Starity

Skins (2007-)

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 18. 15:02 #181
bajer
bajer
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
6x06
4 felhasználónak tetszik: Gajcsi, alexahemingway, anna21, Cintii
2012. március 09. 15:21 #182
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
6x07, 6x08, 6x09
2 felhasználónak tetszik: alexahemingway, Cintii
2012. március 11. 21:25 #183
Mkb Veszprém
Mkb Veszprém
Mrs.Lautner.♡

StátuszRIP Cory Monteith <3 <3 <3 <3 <3
Hozzászólás: 1015
Csatolások: 117
Azonosító: 122642
Nagyon jó képek ^^ Imádom a Skinset !!! <33
2013. május 17. 21:16 #184
- törölt felhasználó -    
Stillek az első évadból biggrin.gif
1. rész
2 felhasználónak tetszik: Cintii, miss_areo
2013. május 18. 19:31 #185
- törölt felhasználó -    
Még több still beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Cintii, miss_areo
2013. június 01. 08:47 #186
- törölt felhasználó -    
A hetedik évad első promoképe Hannahról :/

http://hannah-murray.net/gallery/albums/images/FilmTelevision/2007-Skins/07/Promos/001.jpg
1 felhasználónak tetszik: Cintii
2013. július 02. 16:33 #187
jamiesworld
jamiesworld
új tag

Státusz#fangirling
Hozzászólás: 54
Csatolások: 50
Azonosító: 205017
Dejók:D Köszi:D nekem is van pár képem:D ""PÁR""
2013. július 02. 16:33 #188
jamiesworld
jamiesworld
új tag

Státusz#fangirling
Hozzászólás: 54
Csatolások: 50
Azonosító: 205017
Idézet (Chelsy @ 2013.06.01. 08:47)
A hetedik évad első promoképe Hannahról :/
http://hannah-murray.net/gallery/albums/images/FilmTelevision/2007-Skins/07/Promos/001.jpg

nem cassie?
2013. július 02. 16:39 #189
- törölt felhasználó -    
Idézet (jamiesworld @ 2013.07.02. 16:33)
nem cassie?

A valódi neve Hannah Murray, csak a sorozatban Cassie. smileeee.gif
2013. július 02. 17:16 #190
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Gondolom mondani sem kell, hogy az alábbi komment enyhén spoileres, a komolyabb pontokat pedig természetesen kifehérítettem.

Egyelőre a 7x01 után egy kicsit "meh"-nek érzem Effie sztoriját. Nyilvánvalóan eddig is tudtuk, hogy ez az évad nem fogja szállítani a klasszikus Skins hangulatot, hisz a szereplők felnőttek, illetve a társasági elem is ki lett iktatva, és az egyes epizódok ezúttal ténylegesen csakis egy karakterről szólnak. A gond az, hogy önmagában a történet nem túl eredeti, és a rajongói kiszolgálást sem érzem túlságosan. Persze, jó látni Effyt újra, aki néhány apróságot leszámítva nem sokat változott, továbbra is ugyanaz a lány, aki belül retteg a valós érzelmi kapcsolatoktól, mert képtelen pszichikailag kezelni őket, és ezért magára ölti ezt a titokzatos végzet asszonya imázst, amivel mindenkit magába bolondít és kihasznál. A legérdekesebb dinamika nem túl meglepő módon Effy és Naomi között volt; a jelenet, ahol Naomi elmondta Effynek, hogy rákos, madártávlatból ütötte az összes vállalati kalkulációkat. A legfőbb tanulság talán az, hogy Kaya Scodelario iszonyat sokat fejlődött mint színésznő ez a pár év alatt, Lily Lovelessre pedig alig ismertem rá mint Naomi.

Igazából alapvetően azért tetszett a rész, és várom, hogy merre fogják vinni a karaktereket a második felvonásban (meg persze a Cook és Cassie részeiben), mielőtt még további elhamarkodott véleményeket fogalmaznék meg. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: hayley4, T!mi, lostgirl, Gajcsi, Cintii
2013. július 04. 13:30 #191
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Nekem egy kérdésem lenne. Hány olyan évad van amiben még az alap banda játszik? Mármint Nicholas Hoult meg a többiek? smileeee.gif
2013. július 04. 13:39 #192
hayley4
hayley4
wait... what?

Státuszthinking about things but not actually doing things
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 82
Azonosító: 200597
Idézet (Rekus1D @ 2013.07.04. 13:30)
Sziasztok! 
Nekem egy kérdésem lenne. Hány olyan évad van amiben még az alap banda játszik? Mármint Nicholas Hoult meg a többiek? smileeee.gif

sajnos, csak 2 smileeee.gif
2013. július 06. 14:22 #193
- törölt felhasználó -    
Most fejeztem be a 7x01-et és egyenlőre én sem érzem túl nagy durranásnak Effy történetét, de úgy igazából sok bajom nem volt vele, kifejezetten unalmasnak sem találtam, kicsit hiányzott belőle a régi Skins-hangulat, de mindenképpen megnézem majd a többi részt is. Már csak azért, mert nagyon kíváncsi vagyok Cassie és Cook szálára (Ők nagy kedvenceim voltak). Továbbra is úgy érzem, hogy az első generáció részeit nem tudják űberelni, de valami jót egészen biztosan ki tudnak hozni ebből az évadból. A színészekről annyit, hogy Kaya (ahogyan előttem mse90 is említette) sokat fejlődött színészkedés szempontjából, Naomira pedig én is nehezen ismertem rá.
3 felhasználónak tetszik: hayley4, Gajcsi, Cintii
2013. július 09. 17:20 #194
hayley4
hayley4
wait... what?

Pont az előbb fejeztem be a 7x02-es részt, és most egy kicsit le vagyok sokkolva. Most pedig vigyázat, mert egy eléggé spoileres rész jön, és csak az olvassa el, aki már megnézte mind a két részt!
Igazából, fogalmam sincs, hogy érzek most ezzel a két résszel kapcsolatban. Mint előttem is írták, nekem is hiányzott, az a tipikus Skins hangulat. De hát, ugye a szereplők felnőttek, és már nem tinédzserek többé. Nem nevezném unalmasnak a részeket, viszont egy kicsit furcsa volt, de ettől függetlenül végül is tetszett. A vége pedig számomra megdöbbentő volt. Mielőtt levetítették volna ezt a két részt, én kis naiv reménykedtem valami happy end félében. De végül is, ha az lett volna, akkor ez nem lett volna Skins. Spoiler! Azt pedig nagyon sajnálom, hogy Naomi végül meghal, Effy pedig börtönbe megy. Nekem a Skins-be végig Effy volt az egyik kedvencem, szóval egy kicsit szíven ütött, hogy ilyen befejezést kapott. Viszont kíváncsian várom, hogy Cassie és Cook szálából mit hoznak ki. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: mse90, Gajcsi, Cintii
2013. július 09. 23:23 #195
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Oké, szóval az előző résznél még eléggé meh meg nyeh voltam, de ennél az epizódnál azért már valamelyest átláttam az irányt, és ettől azért máris jobb lett minden. Már persze ha a "jobbat" "hadd tépjem ki a szívedet, ugráljak rajta egy picit, majd hagyjam ott heverni a földön"-ként értelmezzük. 7x02 után, úgyhogy minden fehér a bizottság kedvéért.

Tudom, hogy a Skins soha nem volt a lezárás híve, de itt aztán iszonyat nyitva lett minden. Azért mégis ráértelmeztem magamnak egy témát, ami kerekké tette ezt az egészet, mégpedig a folyamatot, aminek a végén Effy kibújik a maga kis öntagadó álomvilág-gubójából, és szembenéz a valósággal, ami szerint a legjobb barátja haldoklik, ő maga egy olyan melóban tetszeleg, amihez valójában nincs megfelelő képzettsége miközben random viszonyt folytat a bunkó főnökével és tönkreteszi a kedves kis fiókát, aki bele van esve. Szóval igen, van egy ív, és így most a végére már beszívott, de...

MENNYI ZICCERT HAGYTAK KI, ÉDES ISTENEM. Először is, azért sok az a lezáratlan szál, ív ide vagy oda. Ez a Skins, oké, de szó szerint minden, ami nem a megállapított központi motívum, ott lett hagyva csak úgy magában, a kis kölöktől kezdve Naomi és Emily végső megpróbáltatásaiig befejezőleg. Másodszor is ennek az évadnak ajándékcsomagnak kéne lennie a rajongóknak, egy szerelmeslevél tele a régi kedvenceikkel. Ha már nem emlegetik a többi régi karakter sorsát, az lett volna a minimum, hogy összekötik a 7. évados részeket. Amikor Effyt vitték a börtönbe, vártam, hogy mikor jön szembe egy autó benne Cookkal, vagy tudomisén. Persze, sejtettem, hogy alapjában véve teljesen külön lesznek kezelve a részek, de azért számítottam volna valami apró utalásokra, összekapcsolásokra. Bár ki tudja, lehet hogy ez még később megtörténik.

A másik dolog, hogy Effy pszichikai hátterével sokkal többet lehetett volna kezdeni, bár... Ezt a pontot lehet, hogy mégis kihúzom a panaszkönyvemből. Úgy éreztem, Effy karakterisztikája nagyon is tökéletesen megőrződött, a sajátos tendenciáival együtt - a testiség eszközként és gondolatelterelésként való felhasználása, a túlzott törődés kimutatására való képtelenség...

És persze az az Effy mosoly a végén. Classic.
És mert nyilvánvalóan imádom ezt a karaktert, hadd dobjam be ezt is ide: "You know, that Effy smile that means "you don't know me at all, you never will". See that's a kind of magic. She's so good at concealing things, hiding, avoiding. But I do know her. And I know that she has got so much love in her heart. But the thought of letting it out, showing her cards, scares her to death." help.gif
4 felhasználónak tetszik: hayley4, Gajcsi, Cintii, trina
2013. július 10. 20:02 #196
lostgirl
lostgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Csatolások: 2972
Azonosító: 16333
Spoiler

Nem is tudom...Talán jobb lett volna, ha egy Naomi-Emily részt csinálnak és ehhez Effy lett volna a mellékszereplő. Ez így nagyon gyenge lett és a vége megint lóg a levegőbe. Oké, hogy Effy börtönbe megy, de mennyi időre? Mi lett Dom-mal? Vártam vmi utalást a többiekre, legfőképp Freddie-re. Úgy érzem, hogy a Cassie-s rész is csalódás lesz. Azt már hallani lehetett, hogy Mike Bailey nem lesz benne. Ez is mi?? Áhh csak felhúzom magam, ez a jövőhét problémája biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: hayley4, Gajcsi, Cintii
2013. július 12. 12:18 #197
T!mi
T!mi
új tag
Hozzászólás: 93
Csatolások: 0
Azonosító: 40084
7x02... Jaj, istenem. Ez most nagyon szíven ütött. Miért kell mindig ilyen tragikus sorsra ítélni a szereplőket?! Tudom, ez hozzátartozik a Skinshez, mégis ezt már túlzásnak érzem. Azt hittem, a régi kedvencek révbe érnek, és méltó lezárást kap a történetük. Erre semmi sem alakult jól. Effy jól elszúrta a dolgokat, a kedvenc párosom pedig... inkább bár ne szerepeltek volna ebben a részben, inkább hagyták volna annyiban a történetüket Naomi szerelmi vallomásával a negyedik évad utolsó részében. Mert így ezzel azt érték el, hogy dühöngjek és sírjak. Tudom, az élet is ritkán végződik happy end-el, de nem kell, hogy erre még egy sorozat is emlékeztessen.
2 felhasználónak tetszik: hayley4, Cintii
2013. július 19. 15:29 #198
- törölt felhasználó -    
A 7x02-höz annyi hozzáfűznivalóm lenne: baromi mérges voltam, hogy mindent befejezetlenül hagytak. Oké, hogy a többi évad is hasonlóan nyitottan ért véget, de én akkor is kíváncsi lettem volna egy-két dologra.

Cassie történetét még nagyobb lelkesedéssel vártam, mint Effy-ét, mert mindig is Ő maradt a kedvenc szereplőm bármennyire is szerettem meg a másik két generáció egy-két figuráját. Ez az epizód nekem jobban tetszett, mint Effy részei, bár megmondom őszintén én arra számítottam, hogy valami Cassie-mániákus készíti a képeket, nem pedig a munkatársa, csak úgy, mert szeret fényképezni. És azt sem gondoltam, hogy rögtön az első részben fény derül a kilétére. Na, mindegy. Kíváncsian várom a következő részt, az előzetes alapján hasonlóan jónak tűnik.
2 felhasználónak tetszik: hayley4, Cintii
2013. július 28. 17:30 #199
hayley4
hayley4
wait... what?

Tegnap megnéztem Cassie részeit, de nem is tudom, mit érzek most. Egy kicsit csalódott vagyok, pont mint Effy részeinél. Ezekben is van egy csomó hiányosság, és megválaszolatlan kérdés. Bár lehet, hogy ezeket, azért hagyták így, merthogy a szereplők már felnőttek, és nincs hatással rájuk a tinédzserkoruk, vagy hasonló... Ráadásul az is nagy szívfájdalmam, hogy Sid végül nem jött vissza. (igaz, ezt már régóta tudtam, de akkor is...) Bár van egy sejtésem, miszerint az a srác, akről Cassie mesélt, akivel utazgatott még Amerikában, mielőtt visszatért Londonba, az Sid volt. Bár az is lehet, hogy tévedek. Mindegy, ennek legalább nem úgy lett vége, hogy valaki meghal, vagy börtönbe jut. rohog.gif Ennek ellenére, úgy érzem, míg a Fire vége megdöbbentő volt, addig a Pure vége, inkább a felejthető kategóriába tartozik, mivel nem okozott, olyan nagy meglepetést. Bár, mint ahogy előttem is írták, Cassie története szerintem is jobb lett, mint Effy-é, és nekem is jobban tetszett. Mindegy, azért még kíváncsi vagyok Cook részeire, de ez az évad eddig nem nyűgözött le annyira...
1 felhasználónak tetszik: Cintii
2013. augusztus 04. 13:36 #200
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Azt kell mondjam, hogy a 7. évadból idáig a legjobban a Cook története van összerakva a legjobban. Nekem hatalmas csalódás volt Effy és Cassie részei is, annak ellenére, hogy imádom a függővégeket. Na de az a két rész elvileg a lezárásra készült, ehelyett nem kaptunk semmit. Viszont a Rise! Cook monológja az elején, isteni! Már-már magamra ismertem, annyira jól lett megírva (annak ellenére, hogy velem nem történt olyan, mint Cook-kal). És végre, ezt lehet kötni a 4. évad végéhez! Feljön Cook múltja, hogy miért menekül, miért olyan, amilyen, nyíltan kimondja, hogy embert ölt - amit ugye tudtunk (vagy legalább is gondoltunk). Már az első rész sem steril, mint pl. a Cassie-é. Kövezzetek meg, de az az volt. Effy története pedig olyan vegyes volt. A Rise Part I.-ban végre eljön a SKINS! Party, drogok, szex. Ami maga a Skins. Cook ismét bajba került, menekül, mint idáig - érdekel, vele mit kezdtek az írók: örök menekülés lesz az élete, vagy az ő fejezete normálisan vége is lesz. Szerelmi háromszög is van, csak itt két csaj-egy srác a felállás... huh, annyire várom a Part II-t!
Lényeg a lényeg, szerintem a Rise-t érdemesebb megnézni, mint a Fire-t és a Pure-t.
2 felhasználónak tetszik: lostgirl, Cintii
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok