Kylie Jenner anya lett
2018. február 05. 00:35
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Nem akarom azt mondani hogy ÉN MÁR AZ ELSŐ PÁR PLETYKA ÓTA MONDOM HOGY IGAZ de jó érzés és muszáj ÉN MEG MONDTAM HOGY IGAZ..
ez a videó nagyon aranyos már csak rajta múlik hogy milyen anyukája lesz a kis csöppségnek és hogy egy nap milyen nő lesz belőle.
ez a videó nagyon aranyos már csak rajta múlik hogy milyen anyukája lesz a kis csöppségnek és hogy egy nap milyen nő lesz belőle.
2018. február 05. 00:38
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Hát, gratulálok nekik! Igazán cukik voltak Travissel, a videó meg igazán megható... Egyedül azt nem vágom, mi volt ez a fene nagy titkolózás, de ha nekik így volt jó...
2018. február 05. 02:12
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Én már a kezdettől fogva annyira érezte m hogy igazak a pletykák.. és tényleg terhes.
Megértem az okát miért titkolta ennyire a terhességét.. nem tudta volna boldogan megélni az elmúlt 9 hónapot ha közben a média folyton őt figyelte volna.. stb
Most már csak azt remélem hogy jó anyuka válik majd belőle és ott lesz a gyereke mellett...
(amúgy nem ide tartozik de a kettő kommenttel előtti hozzászólásomat törölni akartam de nem tudtam és amikor átírtam erre akkor újként küldte el hogy a manóba lehet törölni?)[i][/i]
Megértem az okát miért titkolta ennyire a terhességét.. nem tudta volna boldogan megélni az elmúlt 9 hónapot ha közben a média folyton őt figyelte volna.. stb
Most már csak azt remélem hogy jó anyuka válik majd belőle és ott lesz a gyereke mellett...
(amúgy nem ide tartozik de a kettő kommenttel előtti hozzászólásomat törölni akartam de nem tudtam és amikor átírtam erre akkor újként küldte el hogy a manóba lehet törölni?)[i][/i]
2018. február 05. 04:33
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Sajnálom a gyereket igaz anyagiakban nem fog szenvedni de könyörgöm 20 éves az anyja aki már nincs is együtt az apjával abból ítélve hogy vígan cicázik minden útjába kerülő csajjal míg terhes párja otthon ült, többet fogja a bébisintért látni mint a szüleit akik majd egymás után járnak bulikba mert ugyebár 20 éves az anyuka és az hogy szült egy gyereket nem jelenti bármi is változott mire ez a gyerek felnő lesz vagy egy tucat mostoha apja meg anyja akik egymásnak adják a kilincset. Manapság az emberek úgy tesznek mintha egy gyerek egy háziállat lenne ó de cuki kell egy de ha megunja ezt nem adhatja vissza, remélem benő a feje lágya most már csak a gyerek miatt mert annak idején nagy ívben tett rá hogy Tyga kapcsolatban él és van egy kisfia simán minden lelkifurdalás nélkül rámászott csak nehogy visszakapja
2018. február 05. 06:22
Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki nem sírt a videón?
2018. február 05. 07:28
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Gratulálok nekik!
2018. február 05. 07:45
Baszki fogadtam az egyik haverommal, hogy tényleg terhes-e. Most egy hónapig fizethetem a piáját
2018. február 05. 08:16
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Lehet fura, de bekönnyeztem a videón. Nagyon örülök nekik, sok boldogságot!
2018. február 05. 08:27
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2018.02.05. 04:33)
Sajnálom a gyereket igaz anyagiakban nem fog szenvedni de könyörgöm 20 éves az anyja aki már nincs is együtt az apjával abból ítélve hogy vígan cicázik minden útjába kerülő csajjal míg terhes párja otthon ült, többet fogja a bébisintért látni mint a szüleit akik majd egymás után járnak bulikba mert ugyebár 20 éves az anyuka és az hogy szült egy gyereket nem jelenti bármi is változott mire ez a gyerek felnő lesz vagy egy tucat mostoha apja meg anyja akik egymásnak adják a kilincset. Manapság az emberek úgy tesznek mintha egy gyerek egy háziállat lenne ó de cuki kell egy de ha megunja ezt nem adhatja vissza, remélem benő a feje lágya most már csak a gyerek miatt mert annak idején nagy ívben tett rá hogy Tyga kapcsolatban él és van egy kisfia simán minden lelkifurdalás nélkül rámászott csak nehogy visszakapja
Ezt szerintem nem lehet felróni Kylie-nak. Egyrészt ehhez mindig két ember kell. Ha Tyga annyira becsületes lett volna a gyerekével és annak anyjával, mint amilyen nem volt, akkor azt mondta volna, hogy családja van és ez neki nem fér bele. Másrészt mi a bizonyíték arra, hogy nem fordítva történt és nem Tyga kezdett ki Kylie-val?
Soha nem hittem, hogy valaha ezt mondom, de kellemesen csalódtam Kylie-ban. Bár sejthette, hogy a pletykalapok ráharapnak a témára, mégsem ezzel haknizta végig a kilenc hónapot, hanem visszavonult és megtartotta magának és a családjának a babavárás örömeit. A videó - bár én nem könnyeztem meg, mint sokan - nagyon szép lett, Kylie szerintem jó anya lesz. Gratulálok és sok boldogságot a picihez.
2018. február 05. 10:26
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Hát kövezzetek meg, de nem nézem ki Kylie-ből az anyaság nyűgeit. Mert biza azok is vannak szép számmal, éjszakai etetés, pelus csere ha a háta közepéig "kakis" meg csodás hasfájás ja legszebb mikor nem tudod miért sír...ettől eltekintve csodálatos dolog. Úgy hogy gratula Kylie-nak és a leendő babysitternek.
2018. február 05. 11:00
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
erre is csak annyit tudok reagálni, hogy RAWR purr purr *.*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: