Akár 10 év múlva is érkezhet Selena Gomez új albuma
2018. február 09. 10:54
Kb. 1 éve a csapből is az folyt, hogy még 2017-ben majd kijön a kis albumocska. Aztán kitalálta, hogy 10 albumnyira elég szenny dalt írt és, hogy hamarosan megjelenik. Nem tudom melyik rombolja jobban a világot, a hangja vagy a színészkedése?
2018. február 09. 15:52
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
imádom mikor az ember azt írják hogy sajnáltatja magát és hogy csak wellnessezik. de gratulálni azt tudok. ti nem olvastatok egy cikket sem hogy mi a baja Selenának? nagyon komoly betegségben szenved, de egész nyugodtan viccelődhetnek az emberek ezzel, mert ti ugyebár mindent megengedhettek magatoknak, ha róla van szó.
2018. február 09. 23:21
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
A régebbi albumokat jobban szerettem, de a mostani stílusa sem rossz. Nem kell szó szerint érteni, biztos, hogy nem fog tíz évet kihagyni. Csak azt mondta, hogy még nincs kész.
2018. február 10. 09:51
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Szerintem inkább a filmiparban legyen, mint a zeneiparban. Mindig is tetszettek a dalai, de a hangja eszméletlenül nulla, színésznőnek pedig jobban megállja a helyét.
2018. február 10. 15:06
Én meg tudom érteni az álláspontját. Nem kell ezt az új album dolgot elkapkodni, összecsapni. Amikor úgy érzi, hogy megfelelő, akkor jöjjön ki vele.
2018. február 11. 14:04
|
|
Therealcrybaby8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 266838 offline
|
Selenának egy teljesen átlagos hangja van csak szuper dalokat írtak neki! Ennek ellenére én videóklippekben szívesebben látnám mint a filmvásznon!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: