Már nem is azért,de úgy beszéltek Cheryl-ről mintha ő tehetne az egészről. Egy gyerekhez két ember kell. Könnyebb a nőt hibáztatni, igaz? Sajnos más szemmel nézve a dolgokat, én megértem szakításuk okát. Liam valóban kevesebb időt töltött fiával illetve a barátnőjével. Ez még nem azt jelenti, hogy rögtön szidni kell a két embert. Esélyt se adnak az emberek az újrakezdésnek. Azt meg főképp nem értem miért hiszik sokan miszerint Cheryl csak egy gyereket akart Liam-től. Ez ostoba gondolat.
Azonban sajnálom, hogy végül zátonyra futott a kapcsolatuk. Tiszteletben tartom döntésüket és csak reménykedek, hogy ennek nem Bear szívja meg a levét. :/
Tényleg a szakítás küszöbén áll Cheryl és Liam Payne
2018. február 19. 18:54
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
2018. február 19. 19:49
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Idézet (jennette13 @ 2018.02.19. 15:52)
Wendy17: szerintem itt nem a kor a mérvadó, hanem az életcél és az érettség. Ezt abból mondom, hogy párom is 24 éves, én 20. Ő már szeretne babát hamarosan, én egyáltalán nem gondolok erre. Pedig egyidős Liammel, szóval ő is bulizhatna még, de mondjuk ő sose volt az a nagy bulizós, míg Liam azért rendesen kiélte a hírnevét meg a pénzét, meg a fiatalságát is, az egyszer biztos. Szerintem nem a kor a legalapvetőbb egy ilyen helyzetben, sokkal inkább az életszínvonal, ami nyom a latban. Meg ugyebár az elképzelés, életcél stb, ahogy már említettem
A gyerek vállalás persze nem pont kor kérdése az életszínvonal/anyagiak mellett (ami náluk ez nem volt gond) első sorban az érettség számít hogy mennyire áll rá készen.
De egy kapcsolatban még is számít a kor különbség nálatok csak 4 év de náluk 10 év az nem épp kevés.
Oké értem hogy van olyan 24 éves aki nem szeret bulikba járni stb de most Liamről van szó
Szerintem Liam még nem egészen áll/állt készen az apaságra valószínű csak úgy "véletlen" becsúszott a baba és gondolom Cheryl 34 évesen már tuti akart gyereket ezért megtartották de Liam szerintem 24 évesen nem akart ennyire elkötelezödni.. ((most hogy szünetel a banda ez Liam nagy lehetősége hogy bizonyítson ha 1-2 évet kihagyna az a karrierjének nagyon ártana. és mivel amúgy sem nagyon akarta a gyereket ezért továbbra is a karrierjére koncentrál.. ami azzal jár hogy nem tölt elég időt a babával és Cherylel.. ami miatt gondolom megy a vita rendesen... és talán ez egy ok lehet a szakításra.
(persze az más kérdés hogy ez erkölcsileg mennyire helyes)
2018. február 19. 20:43
|
|
Gréti2231új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266237 offline
|
Várható volt, hogy nem tart ez sokáig. Most valaki mondhatja, hogy "én megmondtam". De bele lehet gondolni, ha ez az egész igaz akkor hárman sérülnek benne. Liam nyilvánvalóan szereti Cherylt és Beart is (őt főleg mindennél jobban). Akármennyire sem bírtam Cherylt eddig, nem akarom, hogy szenvedjen. 34 évesen, 2 válás után megérdemelne egy nyugodt életet. Viszont ezt nem egy nála 10 évvel fiatalabb férfival kéne megpróbálnia.
Liam érettebb a koránál jóval, sőőt, mi az hogy...
Igaza van mindenkinek hisz' beleszólhat a kor, az időbeosztás, a karrier és még sorolhatnám.
Semmi kétségem afelől, hogy Payno tökéletes apa és Bear nagyon boldog és okos gyerekként fog felnőni EGY FUTBALL CSAPAT TAGJAKÉNT, amit Cheryl nem pártol de Liam igen.
És mi ez, hogy "Bármelyik pillanatban kimondhatják hogy vége."?!! Ez olyan, mintha egy orvos adná fel a betegét: "Áhh, mindegy, mostmár bármelyik pillanatban meghalhat."
Utálom az ismeretlen forrásokat, de a DialyMail-ben utána olvastam és a mai Capital-os interjú után nem tudok már eligazodni. Mondják ki ők, és akkor elhiszem.
Liam érettebb a koránál jóval, sőőt, mi az hogy...
Igaza van mindenkinek hisz' beleszólhat a kor, az időbeosztás, a karrier és még sorolhatnám.
Semmi kétségem afelől, hogy Payno tökéletes apa és Bear nagyon boldog és okos gyerekként fog felnőni EGY FUTBALL CSAPAT TAGJAKÉNT, amit Cheryl nem pártol de Liam igen.
És mi ez, hogy "Bármelyik pillanatban kimondhatják hogy vége."?!! Ez olyan, mintha egy orvos adná fel a betegét: "Áhh, mindegy, mostmár bármelyik pillanatban meghalhat."
Utálom az ismeretlen forrásokat, de a DialyMail-ben utána olvastam és a mai Capital-os interjú után nem tudok már eligazodni. Mondják ki ők, és akkor elhiszem.
2018. február 20. 13:16
|
|
violetta.púj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 268525 offline
|
Gondolni lehetett,hogy nem tart sokáig a kapcsolatuk, de remélem valahogy sikerül helyrehozniuk, mert egyiküknek sem lenne ez most jó.
2018. február 21. 14:01
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Én tudtam, hogy előbb utóbb ez lesz a vége, hiszen Liam sokkal fiatalabb. Tudom, néhányan azt állítják a kor nem számít....de igenis számít. Csak abba gondoljatok bele, hogy mi lesz 10-15 év múlva.......? Hm
.. erről van szó. Nem is ezt akartam kifejteni, hanem hogy a nagy korkülönbség miatt a vélemények is mások....másképp gondolkodnak és ez természetes. Nem tudom mi lesz a vége de a legjobbakat kívánom nekik.
.. erről van szó. Nem is ezt akartam kifejteni, hanem hogy a nagy korkülönbség miatt a vélemények is mások....másképp gondolkodnak és ez természetes. Nem tudom mi lesz a vége de a legjobbakat kívánom nekik.
2018. február 22. 17:57
|
RRavenclawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.03. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 253711 offline
|
Először is, én az ilyen "névtelen források", meg a "pár közeli ismerősei" szavának nem sok hitelt adnék.
Ha viszont igaz, akkor ez a példája annak, hogy miért nem kellene egy év együttlét után gyereket csinálni, mert nyilván a korkülönbség ellenére lehet, hogy tényleg szeretik egymást, de az egy hosszútávú kapcsolathoz még kevés.
Ha viszont igaz, akkor ez a példája annak, hogy miért nem kellene egy év együttlét után gyereket csinálni, mert nyilván a korkülönbség ellenére lehet, hogy tényleg szeretik egymást, de az egy hosszútávú kapcsolathoz még kevés.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: