CSHMR: JA értem, a betanult szövegeket inkább hagyjuk , előre megírják neki a szövegeket és ennyi ,
Képzeld el én már láttam egy két olyan beszedet amiben csak hebeget meg minden , Vajon Miért?
Ja igen mert akkor nem írtak le neki a szöveget előre és nem tudott mit mondani !!!
A többi sztár annyit jotekonykodik , kiáll mindenért
Ő meg egyszer kétszer mond valamit egy évig van a hírekben,
Véljétek el hogy túl van értékelve,
Újabb nyilvános csók csattant el Justin Bieber és Selena Gomez között
2018. február 17. 16:28
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Klau18 szerintem most uljel le a kis seggedre es hadj beket Selnek XDD
igaza van CSHMR-nek es am Selena is szokott jotekonykodni (csak azert irom le h kepbe legyel vele xdd) Sel is eleg sok jo dolgott csinalt mar de hadjuk ha nem szimptaikus nem tudunk vele mit csinalni amugy meg legkozelebb olvass egy kicsit Selrol mielott igazsagtalan dolgokat irsz rola le ..
2018. február 17. 20:15
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Klau18
Szóval egyszer megírják neki, egyszer nem?
Érdekes emberei vannak. Vagy épp mindenki beteg volt akkor?
Kicsit gondolkodj el ezen az érveden.
És szerintem innen mindenki több éve látja Selena mit csinál, ha már ezzel támadsz mást.
Úgy látom Shawn az egyik kedvenced. Őt sem láttam még, hogy jótékonykodna. Biztosan teszi, de még nem láttam. Attól, hogy valaki jótékonykodik, nem biztos, hogy nagydobra veri, lévén, hogy megteheti.
Gondolom, ha Selena azzal lenne a hírekben, hogy mennyit jótékonykodik, az lenne a bajod, és azt mondanád, hogy csak azért teszi, hogy a középpontban legyen.
Minden nézőpont kérdése, ne feledd.
Szóval egyszer megírják neki, egyszer nem?
Kicsit gondolkodj el ezen az érveden.
És szerintem innen mindenki több éve látja Selena mit csinál, ha már ezzel támadsz mást.
Úgy látom Shawn az egyik kedvenced. Őt sem láttam még, hogy jótékonykodna. Biztosan teszi, de még nem láttam. Attól, hogy valaki jótékonykodik, nem biztos, hogy nagydobra veri, lévén, hogy megteheti.
Gondolom, ha Selena azzal lenne a hírekben, hogy mennyit jótékonykodik, az lenne a bajod, és azt mondanád, hogy csak azért teszi, hogy a középpontban legyen.
Minden nézőpont kérdése, ne feledd.
2018. február 17. 20:26
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
de az idáig is nyilvánvaló volt hogy egy párt alkotnak, főleg hogy ez már nem az első csók mióta újra összejöttek. ez a cikk azért íródótt hogy ismét megutáltassák Selenát. nem kell minden moccanat miatt cikket írni
2018. február 17. 20:30
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
olyan cukik aww
2018. február 17. 21:16
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Klau18 ugycsinalod mintha ismerned Selt majd akkor mondjal rola barmien velemenyt is mikor ismered is ... Te csak foglakozz Demivel mer elegge meg fenkeltett a karrierje (te te szidhatod a kedvencemet en is a tied ) Egyetertek CSHMR pacsii .Selena igenis tehetseges csak sok ember ezt nem igazan ismeri be mert ha nem lenne az nem ott tartana ahol most mar reg a sullyesztobe lenne mint egyesek khm khm ..Nem veletlenul
2018. február 19. 11:23
|
|
chimchimbtsforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 268517 offline
|
Akárki akármit mond szerintem nagyon aranyosak. Senki sem tudhatja milyen emberek valójában. Sokan támadják őket,hogy Úr Isten megint együtt vannak,mikor nekik ehhez semmi közük nem lenne.Én örülök neki.Mindig is szerettem a Justin és Selena Pátost.
2018. február 21. 07:42
|
|
JuxtinBiebahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.21. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 269174 offline
|
Én Justin melett állok, amit ő választ az nekem igy is, ugy is jo. Na meg persze, mostmár Selenat is megszerettem. Láttam a komentekben, hogy hogyan fikázzák Selt. Na most, ha nem tetszik a feje, ne menj a cikkre. Ha be akarsz szólni, mert jobban érzed magad, akkor csinálj egy blogott, arról, hogy mi a véleményed róla. A másik, az életkorodatt eltekintve, legalább probálkozhatnál, 15 év felettinek mutattkozni. S nekem ne mondja senki hogy 17-8 évesen valaki, ilyen szinten tart. Nőlj fel, nézz utána ki mit tesz, s utána magyarázhatsz, de tud hogy semmi értelme. Shawnt én is szeretem, bajom nincs vele. Nem fogom lehordani, mert NEM ISMEREM. Még akkor se, ha anyira idegesitesz hogy megtenném. Selenat, nem azért szeretem mert jotékonykodik, hanem amiat aki, s amiat amit elért. Majdnem meghalt, a szive össze lett törve, stressz ez az egész sztárélet. Egy kicait ha eldobnád a fanatikus oldalad, felnőtt szemmel is kicsit nézd a világot, a világuk.
2018. február 21. 16:39
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Nem értem mi a bajotok Justin hajával... nekem nagyon bejön, annyira cukii!!!!
Szívesen lennék Selly helyében, de azért természetesen annak is örülök, hogy együtt vannak és boldogok!!!
*-* <33333333333
2018. február 21. 22:23
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Úgy örülök, hogy újra együtt vannak!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: