Alig egy hete jelent meg Anne-Marie és Marshmello együttműködése, és klip is készült hozzá. A dal jelenleg nagyon népszerű, már több mint 12 millióan látták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier! Marshmello & Anne-Marie: Friends
2018. február 17. 20:44
|
|
ismeretlenvaltozoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.07. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 268590 offline
|
2018. február 18. 11:51
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hú, ez nagyon jóra sikerült. ^^ Szerencsére én még nem tapasztaltam meg ezt, csak Anne-Marie részéről.
2018. február 18. 19:19
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Nagyon jó dal, bár a klipbe rakhattak volna több fantáziát, nekem egy kicsit túl átlagos. A dalszöveg viszont zseniális, mindkét fél szempontját bemutatja, a dallamát is imádom
Van egy érzésem hogy mostanában sokat fogom hallgatni
2018. március 11. 21:40
|
|
Luca Fordúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.29. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 263343 offline
|
Ez a dal nagyon ott van ! Bár kissé távol áll az ízlésemtől hamar megszerettem. A szöveg nagyon tetszik Anna-Marie hangja pedig kiváló választás volt ! Kicsit monoton a zene de nálam a szöveg ezt a hibát kiüti. Föleg hogy az esetek 95%-ban friendzone-ban végzem xD!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: