A 21 éves énekes-színésznő együttműködött a BloodPoppal és elkészült közös kisfilmjük a Capital Letters című számhoz, mely A szabadság ötven árnyalata film egyik betétdala.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Hailee Steinfeld - Capital Letters
2018. január 31. 20:31
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Szép lány, a hangja se rossz, de mindegyik dala ugyanolyan tucat és unalmas. Reméltem hogy végre valami hallgatható lesz, mert tényleg próbáltam megkedvelni a zenéit, de nem ment. Bár kinek mi, ízlések és pofonok.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2018. február 01. 15:15
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
A dal és a klipp is nagyon jó lett, nagyon büszke vagyok Haileere
2018. február 01. 15:48
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Tetszik ez a dal, a klip pedig még inkább, nagyon jól sikerült. Nem igazán ismerem Hailee dalait, eddig nem nagyon néztem utána a munkásságának, de ez alapján egy egész tehetséges énekesnőnek tűnik, szép hangja van.
2018. február 02. 09:26
Ha még meghallgatnám jó párszor, akkor biztos jobban tetszene, de eddig az elmegy és rossz között vacillálok a dalt illetően. Nagyon aranyos és szimpatikus egyébként, de nagyon sajnálom, hogy a zenei munkássága nem kedvencem, pedig már sokszor próbálkoztam megbarátkozni a dalaival.
2018. február 03. 12:31
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
Számomra Hailee zenei terén valamiért sosem alkot maradandót; címeket tudnék mondani tőle, de maga a számok szövegét, dallamát nem tudnám felidézni. Végtelenül tehetséges fiatal lány, egy igazán bájos kisugárzással, így kissé bánt, hogy csak színészként tudom őt elismerni.
Viszont! Ezzel a dallal egészen más a helyzet. A videóval együtt teljesen levett a lábamról. Gyönyörű a látványvilága, és maga a dal is nagyon-nagyon tetszik. Az Árnyalat-filmekhez általában mindig jó számok készülnek, most sem nyúltak mellé.
Viszont! Ezzel a dallal egészen más a helyzet. A videóval együtt teljesen levett a lábamról. Gyönyörű a látványvilága, és maga a dal is nagyon-nagyon tetszik. Az Árnyalat-filmekhez általában mindig jó számok készülnek, most sem nyúltak mellé.
2018. február 03. 18:02
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
DEJOOOO
2018. február 04. 14:28
|
|
littiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 17 Azonosító: 268635 offline
|
Idézet (Alysia @ 2018.01.31. 20:28)
A 21 éves énekes-színésznő együttműködött a BloodPoppal és elkészült közös kisfilmjük a Capital Letters című számhoz, mely A szabadság ötven árnyalata film egyik betétdala.
Nagyon tetszik ez a dal, jó hogy kirakták!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.