Valentin-napon debütált a Fifth Harmony énekesnőjének első szólódala, a Love Lies.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Fifth Harmony énekesnőjének első szólódala
2018. február 15. 19:00
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Ajj úgy szeretem Khalid számait. Ez is egy tök jó szám lenne, ha Normani nem rontaná el. Nem illik bele a dalba, hogy lehet egyáltalán ilyen ormótlanul énekelni egy ilyen nyugodt, laza stílusú számot? Kár érte...
2018. február 16. 17:37
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Hát ez nagyon unalmas.
2018. február 16. 22:06
|
|
Sissy95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 265820 offline
|
Szerintem nagyon jó lett! Már most imádom! Nem értem amúgy miért kell leszólni másnak a munkáját? Ők ennél sokkal többet dolgoztak vele, ti meg csak leszarozzátok! És szerintem nagyon passzolnak egymáshoz hangilag is.. Ja, és aki Normani hangját kezdené el gúnyolni, az szerintem nagyon gyorsan fogja be, ugyanis ő sokkal többet elért mint te, ráadásul még mindig jobb hangja van mint neked!
2018. február 18. 08:45
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
A vélemények alapján egy eléggé rossz dalra számítottam, de gyerekek, hiába nem bírom Khalidot, elképesztő. Két különböző stílus találkozása,és mégis annyira összepasszolnak. Baromi jó lett! Nekem csak a klipp nem tetszik.
2018. február 18. 10:24
Sissy95 megértjük, hogy sokat dolgoztak vele, de ez ízlés kérdése, nem annak, hogy mennyi munkát fektettek bele.
Manapság sok ilyet hallani a rádióban, nem mondom hogy rossz, de számomra már unalmas.
De mint mondtam, ez emberfüggő.
Manapság sok ilyet hallani a rádióban, nem mondom hogy rossz, de számomra már unalmas.
De mint mondtam, ez emberfüggő.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: