjobban.
nagyon bántam hogy tavaly nem voltam a soundon, mert akkor dua nem volt még ennyire felkapott. most meg minden tizenéves kislány torka szakadtából fogja üvölteni a new rulest.
a shawn koncertről meg ne is beszéljünk. bele se merek gondolni, mi lesz ott.
nagyon bántam hogy tavaly nem voltam a soundon, mert akkor dua nem volt még ennyire felkapott. most meg minden tizenéves kislány torka szakadtából fogja üvölteni a new rulest.
a shawn koncertről meg ne is beszéljünk. bele se merek gondolni, mi lesz ott.
2018. február 22. 00:45
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Habár Shawn Mendes újonnan feltámadt tini énem szívszerelme, nem hiszem, hogy a Szigetre való.
Tapasztalataim alapján, az utóbbi években amikor kilátogattam, nem az ő "fanjaival" találkoztam.
Bár kíváncsi vagyok, hogy nagyrészt inkább tinikből álló rajongótábora ki fog-e látogatni. Mekkora kiakadás lesz abból, hogy "tönkretették a Szigetet"
Bár kíváncsi vagyok, hogy nagyrészt inkább tinikből álló rajongótábora ki fog-e látogatni. Mekkora kiakadás lesz abból, hogy "tönkretették a Szigetet"
2018. február 22. 12:43
Szerintem tök jó, hogy a fiatal korosztály számára is vannak előadók. A Sziget pont nem arról szól, hogy számít a kor. Rengeteg olyan program van, ami bármelyik korosztály számára érdekes, a fiatalabbaknak is, az idősebbeknek is, tavaly nyugdíjas házaspárokat is láttam mászkálni, elég sokat. Szóval elég vaskalapos felfogás az, hogy ez a fesztivál csak a huszonéveseknek való.
2018. február 24. 17:25
Ahww, Shawn és Dua miatt nagyon el szeretnék menni idén! :3
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: