Egy évvel ezelőtt adta ki LøVë címre keresztelt, öt dalt tartalmazó EP-jét, most azonos címmel jelent meg Aaron Carter ötödik stúdióalbuma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új albummal jelentkezett Aaron Carter
2018. február 19. 22:52
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
2018. április 08. 17:47
|
|
betty19801993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 169712 offline
|
Tipikus Aaron dalok. Sokat néztem a live videóit, amikor bemutatta a dalok instrumentáljából részleteket. Ha valaki sokat hallgatja a Carter testvéreket ( mint én több 10 éve minden nap
) az biztosan hallja mennyire hasonlít Nick és Aaron hangja, csak Nick jobban bánik vele, több tapasztalata van nyilván.
Kértem Aaront hogy jöjjön Európába is koncertezni, azt válaszolta hogy 100% jön. Twitteren elég gyakran válaszol, megkérdezte azt is melyik országban élek, aztán kiírta hogy imádja a magyar rajongóit. Ez az egyik oka amiért szeretem, hogy ilyen közvetlen.
Nekem tetszik az album.
Kértem Aaront hogy jöjjön Európába is koncertezni, azt válaszolta hogy 100% jön. Twitteren elég gyakran válaszol, megkérdezte azt is melyik országban élek, aztán kiírta hogy imádja a magyar rajongóit. Ez az egyik oka amiért szeretem, hogy ilyen közvetlen.
Nekem tetszik az album.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: