Hát hogyne, annyira bírom, hogy ráfogja a titkolózást arra, hogy nyugiban akarta megélni ezt a 9 hónapot, mikor így csak mégjobban rászállt a sajtó és mindenki, hogy kiderítsék van e gyerek vagy nincs. Imádom, hogy a saját gyerekéből is reklámot csinál.
Remélem ettől függetlenül jó anya válik belőle, bár sajnos kétlem.
Kylie Jenner anya lett
2018. február 05. 13:45
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
Annyira bírom, milyen jófejek vagytok mind
Barátnőm anyja 17 éves volt, mikor ő született, csak sikerült átlagon felül felnevelni. Továbbá, nem hinném, hogy Kylie reklámot csinált volna azzal, hogy visszavonult pár hónapra, a helyében én is ezt tettem volna. Legyetek egy kicsit...hogy is mondjam...emberségesebbek?
2018. február 05. 14:40
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Isten óvja azt a gyereket...
Elnézést, ez bunkó volt, de nem bírtam magamban tartani. Remélem, jól van a kicsi és ő is, sok sikert az anyasághoz. <3
Elnézést, ez bunkó volt, de nem bírtam magamban tartani. Remélem, jól van a kicsi és ő is, sok sikert az anyasághoz. <3
2018. február 05. 15:03
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Sose hittem volna, hogy valaha ezt mondom...
De nagyon felelősségteljes döntés volt tőle, hogy eddig titkolta és óvta magát és a babát nem úgy mint pl Kim aki mindenki arcába belenyomta a terhessége tényét.
Megnéztem a videót amit erről az időszakról tett ki és valóban látszik rajta, hogy akarta ezt, örül neki és igyekszik felnőni ehhez.
Nagyot nőtt a szememben. Sok erőt, egészséget és boldogságot a babához. Remélem tartani fogja ezt a hozzá állás és remek anyuka lesz.
Mellesleg meg nem igazán számít a kora, anyukám 19 évesen szülte meg a nővérem és mindketten felnőttünk viszonylag normálisan
De nagyon felelősségteljes döntés volt tőle, hogy eddig titkolta és óvta magát és a babát nem úgy mint pl Kim aki mindenki arcába belenyomta a terhessége tényét.
Megnéztem a videót amit erről az időszakról tett ki és valóban látszik rajta, hogy akarta ezt, örül neki és igyekszik felnőni ehhez.
Nagyot nőtt a szememben. Sok erőt, egészséget és boldogságot a babához. Remélem tartani fogja ezt a hozzá állás és remek anyuka lesz.
Mellesleg meg nem igazán számít a kora, anyukám 19 évesen szülte meg a nővérem és mindketten felnőttünk viszonylag normálisan
2018. február 05. 15:47
|
|
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline
|
Sok boldogsagot nekik!! Eloszor azt gondoltam, hogy nem is terhes, meg csak 20 eves es nem is lenne felelossegteljes. Viszont hogy igy ovta a gyermeket a media elol, az egy nagy piros pont a szememben. Most mar hiszem, hogy jo anyuka lesz
2018. február 05. 15:56
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
lehet, hogy most mindenki el van ragadtatva tőle, de nem egyszer bizonyította azt is, hogy bőven nem elég felelősségteljes egy gyerek felnevelésére o.o szerencsétlen kislány, úgy fog felnőni, mint az anyukája, és aztán ilyen nő lesz belőle o.o
2018. február 05. 15:57
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Ez olyan csodálatos
remélem a jóisten figyeli majd minden lépését neki is, és Kylienak is, hogy jó anya lehessen ❤ csodás videó volt
2018. február 05. 16:50
Nem tudom miért hiszik az az emberek, hogy attól már kapásból anya lesz valaki, hogy szül egy gyereket.... -.- Abban nincsen semmi világméretű csodálatot kiváltó művészet, majd ha már eltelik 5-6 év és maximálisan maga elé helyezve, odaadással neveli, akkor lesz anya.
2018. február 05. 17:17
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Kittyblacl1
Teljesem egyetértek veled!
Teljesem egyetértek veled!
2018. február 06. 10:37
|
|
iwaanaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 8 Azonosító: 267100 offline
|
Nagyon gratulálok neki. Nagyon felelősségteljes döntés volt tőle, hogy óvta a gyereket a médiától, szerintem nem szeretné ha az ő lánya is belenőne a híresség szerepébe és mindenhol ő lenne (bár szegénynek ezt nehéz lesz elkerülni hírességek gyereke ként). Kylie is sokszor hangoztatta, hogy szeretne átlagos életet és szerintem ezt szeretné megadni a kisbabájának is. Szinte felfoghatatlan a tény, hogy anyuka, de ahogy az unokatesójival látjuk, hogy viselkedik biztosan remek anyuka lesz belőle
2018. február 06. 18:32
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Úristen én nagyon gratulálok neki, biztos remek anyuka lesz belőle♥
és sok boldogságot nekik!
és sok boldogságot nekik!
2018. február 06. 21:58
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Gratulálok nekik!
♥
2018. február 17. 02:24
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Gratulálok nekik!
és nagyon jól tette,hogy óvta magát a média elöl jól csinálta.
2018. február 17. 19:00
Hát szerintem túlzás azt mondani, hogy jó anya lesz. Én kétlem! De ne nekem legyen igazam...
Ja és felesleges agyon ajnározni, hogy mennyire jól tette hogy védte a nyilvánosság elől... Hahó! Nem a gyereket védte, hanem magát. Ha pedig annyira vissza akarna vonulni ezt a videót se kellett volna megcsinálnia... Más színésznők egy-két éves korukig se mutatják meg a gyereküket. Na ők, már a babát védik...
Szörnyű személyiségre vall, hogy ő ebből is hírverést csinál. Na persze aki tehetségtelen valóságshow-s celeb az nem is fog máshoz pénzhez jutni...
Ja és felesleges agyon ajnározni, hogy mennyire jól tette hogy védte a nyilvánosság elől... Hahó! Nem a gyereket védte, hanem magát. Ha pedig annyira vissza akarna vonulni ezt a videót se kellett volna megcsinálnia... Más színésznők egy-két éves korukig se mutatják meg a gyereküket. Na ők, már a babát védik...
Szörnyű személyiségre vall, hogy ő ebből is hírverést csinál. Na persze aki tehetségtelen valóságshow-s celeb az nem is fog máshoz pénzhez jutni...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: