Íme jó néhány fotó a várandós Kylie Jennerről
2018. február 06. 23:24
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
A magyar mentalitas latszik a sok pocskondiazo kommenten. Ugyesek vagytok, sok csok nektek!
2018. február 07. 14:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Thyra @ 2018.02.06. 22:33)
Annyira rossz érzés olvasni ezeket a sértő kommenteket.. Most az egyszer nem lehetne figyelmen kívül hagyni, hogy mekkora a s*gge van? Meg sajnálni a gyereket? De komolyan, úgy beszéltek erről a lányról, mintha nem érdemelné meg, hogy gyereke legyen. Ő is ember, vagy nem? Megvan rá a lehetősége, hogy babája legyen. Szerintem jól tudja, mivel jár egy gyermek felnevelése, sőt, ilyen körülmények mellett szinte mindent meg tud adni a csöppségnek.
Sosem bírtam ezt a családot, mert a pénz és a hírnév körül forog az életük, és ezt a lányt sem kedvelem kifejezetten, de ez nem azt jelenti, hogy kedvem szerint szidom őt/őket.
Sosem bírtam ezt a családot, mert a pénz és a hírnév körül forog az életük, és ezt a lányt sem kedvelem kifejezetten, de ez nem azt jelenti, hogy kedvem szerint szidom őt/őket.
Sok mindent lehet mondani a Kardashian-Jenner klánra, de azt nem, hogy náluk ne a család lenne az első. Imádják a gyerekeiket, és mindent meg is tudnak nekik adni.Szerencsére ezek a gyerekek nem nyomorúságban fognak felnőni.
2018. február 07. 17:42
|
|
Raven007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.07. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 268997 offline
|
Annyira undorító, hogy a feneke nagyobb mint a terhes hasa. A száját megértem, hogy megcsináltatta mert tényeg nagyon vékonyka volt, de hogy a mellét meg a fenekét minek kellett?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: