Az elmúlt kilenc hónap kihagyását egy nagy összefoglaló videóval pótolta Kylie Jenner.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme jó néhány fotó a várandós Kylie Jennerről
2018. február 06. 14:02
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Engem meglepett ez az egész, és nem tudom, milyen véleménnyel legyek erről. Örülök, hogy egészséges gyermeknek adott életet, és hogy ilyen felnőttesen kezelte a várandósságát. Remélem, ez a kislány jó hatással lesz rá, és végre be nő a feje lágya.
Utóiratként, a videó nagyon aranyos. ^^
Utóiratként, a videó nagyon aranyos. ^^
2018. február 06. 14:43
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Nem hiszem el hogy mindenhonnan ez folyik komolyan..uuristen terhes lett, nagy dolog..
Miert ez a kovetendo minta? Az “érték”? Soha az eleteben, egy budos percet nem dolgozott ez az elkenyeztetett libuska, megis mindenhol az o nevet latom...
Barcsak senki ne foglalkozna veluk..akkor lehet rajonnenek hogy nem is annyira kulonlegesek.
Miert ez a kovetendo minta? Az “érték”? Soha az eleteben, egy budos percet nem dolgozott ez az elkenyeztetett libuska, megis mindenhol az o nevet latom...
Barcsak senki ne foglalkozna veluk..akkor lehet rajonnenek hogy nem is annyira kulonlegesek.
2018. február 06. 15:12
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Szerintem nagyon aranyos volt kismamaként pocakkal,a videó is aranyos lett.
És tiszteletre méltó az, hogy nem nyomta mindenki képébe terhességét hónapokon keresztül,hanem árnyékban élte meg ezt a családjával.
2018. február 06. 16:12
9 hónapig visszavett a magamutogatásból, most be kell pótolnia mindent
Én kinézem belőle hogy jó anya lesz. Eddig üres élete lehetett, egész életében gazdag volt és mégsem volt semmije. Most végre értelmet nyer az élete. (persze ezt nem lehet így messziről megmondani, de a valóságshow alapján nyomorult ez a család, na mind1.. amúgy is ők akarják hogy az "élet"ükön csámcsogjanak az emberek
)
Én kinézem belőle hogy jó anya lesz. Eddig üres élete lehetett, egész életében gazdag volt és mégsem volt semmije. Most végre értelmet nyer az élete. (persze ezt nem lehet így messziről megmondani, de a valóságshow alapján nyomorult ez a család, na mind1.. amúgy is ők akarják hogy az "élet"ükön csámcsogjanak az emberek
2018. február 06. 17:03
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Nagyon jó előjelnek tartom, hogy a babát megakarja kímélni ettől az egésztől. Talán tanulva a családja hibáján ő nagyon jó anyuka lesz
2018. február 06. 18:02
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én megmondom őszintén,utálom ezt a csajt, ennek ellenére úgy gondolom, van esélye a jó anyaságra, hiszen amint mások is írták már, nem úgy állt az egészhez,mint a testvérei, DE egyértelmű, hogy a plázacica személyisége miatt nem lesz teljesen egészséges gondoékodású a gyerek:/
2018. február 06. 18:16
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Miért volt nagyobb a segge, mint a hasa.
2018. február 06. 18:29
|
|
Bessie Liennesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 249403 offline
|
Nem kedvelem ezt a lányt, de őszintén mondom, jól áll neki az anyaság, sokkal érettebbnek tűnik, és azzal, hogy nem kürtölte hírré rögtön ezt is bizonyítja.
2018. február 06. 18:49
|
|
Stellarevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 253414 offline
|
Aranyos fotók! Tényleg plusz pont, hogy nem turnézta végig a várandóssága idejét, de pl. azért annyira nagy "nyugi" se volt...mert, azzal, hogy sosem ismerte be hivatalosan (és itt most nem a folytonos updatet értem, csak egy egyszerű bejelentést, hogy, 'hé tényleg igaz') csak elérte, hogy 9 hónapig ettől legyen hangos a média, és róla beszéljenek...szóval azért a PR-nak így is jár a pacsi. Bár a vége felé már kissé komikus volt az egész...
Ettől függetlenül, nagyon sok boldogságot nekik és a kis csöppségnek.
Izgalmas évek elé néz, az tuti:D
Ettől függetlenül, nagyon sok boldogságot nekik és a kis csöppségnek.
2018. február 06. 19:12
Öröm nézni a fotókat. Látszik, hogy Kylie nagyon boldog és jól áll neki az anyaság. Komolyan és felelősségteljesen fogta fel és kezelte a dolgokat.(:
2018. február 06. 22:33
Annyira rossz érzés olvasni ezeket a sértő kommenteket.. Most az egyszer nem lehetne figyelmen kívül hagyni, hogy mekkora a s*gge van? Meg sajnálni a gyereket? De komolyan, úgy beszéltek erről a lányról, mintha nem érdemelné meg, hogy gyereke legyen. Ő is ember, vagy nem? Megvan rá a lehetősége, hogy babája legyen. Szerintem jól tudja, mivel jár egy gyermek felnevelése, sőt, ilyen körülmények mellett szinte mindent meg tud adni a csöppségnek.
Sosem bírtam ezt a családot, mert a pénz és a hírnév körül forog az életük, és ezt a lányt sem kedvelem kifejezetten, de ez nem azt jelenti, hogy kedvem szerint szidom őt/őket.
Sosem bírtam ezt a családot, mert a pénz és a hírnév körül forog az életük, és ezt a lányt sem kedvelem kifejezetten, de ez nem azt jelenti, hogy kedvem szerint szidom őt/őket.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.