Meghallgatta rajongói kérését Demi Lovato, és végre Európába is ellátogat koncertsorozatával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Végre Európába is ellátogat Demi Lovato: bejelentette turnédátumait
2018. február 13. 16:20
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A vesztesek teljes nyugalmával olvastam végig a helyszíneket. Szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy, mint minden előadó, ő is csak a nyugat-európai országokat fogja figyelembe venni. Milyen igazam lett.
Bár tegnap elhintett egy olyan mondatocskát is, miszerint, ha a mi városunk nincs rajta a listán, az nem azt jelenti, hogy nem fogja meglátogatni. Hogy ezt most Európára értette-e, vagy más kontinensek városaira, az rejtély.
2018. február 13. 16:54
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
A bakancslistámon már régóta szerepel egy Demi koncert de úgy látszik most sem tudom kipipálni...
Budapestet nem is vártam hogy rajta lesz de Bécsben reménykedtem vagy legalább Münchenben...
ezek nekem túl messze vannak így lehetetlen eljutni akármelyikre :/
Budapestet nem is vártam hogy rajta lesz de Bécsben reménykedtem vagy legalább Münchenben...
ezek nekem túl messze vannak így lehetetlen eljutni akármelyikre :/
2018. február 13. 17:29
Magyarországban egy percig sem reménykedtem, de legalább egy bécsi helyszínben igen.
Kis naív..
2018. február 13. 21:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (mialamia @ 2018.02.13. 20:34)
Kedves LadyAly nem sűrűn szokta elfelejteni a saját dalának szövegeit :-)
Igaz, hogy is felejthetné el azt, amit nem tud
2018. február 15. 16:23
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Idézet (mialamia @ 2018.02.13. 20:34)
Kedves LadyAly nem sűrűn szokta elfelejteni a saját dalának szövegeit :-)
Nézz csak meg néhány YouTube összeállítást, elég sokszor előfordult, nem mintha bántani akarnám. Bírom Demit meg sok dalát, de tény, ami tény. Gondolom, ha maga írná a szöveget nem lenne ilyen gond.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: