Alig egy hete jelent meg Anne-Marie és Marshmello együttműködése, és klip is készült hozzá. A dal jelenleg nagyon népszerű, már több mint 12 millióan látták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier! Marshmello & Anne-Marie: Friends
2018. február 17. 20:44
|
|
ismeretlenvaltozoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.07. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 268590 offline
|
2018. február 18. 11:51
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hú, ez nagyon jóra sikerült. ^^ Szerencsére én még nem tapasztaltam meg ezt, csak Anne-Marie részéről.
2018. február 18. 19:19
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Nagyon jó dal, bár a klipbe rakhattak volna több fantáziát, nekem egy kicsit túl átlagos. A dalszöveg viszont zseniális, mindkét fél szempontját bemutatja, a dallamát is imádom
Van egy érzésem hogy mostanában sokat fogom hallgatni
2018. március 11. 21:40
|
|
Luca Fordúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.29. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 263343 offline
|
Ez a dal nagyon ott van ! Bár kissé távol áll az ízlésemtől hamar megszerettem. A szöveg nagyon tetszik Anna-Marie hangja pedig kiváló választás volt ! Kicsit monoton a zene de nálam a szöveg ezt a hibát kiüti. Föleg hogy az esetek 95%-ban friendzone-ban végzem xD!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: