Második stúdióalbumuk, a Perfect Velvet újracsomagolt verziójával tért vissza az ötfős dél-koreai lánycsapat, a Red Velvet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újracsomagolt albummal jelentkezett a Red Velvet
2018. február 01. 15:59
áh annyira imádom őket, az összes dal tökéletes lett szerintem és a bad boy videoklipje...meghaltam rajta
2018. február 01. 17:49
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ez az egyik legütősebb visszatérésük! - ezt egyébként minden egyes cbnél elmondom xD de hát ha egyszerűen ennyire fantasztikusak
imádom imádom és imádom!
2018. február 01. 17:55
A teaserek alapján azt hittem ütősebb lesz és az mv szerintem nem illik a dalhoz, de egyébként nagyon tetszik.
Viszont a Peek A Boo a legnagyobb kedvencem tőlük.
2018. február 01. 20:13
Annyira szeretem ōket, és olyan fantasztikus látni, hogy mennyit fejlōdnek folyamatosan a debütjük óta. Azóta követem ōket, és egyszerūen soha nem csalódok abban, amit csinálnak. ♡Nekem a szám is és a klip is nagyon elnyerték a tetszésemet. Seulgi és Yeri...damn girls. Bár ezt igazából mindegyikükrōl elmondhatom, fantasztikusan néznek ki. Ami nekem kicsit hiányzott, az Wendy jellegzetes magas része, amikor kiereszti a hangját. Nekem az most nem jött át annyira, de sebaj, ettōl eltekintve csodálatos lett, amit összehoztak. ♡
2018. február 01. 20:28
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A Bad Boy jobb lett, mint amire számítottam, nagyon tetszik, egész nap ezt hallgatom. Talán Irene "who that who that who that boy" sora a legjobb rész benne.
Nekem eddig ez a kedvenc számom tőlük, bár nem igazán kedvelem őket. Ez a stílus egyébként erősen hajaz nekem a BigBang féle MADE-re, illetve nem csak nekem tűnt fel. A klip meg azt hiszem, még jobb lett, mint maga a dal.
2018. február 03. 11:45
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nagyon-nagyon tetszik ez a szám, végre nincs semmi olyan zenei aláfestésük, ami elvinné az egész dalt ^^" Seulgi részei pedig különösen *_* egyedül a szettjeik nem igazán jönnek be >< Wendy viszont gyönyörű a kipben.
2018. február 03. 21:05
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Kíváncsian vártam, mivel drukkolnak elő a Peek a boo után. Örültem azért, hogy nem kellett sokat várnunk rájuk. ^^ A Bad boy koncepciója tetszetős, bár nekem még mindig a Peek a boo viszi a pálmát. Irene olyan gyönyörű ♥ Na, nem mintha a többiek nem lennének azok, de nálam ő a legkiemelkedőbb. Seulgi-hoz meg nagyon passzol ez az egész hangulat. : ) A klip jó színes, és bár egyszerűnek látszik elsőre, van azért értelem benne. ^^ A másik két dalt is végighallgattam, bár az eredeti albumon lévő talán 10 dal jobban tetszik összegzésül. Remélem, azért hagyják rendesen pihenni a lányokat, mert ez a két comeback elég közel volt egymáshoz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: