Megjelent a Love Lies videoklipje: szexi peep-showt tartott a Fifth Harmony énekesnője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Normani privát peep-showt tart Khalidnak
2018. február 18. 15:27
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Mint írtam is,a zene elképesztően jó, a klip viszont borzalmas:/
2018. február 18. 20:43
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Csak azt tudom mondani mint az előző cikknél... Nem értem miért kell ilyen borzalmasan túlénekelni egy egyszerű, kellemes dalt... Szeretem a nyugis, laza számokat és ez is bejönne ha Normani nem tolná ennyire túl. A klipre kb megint ugyanez igaz. Komolyan, ez a rángatózás tánc akar lenni. Nem elég hogy borzalmasan erőltetett, ráadásul még teljesen koordinálatlanul mozog. Az 5H-ban méh jól táncolt, szóval még magához képest is alul teljesített. Maradjon szerintem inkább a bandázásnál, nagyon nem jó ez így.
2018. február 19. 05:48
Ha lenémítva nézed a csaj tánca tök poén szerintem xd
2018. február 19. 21:19
|
|
alíz0422új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 91 Csatolások: 3 Azonosító: 150760 offline
|
Most néztem meg, hogy mégis hány éves és igen csak meglepődtem! Lecsekkoltam gyorsan a többi 5h tagot és hát azt kell mondjam az államat fel kellett kaparnom a földről! Ha valaki megkérdezte volna tőlem, hogy mégis mennyire saccolom őket, mindre azt mondtam volna, hogy a 30hoz közelednek, ha át nem lépték! Mégis mind milyen fiatal és az összes úgy néz ki mint egy kiélt 30as!!! Borzalom!!!!
2018. február 19. 21:44
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Nekem tetszik a szám, nem lett rossz, én most hallom először, és azt kell mondjam, bejön. De ez a "tánc", amit Normani leművel. Borzalom. Nem is tánc, inkább rángatózás. Szerintem a szexis mozgás nem itt kezdődik
2018. február 20. 17:13
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
"privát peep show" - bitch, kiállt az ablakba.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.