Örülhetnek az énekesnő rajongói: szólóban próbálkozik a Fifth Harmony munkássága mellett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb énekesnő bontogatja szárnyait szólóban a Fifth Harmonyból
2018. február 13. 15:01
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hiába nem bírom ezt a Khalid gyereket, remélem, sikeres, és jó zene lesz(:
2018. február 13. 20:22
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Nem értem miért gondolja a többség azt hogy összeállni egy DJ-vel aztán kiadni egy tucat dalt annyira menő bár igaz sokkal egyszerűbb felénekelni egy más által megírt szöveget és hagyni hogy más csinálja a zenét hozzá mint megírni egy személyes dalt és kivenni a dalszerzésből a részét... lehet nehezebb ez az út és kevesebb ember fog meg a dal mint egy tucat sláger de a siker is jobb érzés. legalábbis nekem jobb lenne.
2018. február 14. 06:18
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Minden áron be akarták bizonyítani Camila nélkül is jók ezért mocskolták ahol és amilyen formában tudták aztán rájöttek meg sem közelítik azt a színvonalat amit előtte és hogy Camila-nak bejött a szóló most a többiek is ezt akarják
2018. február 14. 16:24
|
|
joelxperrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 268376 offline
|
Neki már úgyis annyi szóval mindegy!Bár úgy se lesz egyikböl se semmi!
2018. február 14. 19:13
Középkategóriás dal, semmi extra nincs benne, tehát csak egy újabb tucatdal. Régebben úgy gondoltam Normani-ról, hogy szólóban is megállná a helyét, de eléggé tévedtem. Szép hangja van, de felejtős és nem kiemelkedő.
2018. február 17. 12:00
Nem akartam ide hozzászólást írni egészen addig, amíg végig nem hallgattam az egész dalt - mert be kell valljam, csak olyan harmadik próbálkozásra sikerült. Khalid egy remek előadóművész véleményem szerint, karakteres és felismerhető hanggal. Annak ellenére, hogy hallottam már néhány Fifth Harmony számot életemben, sosem tudtam megismerni melyik hang kihez tartozik a lányok közül, kivéve talán Lauren-ét és Camila-ét. Normani hangja számomra rendkívül felejthető és unalmas, ez a dal pedig harmadjára is legalább annyira untatott és elvette a kedvemet az élettől, mint elsőre és másodjára. Nincs benne semmi különleges, semmi, amitől kitűnne a többi középkategóriás popdal közül. Nem kívánok a lánynak semmi rosszat, mindössze annyit, hogy remélem, megtalálja a saját stílusát és azt az utat, amelyen járva egyedinek lesz nevezhető - egyelőre képtelen vagyok erre.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: