Starity

Hét évad után befejeződik az Egyszer volt, hol nem volt - így búcsúzik Lana Parrilla

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. február 12. 21:46 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
A minap hivatalosan is megerősítették, hogy a hetedik évaddal befejeződik a népszerű Egyszer volt, hol nem volt.Így
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. február 12. 22:04 #2
- törölt felhasználó -    
Aranyos üzenet volt tőle. :)
A sorozat befejezéséről pedig csak annyit, hogy ez már nagyon kellett ennek a szériának. Régebben nagy kedvencem volt a Once Upon A Time, de ahogy egyre jelentek meg az újabb és újabb évadok, egyre elcsépeltebb lett az egész. Az első szezon fantasztikus volt, tele újdonsággal és remek megvalósítással, de úgy érzem, hogy már a második évaddal elindult azon a bizonyos lejtőn. Az a korszak színültig tele volt a történet elhúzását elősegítő elemekkel, ebben pedig a további évadok sem szenvedtek hiányt. Szinte már fájdalmas volt nézni az egyre unalmasabbá és erőltetettebbé váló mondanivalóját, a logikátlan csavarokat. Az ötödik évad elejéig húztam, utána már egyszerűen nem tudtam tovább nézni. Pedig a sok hiba ellenére is megvolt a maga hangulata, talán ezért is néztem. Sok lehetőség rejlett az ötletben, sajnálom, hogy ezeket nem tudták kellőképpen kezelni.
2018. február 13. 05:22 #3
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Ideje volt a nézetség már a negyedét sem érte el annak amit az első évadokban produkált és hogy a főszereplő kiszállt na az sem segített a sorozatnak. Jól indult jó sztori meg szereposztás de aztán annyira belekavarodtak hogy már ők sem tudták mit találjanak még ki
2018. február 13. 12:15 #4
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Rettentő szomorú vagyok, hogy vége, de ennek is be kellett következnie. Lana-t sajnálom, viszont kíváncsian várom, hol látom legközelebb. heart.gif
2018. február 13. 17:52 #5
- törölt felhasználó -    
Az egészben az ő karaktere fogott meg a legjobban,így igazán szívmelengető volt ezt olvasni. <3
2018. február 17. 14:41 #6
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Az ő karaktere vitte az egész sorozatot szerintem wub.gif
2018. február 18. 21:00 #7
Cressida Rilnen
Cressida Rilnen

Státusz"A világot az álmodozók fogják megmenteni és újjáépíteni."
Hozzászólás: 544
Csatolások: 0
Azonosító: 237827
Istenem de imádom ezt a nőt!Hihetetlenül jó színésznek tartom.Nagyon jól adta vissza Regina szerepét és csodálatos az az érzelmi változás amin átment a karaktere.További sok sikert neki!❤
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok