Starity

Klippremier: Halsey – Sorry

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. február 04. 09:21 #21
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2233
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
A dal címe lehetne Sorry hogy kokózáson kaptak
2018. február 04. 09:29 #22
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Nekem nem tetszik, se a klip se a szám.
2018. február 04. 10:08 #23
fuckingprincess
fuckingprincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 487
Csatolások: 13
Azonosító: 263883
Nekem az első albuma jött be nagyon és az akkori stílusa. Az előző album se tetszett és ez a szám se tetszik....nem tudom mostanában mi van vele. sad.gif
2018. február 04. 11:08 #24
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Azonosító: 259123
Idézet (rosa82 @ 2018.02.04. 09:21)

said the demi stan. smileeee.gif
2018. február 04. 11:31 #25
- törölt felhasználó -    
Neki álltam pötyögni, de aztán láttam, hogy előttem már MadHatter tökéletesen kifejtette, amit én is gondolok erről a dalról/klipről, meg összességében a leányzó egész munkásságáról. Sorry.
2018. február 04. 12:50 #26
- törölt felhasználó -    
Próbáltam megőrizni a józan eszem, és nem reagálni az itteni kommentekre, de nem sikerült. Igen, megint jövök én, aki "képtelen elfogadni más véleményét" meg aki "a másik torkának ugrik csak mert különbözik a nézőpontjuk", lehet érte támadni, hidegen fog hagyni. Még mindig van rá magyarázatom.

Idézet (MadHatter @ 2018.02.03. 20:26)
Szerintem ez a legsemmilyenebb ingerszegény pop dal, amit életemben hallottam. Elnézést már, de ez magyarán dögunalom. Egyszerűen az elejétől a végéig ugyanaz. Nem igazán értek egyet a többi hozzászólással sem, nem értem, hogy Halsey miért titulálható jelentős énekesnőnek, mikor minden szubjektív véleménytől eltekintve középszerű legtöbb szempontból. Nem igazán mondanám zseniálisnak sem a dalt, mert szerintem az, hogy három zongora akkordra ráénekel egy pár hangból álló dallamot valami random mélynek és érzelmesnek nyilvánított szöveggel, messze áll ettől. De ez csak az én megítélésem. Egy idő után unalmas, hogy  mennyire repetitív a dalszöveg. Szerintem erős túlzás zseniálisnak nevezni, vagy akár Halsey pozícióját a zeneiparban így felülbecsülni, mert nem tud nyújtani semmi olyat, amit egy másik, akár youtube énekes ne tudna. Ami a videót illeti... hát egy kategóriában mozog a dallal. Semmilyen és felejthető xd

Ez a kedvenc hozzászólásom mindegyik közül. És tudod miért? Mert képtelen vagyok megérteni, hogy mi játszódik le a fejedben. De tényleg. Tudni szeretnéd, Halsey miért titulálható jelentős énekesnőnek? Mert olyan dolgokról énekel, amiről az emberek nem mernek beszélni, még azok sem, akik képesek lennének hatni az emberekre. Droghasználatról, nemi erőszakról, a nők elnyomásáról, depresszióról, bántalmazásról, és a Sorry-ban például arról, milyen az, amikor az ember azt hiszi, hogy már sosem lesz jó senkinek, hogy milyen az, amikor hibásnak érzi magát amiatt, mert más ember szenvedett. Random mélynek és érzelmesnek nyilvánított szöveg? Kedvesem, előbb próbáld meg megismerni magát, az énekesnőt, a személyiségét, az élettörténetét, azt, hogy min ment keresztül és min megy keresztül jelenleg is, aztán gyere ide ilyen gyenge szöveggel. De ha érdekel, és megpróbálod egy kicsit tágabbra nyitni a szemedet, megmutatom, hogy miről is szól az egész. KÉP A kommented további részeire már nem is akarok reagálni, egyszerre sírok a nevetéstől és attól a furcsa érzéstől, amit más szánakozásnak nevezne. Sajnálom, hogy nem vagy képes felfogni, hogy miről is szólnak az énekesnő dalai, de ilyen is kell a világba:)

Csak ismételni tudom önmagamat. Ha addig terjed az intelligenciád, hogy "úristen kokózott, máglyára vele", akkor igazán tudlak sajnálni. Ismerd meg az életét, hogy mik történtek vele régen, hogy min ment keresztül, hogy mit kellett átélnie. Kíváncsi vagyok, olyan életúttal, mint amit Halsey mindössze 23 év alatt bejárt, te mit kezdenél. Lehet, hogy nem kábítószerhez, de más droghoz te is nyúlnál, legalábbis erős a kockázata, és álszentség lenne azt mondani, hogy nem. Szomorú, hogy tényleg eddig vagy képes ellátni, és nem látsz el a dolgok mögé. Csak sajnálni tudlak érte, őszintén.
(btw, ismét kiderült, hogy a demi-fandom ugyanannyira toxic, mint az iggy-, a lana-, vagy a melanie-fandom. taps érte. tudnám, miért kell mindig valamibe belekötni halsey kapcsán. kíváncsi vagyok.)

Idézet (fuckingprincess @ 2018.02.04. 10:08)
Nekem az első albuma jött be nagyon és az akkori stílusa. Az előző album se tetszett és ez a szám se tetszik....nem tudom mostanában mi van vele. sad.gif

Erre igazából nem szerettem volna reagálni, mert semmi olyasmi nem volt benne első ránézésre, ami idegesített volna, és arra késztetett, hogy válaszoljak - aztán már sokadjára elolvasva rájöttem, mi az, ami bántja a szememet.
Szeretném megérteni, hogy miért volt szimpatikusabb akkor, amikor depressziós volt, és meg akarta ölni magát. De komolyan. Mert a BADLANDS akkor íródott, amikor véget akart vetni az életének, amikor elvesztette a kisbabáját, és amikor minden sz*r összejött az életében. Így íródott meg a BADLANDS. Ergo, rohadtul depressziós volt, és fáj belegondolni, hogy pár rajongója csak ezért kedvelte. Ezzel szemben a hopeless fountain kingdom szerelemről szól, és arról, hogy hogyan vesztette el önmagát, majd talált újra magára egy szakítás után. Ergo, itt is rohadtul maga alatt volt, de boldog lett. Újra rátalált a szerelem. Újra képes őszintén mosolyogni. És ezt kritizálják az emberek, és elhordják rossznak. Csak gratulálni tudok! Őszintén elszomorít, hogy valakit csak azért képesek értékelni az emberek, többek között te is, mert amikor depressziós volt, jobb dalokat írt. A hfk dalai is ugyanannyira jók, mint a BADLANDS-é - bár ez marhára szubjektív.

Idézet (Szandiii_1992 @ 2018.02.04. 11:31)
Neki álltam pötyögni, de aztán láttam, hogy előttem már MadHatter tökéletesen kifejtette, amit én is gondolok erről a dalról/klipről, meg összességében a leányzó egész munkásságáról. Sorry.

Egy újabb demi-fan érkezik osztani az igét, nagyszerű(:
2018. február 04. 12:51 #27
- törölt felhasználó -    
Már megint mindenki a másik torkának ugrik teljesen ok nélkül.. Azzal, hogy Halsey megosztotta az új klipjét semmi rosszat nem tett. A szám gyönyörű, még mindig az egyik kedvencem, a klip pedig egyszerű, de mégis szép és beleillik a hfk történetébe. Semmi rossz nincsen benne, ami miatt jönni kelljen a gusztustalan poénokkal és viccet kelljen belőle csinálni! Nyilván nem tetszhet mindenkinek, és természetesen elmondhatod a véleményedet, de azt kultúráltan tedd, mert egyesektől felfordul a gyomrom. Köszönöm!
2018. február 04. 14:26 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fylia @ 2018.02.04. 12:50)

Annyiszor megfogadtam, hogy átsiklom az ilyen kommentek felett, de atyaúristen... Ezidáig azt hittem én tartozom a megszállott, elvakult fanatikusok kategóriájába, de hozzád képest én sehol sem vagyok. Lépj ki kicsit az álomvilágból és fogadd el, hogy nem mindenki kedveli az általad istenített személy zenéjét, munkásságát, amit joga van bárkinek kinyílvánítania, főleg, ha ezt az illető nem trágár módon teszi. A kommented első felében azt írtad, hogy szánakozást érzel rosa82 és MadHatter irányába. Na hát kérlek szépen többek között a fentebb kiemelt megnyilvánulásodnak hála semmivel sem vagy különb tőlük. Igen, képzeld, Demi Lovato fan vagyok - és erre még büszke is vagyok, ejj ejj - és sajnálom, hogy le kell rombolnom a kis szépen megkreált illúziód, de annak, hogy nem kedvelem a drága kedvenced zenéjét, semmi köze ahhoz, hogy én kikért rajongok, hiába is gyártod az összeesküvéses elméleteket a buksidban. De a logikád alkalmazva akkor intentől kezdve ha látok egy negatív kommentet a demis cikkek alatt, majd én is azonnal odaböfögöm, hogy mit is várok egy halsey fantól. pardon.gif

Végezetül minden rosszindulat nélkül egy aprócska jótanács, ugyanis régebben én is eléggé hajaztam rád - bár talán én nem írogattam mindenkinek egyesével regényeket, aki azt merte valahova kommentelni, hogy unalmas az xy című száma, klipje - és így utólag erre elég gáz visszagondolni:

Azzal, hogy ennyire görcsösen akarod mindenkire ráerőltetni, hogy már pedig őt muszáj szeretni, csak épp az ellenkezőjét éred el és többet ártasz neki, mint segítesz. Legyen szép vasárnapod!
3 felhasználónak tetszik: Disasterology, Szandi0820, allisonhale.
2018. február 04. 15:28 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandiii_1992 @ 2018.02.04. 14:26)
Annyiszor megfogadtam, hogy átsiklom az ilyen kommentek felett, de atyaúristen... Ezidáig azt hittem én tartozom a megszállott, elvakult fanatikusok kategóriájába, de hozzád képest én sehol sem vagyok. Lépj ki kicsit az álomvilágból és fogadd el, hogy nem mindenki kedveli az általad istenített személy zenéjét, munkásságát, amit joga van bárkinek kinyílvánítania, főleg, ha ezt az illető nem trágár módon teszi. A kommented első felében azt írtad, hogy szánakozást érzel rosa82 és MadHatter irányába. Na hát kérlek szépen többek között a fentebb kiemelt megnyilvánulásodnak hála semmivel sem vagy különb tőlük. Igen, képzeld, Demi Lovato fan vagyok - és erre még büszke is vagyok, ejj ejj - és sajnálom, hogy le kell rombolnom a kis szépen megkreált illúziód, de annak, hogy nem kedvelem a drága kedvenced zenéjét, semmi köze ahhoz, hogy én kikért rajongok, hiába is gyártod az összeesküvéses elméleteket a buksidban. De a logikád alkalmazva akkor intentől kezdve ha látok egy negatív kommentet a demis cikkek alatt, majd én is azonnal odaböfögöm, hogy mit is várok egy halsey fantól. pardon.gif 
Végezetül minden rosszindulat nélkül egy aprócska jótanács, ugyanis régebben én is eléggé hajaztam rád - bár talán én nem írogattam mindenkinek egyesével regényeket, aki azt merte valahova kommentelni, hogy unalmas az xy című száma, klipje - és így utólag erre elég gáz visszagondolni:
Azzal, hogy ennyire görcsösen akarod mindenkire ráerőltetni, hogy már pedig őt muszáj szeretni, csak épp az ellenkezőjét éred el és többet ártasz neki, mint segítesz. Legyen szép vasárnapod!

Erre az egészre csak annyit reagálnék, hogy sosem volt célom, hogy megszerettessem őt az emberekkel, mert pontosan tudom, hogy nem mindenki fogja őt kedvelni, és ez rendben is van - ha az illető indok miatt teszi.
Azt még hozzáfűzném, hogy nem véletlenül emeltem ki a Demi-fanokat, ha körülnézel egy kicsit Instagram-on, akkor könnyen észreveheted, hogy rengeteg rajongó mutatja ki őszinte utálatát az irányába, de indokolni egyikőjük sem tud, és sajnos nem ritka, hogy ezek az emberek Demi rajongói közül kerülnek ki. Természetesen tiszteletben tartom, ha te más miatt nem kedveled sem őt, sem a zenéjét, én csak általánosítottam.
Viszont az utolsó mondatodat, az aprócska jótanácsodat muszáj lereagálnom, ugyanis eszem ágában sincsen ráerőltetni az emberekre, hogy szeressék őt. Mindössze megvédek egy olyan embert, aki rengeteg mindenen segített túl életem egy nehéz időszakában - és szerintem ezzel semmi baj nincsen, javíts ki, ha mégis. Ha nem szereted, ne szeresd, szíved joga, de ne csak az alapján ítéld meg, amit a média kreál róla, mert annak általában köze nincsen a valósághoz. Ashley sokkal több annál a rengeteg, negatív hangvételű hírnél, amit írnak róla.
2018. február 04. 15:49 #30
- törölt felhasználó -    
Próbáltam megőrizni a józan eszem, és nem reagálni az itteni kommentekre, de nem sikerült. Igen, megint jövök én, aki "képtelen elfogadni más véleményét" meg aki "a másik torkának ugrik csak mert különbözik a nézőpontjuk", lehet érte támadni, hidegen fog hagyni. Még mindig van rá magyarázatom.
Ez a kedvenc hozzászólásom mindegyik közül. És tudod miért? Mert képtelen vagyok megérteni, hogy mi játszódik le a fejedben. De tényleg. Tudni szeretnéd, Halsey miért titulálható jelentős énekesnőnek? Mert olyan dolgokról énekel, amiről az emberek nem mernek beszélni, még azok sem, akik képesek lennének hatni az emberekre. Droghasználatról, nemi erőszakról, a nők elnyomásáról, depresszióról,  bántalmazásról, és a Sorry-ban például arról, milyen az, amikor az ember azt hiszi, hogy már sosem lesz jó senkinek, hogy milyen az, amikor hibásnak érzi magát amiatt, mert más ember szenvedett. Random mélynek és érzelmesnek nyilvánított szöveg? Kedvesem, előbb próbáld meg megismerni magát, az énekesnőt, a személyiségét, az élettörténetét, azt, hogy min ment keresztül és min megy keresztül jelenleg is, aztán gyere ide ilyen gyenge szöveggel. De ha érdekel, és megpróbálod egy kicsit tágabbra nyitni a szemedet, megmutatom, hogy miről is szól az egész. KÉP A kommented további részeire már nem is akarok reagálni, egyszerre sírok a nevetéstől és attól a furcsa érzéstől, amit más szánakozásnak nevezne. Sajnálom, hogy nem vagy képes felfogni, hogy miről is szólnak az énekesnő dalai, de ilyen is kell a világba:)
Csak ismételni tudom önmagamat. Ha addig terjed az intelligenciád, hogy "úristen kokózott, máglyára vele", akkor igazán tudlak sajnálni. Ismerd meg az életét, hogy mik történtek vele régen, hogy min ment keresztül, hogy mit kellett átélnie. Kíváncsi vagyok, olyan életúttal, mint amit Halsey mindössze 23 év alatt bejárt, te mit kezdenél. Lehet, hogy nem kábítószerhez, de más droghoz te is nyúlnál, legalábbis erős a kockázata, és álszentség lenne azt mondani, hogy nem. Szomorú, hogy tényleg eddig vagy képes ellátni, és nem látsz el a dolgok mögé. Csak sajnálni tudlak érte, őszintén.
(btw, ismét kiderült, hogy a demi-fandom ugyanannyira toxic, mint az iggy-, a lana-, vagy a melanie-fandom. taps érte. tudnám, miért kell mindig valamibe belekötni halsey kapcsán. kíváncsi vagyok.)
Erre igazából nem szerettem volna reagálni, mert semmi olyasmi nem volt benne első ránézésre, ami idegesített volna, és arra késztetett, hogy válaszoljak - aztán már sokadjára elolvasva rájöttem, mi az, ami bántja a szememet.
Szeretném megérteni, hogy miért volt szimpatikusabb akkor, amikor depressziós volt, és meg akarta ölni magát. De komolyan. Mert a BADLANDS akkor íródott, amikor véget akart vetni az életének, amikor elvesztette a kisbabáját, és amikor minden sz*r összejött az életében. Így íródott meg a BADLANDS. Ergo, rohadtul depressziós volt, és fáj belegondolni, hogy pár rajongója csak ezért kedvelte. Ezzel szemben a hopeless fountain kingdom szerelemről szól, és arról, hogy hogyan vesztette el önmagát, majd talált újra magára egy szakítás után. Ergo, itt is rohadtul maga alatt volt, de boldog lett. Újra rátalált a szerelem. Újra képes őszintén mosolyogni. És ezt kritizálják az emberek, és elhordják rossznak. Csak gratulálni tudok! Őszintén elszomorít, hogy valakit csak azért képesek értékelni az emberek, többek között te is, mert amikor depressziós volt, jobb dalokat írt. A hfk dalai is ugyanannyira jók, mint a BADLANDS-é - bár ez marhára szubjektív.

Már ne is haragudj meg, de egy ideje figyelem, hogy milyen elszántan küzdesz a kedvencedért. És nem értem, hogy miért próbálod meg regényméretű kommentekben bizonygatni, hogy neked van igazad. Én értem, hogy neked szívügyed Halsey, de másnak attól még lehet véleménye róla, negatív is, bármennyire fáj, az itt-ott lekezelő hangnemedről nem is beszélve. Fogadd el, hogy van, aki nem gondolkodik pozitívan róla, vagy úgy, mint te, és ez a világ legtermészetesebb dolga, ezért teljesen felesleges arra pocsékolni az időd, hogy meggyőzz róla másokat, főleg olyanokat, akik normálisan érvelnek. És sajnálom, hogy ezt mondom, de sok olyan ember van még, aki olyan dolgokon ment át, mint Halsey, emiatt nem kell bálványozni úgy, mintha ő egy magasabb szinten lenne ezzel. Én elhiszem neked róla, amiket írsz, mert nem ismerem, és azt is pontosan megértem, mennyire fontos, hogy ilyen dolgokról énekeljen és szólaljon fel, csak úgy gondolom, enyhén szólva elfogult vagy és túlreagálod ezeket a helyzeteket, és meg kellene tanulnod kezelni őket. Önuralom...
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2018. február 04. 15:54 #31
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Azonosító: 259123
Idézet (Fylia @ 2018.02.04. 15:28)
Erre az egészre csak annyit reagálnék, hogy sosem volt célom, hogy megszerettessem őt az emberekkel, mert pontosan tudom, hogy nem mindenki fogja őt kedvelni, és ez rendben is van - ha az illető indok miatt teszi.
Azt még hozzáfűzném, hogy nem véletlenül emeltem ki a Demi-fanokat, ha körülnézel egy kicsit Instagram-on, akkor könnyen észreveheted, hogy rengeteg rajongó mutatja ki őszinte utálatát az irányába, de indokolni egyikőjük sem tud, és sajnos nem ritka, hogy ezek az emberek Demi rajongói közül kerülnek ki. Természetesen tiszteletben tartom, ha te más miatt nem kedveled sem őt, sem a zenéjét, én csak általánosítottam.
Viszont az utolsó mondatodat, az aprócska jótanácsodat muszáj lereagálnom, ugyanis eszem ágában sincsen ráerőltetni az emberekre, hogy szeressék őt. Mindössze megvédek egy olyan embert, aki rengeteg mindenen segített túl életem egy nehéz időszakában - és szerintem ezzel semmi baj nincsen, javíts ki, ha mégis. Ha nem szereted, ne szeresd, szíved joga, de ne csak az alapján ítéld meg, amit a média kreál róla, mert annak általában köze nincsen a valósághoz. Ashley sokkal több annál a rengeteg, negatív hangvételű hírnél, amit írnak róla.

valahogy a halsey cikkek többségénél mindig lesz egy kisebb - nagy regényekben zajló- vita.

fylia én meg tudom érteni miért csinálod ezt. tényleg.
eddig halsey magyarországon nem volt ismert, nem voltak magyar utálói ezért igazából nem voltunk hozzászokva az iránta érkező negatív kommentekhez.
de 2017-ben elég ismert lett g-eazy miatt annyira, hogy megutálják őt. és nem tudjuk ezt hogy kezelni.
örülök a népszerűségének, de nagyon hiányzik az az idő, mikor csak azok ismerték őt, akik szerették is.

de egy valamit ne felejts el, halsey a rajongói számára csinál zenét és klipet, ezért akik nem a rajongói azoknak nem fog tetszeni. egyszerűen nem fogják érteni, hogy miért vannak holttestek az autóban, és miért véres luna feje. nekik csak az jön le hogy "járkál és énekel. és ez nem jön be."

és igazuk van az embereknek, hogy azzal hogy mindenkinek külön dedikált regényt írsz, azzal csak ártasz neki. az jön le nekik hogy halsey rajongói mennyire butthurtök és hisztisek én nem fogadják el a negatív véleményt. (pedig egy elég összetartó fandom vagyunk tbh.)
2018. február 04. 16:03 #32
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Próbáltam megőrizni a józan eszem

Ne legyén már ilyen drámai. rohog.gif

Ez a kedvenc hozzászólásom mindegyik közül. És tudod miért? Mert képtelen vagyok megérteni, hogy mi játszódik le a fejedben. De tényleg. Tudni szeretnéd, Halsey miért titulálható jelentős énekesnőnek? Mert olyan dolgokról énekel, amiről az emberek nem mernek beszélni, még azok sem, akik képesek lennének hatni az emberekre. Droghasználatról, nemi erőszakról, a nők elnyomásáról, depresszióról,  bántalmazásról

Semmi ördögi nem játszódott le a fejemben. Meghallgattam a dalt, nem tetszett, leírtam a véleményem hozzászólásban. Ezt pedig valamiért személyes támadásként élted meg, attól függetlenül, hogy nem annak szántam.
Halsey-t pont azért nem tartom sokra, mert semmi földöntúlit nem csinál. Nem tudom mennyire vagy jártas a zenében, de szerintem biztos tudod, hogy Halsey sem nem az első, se nem az utolsó énekes, aki nyíltan beszél társadalmi problémákról. Nem arra célzok, hogy az általad említett témák nem fontosak, hanem inkább arra, hogy az semmi kolosszálist nem alkotott azzal, hogy elmondta a saját véleményét róla.

és a Sorry-ban például arról, milyen az, amikor az ember azt hiszi, hogy már sosem lesz jó senkinek, hogy milyen az, amikor hibásnak érzi magát amiatt, mert más ember szenvedett.

Oké, és?

Random mélynek és érzelmesnek nyilvánított szöveg?

Azért írtam ezt, mert egyszerűen annyira erőltetetten érzelmes minden dalszövege, hogy egy ponton inkább már inkább tucat.

Kedvesem, előbb próbáld meg megismerni magát, az énekesnőt, a személyiségét, az élettörténetét, azt, hogy min ment keresztül és min megy keresztül jelenleg is...

Oké, és??? Ettől még ugyanúgy nem tetszik a dal, mert egy kétbites dögunalom, és ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy min ment vagy megy keresztül.

A kommented további részeire már nem is akarok reagálni, egyszerre sírok a nevetéstől és attól a furcsa érzéstől, amit más szánakozásnak nevezne. Sajnálom, hogy nem vagy képes felfogni, hogy miről is szólnak az énekesnő dalai, de ilyen is kell a világba:

Az érzés amit keresel: nem tudod elfogadni azt, hogy létezik más vélemény is a Halsey-t istenítőkön kívül. De ezt te magad is írtad. Egyébként miért hozol fel mindig más énekesnőket ahhoz, hogy Halsey-t védjed? Hogy jött ide Demi vagy Iggy? rohog.gif Nem róluk van szó a cikkben, mégis felhozod őket, mert így próbálod más véleményét támadni.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, allisonhale., Disasterology
2018. február 04. 16:55 #33
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Nekem sohase volt nagy kedvencem a dal, lehet velem van a baj, amiért nem értettem magát az üzenetét. A klipet pedig alapból nem szerettem volna megnézni, de a legenerált vita miatt muszáj voltam belekukkantani; egyáltalán nem tetszett. Magának a klipnek sem értem az üzenetét, de nem akarom, hogy máglyára küldjetek, amiért van véleményem. Őszintén? Jobbat vártam volna. Jobb albumot, és jobb videoklipeket.

mielőtt még valaki belekötne abba, hogy azért nem szeretem az albumot, mert Halsey se a kedvencem - már akkor sem volt kedvencem maga az album, mikor istenítettem a lányt. (:
2018. február 04. 20:59 #34
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846

Most istenments’, hogy Halsey-t védjem, de azt hiszed, ő az egyedüli híres személy, aki drogozik?
Kérlek, lefogadom, hogy majdhogynem az összes színész/énekes kipróbálta legalább egyszer. Ha nem többször. pardon.gif
2018. február 04. 21:08 #35
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Ettől a daltòl folyton sírni támadna kedvem..(az első mondatot átérzem) Olyan “szép”, mondanivalóval teli a dalszövege..S a klip is Csodás lett. Lehet,hogy sokak szerint tökre egy egyszerű klip,, de ebben pont ez a jó, így tökéletes..Így jön át teljesen a dal lényege..
2018. február 05. 19:42 #36
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Nekem személy szerint iszonyatosa tetszik. Annyira érzelmes dal lett.Egyre jobban kedvelem őt,és ez az új albuma fantasztikus szerintem. smileeee.gif
2018. február 06. 17:41 #37
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Szintén én is jobb albumot vártam tőle, talán 1-2 dal van ami megfogott (köztük ez is). Viszont ehhez a számhoz nem gondoltam hogy ilyen dögunalmas videoklipet készít.
2018. február 07. 12:09 #38
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Ez nagyon jó dal lett! heart.gif A klipben vártam a további történést, de így se okozott csalódást. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Halsey Halsey 1125.