Kim Kardashian, az immár három gyermekes édesanya nem ismer korátokat. Polgárpukkasztó képeit már az Instagramra is posztolja komoly közfelháborodást okozva ezzel.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Kim Kardashian az Instagramon meztelenkedik (18+)
2018. január 31. 17:58
|
Jávor Babettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 248537 offline
|
2018. január 31. 18:10
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ott a cikkben a pont. Kisebb fiókokon ha melleket látnak, se perc alatt azonnal törölnek és jelentenek mindenfajta "nem megengedett tartalmat". Kim képe azonban szabadon fenn maradhat a platformon, miért is?
És higgyétek el, itt nem feltétlenül a melleivel van a baj. Főleg egy gyerek nem fogja agyon-szexualizálni a női melleket, rájuk hivatkozni mindig is egy hatalmas faszság volt - de ez a szelektív tartalom-törlés a felületen eléggé érdekes, ha jobban belegondoltok. Egy fiatal anyuka, akinek már jó ideje követem a fiókját, gyakran oszt meg magáról félmeztelen képeket az Insta-sztorijaiban, és a sztorik általában nem bírnak ki, maximum két órát, még mielőtt végleg lekerülnének. Ezzel szemben úgy tűnik, nem sok erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy Kim mellei lekerüljenek az Instáról, még ha nem is gondolom, hogy kifejezetten baj lenne vele. Az ő döntése, hogy mit mutat meg magából, jó, persze, lehet mondani, hogy senkit nem érdekel, de egy korábbi interjújában már elmondta, hogy azért csinálja, hogy szépnek érezze magát, nem azért, mert mindenképpen másoknak akarja megmutatni a bájait. Tök mindegy, figyelmet így is úgy is kap, ez is arra megy ki, de nem is itt van a lényeg. Inkább az a felháborító, hogy valóságshow-sztárok mindenféle akadály nélkül tölthetnek fel ilyesmit, de mindenki más tartalmát jelentik... érdekes, tényleg...
És higgyétek el, itt nem feltétlenül a melleivel van a baj. Főleg egy gyerek nem fogja agyon-szexualizálni a női melleket, rájuk hivatkozni mindig is egy hatalmas faszság volt - de ez a szelektív tartalom-törlés a felületen eléggé érdekes, ha jobban belegondoltok. Egy fiatal anyuka, akinek már jó ideje követem a fiókját, gyakran oszt meg magáról félmeztelen képeket az Insta-sztorijaiban, és a sztorik általában nem bírnak ki, maximum két órát, még mielőtt végleg lekerülnének. Ezzel szemben úgy tűnik, nem sok erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy Kim mellei lekerüljenek az Instáról, még ha nem is gondolom, hogy kifejezetten baj lenne vele. Az ő döntése, hogy mit mutat meg magából, jó, persze, lehet mondani, hogy senkit nem érdekel, de egy korábbi interjújában már elmondta, hogy azért csinálja, hogy szépnek érezze magát, nem azért, mert mindenképpen másoknak akarja megmutatni a bájait. Tök mindegy, figyelmet így is úgy is kap, ez is arra megy ki, de nem is itt van a lényeg. Inkább az a felháborító, hogy valóságshow-sztárok mindenféle akadály nélkül tölthetnek fel ilyesmit, de mindenki más tartalmát jelentik... érdekes, tényleg...
2018. január 31. 18:35
Kim lécci adj nekem egy töltő kábelt. Látom neki van elég sok a fején. Amúgy jajj de csúnya rettenet
2018. január 31. 18:48
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem értem, egy napja van fent a kép, mégsem szedte le még az Instagram... Netán nem ütközik az elveikkel? Vagy Kimnek ez is szabad?
Nos, le lehet ízlésesen vetkőzni, és le lehet úgy, mint egy filléres khm... Kimnek sikerült az utóbbi kategóriát kimaxolnia.
Nos, le lehet ízlésesen vetkőzni, és le lehet úgy, mint egy filléres khm... Kimnek sikerült az utóbbi kategóriát kimaxolnia.
2018. január 31. 18:49
Én, amióta megláttam ezeket a képeket, azon az egyetlen dolgon gondolkozom, hogy hogy a jó életbe volt képes magának ilyen frizurát csináltatni. Tényleg képtelen vagyok megérteni, őszintén. Ahhoz pedig már hozzászólni sem szeretnék, hogy mennyire undorító egy személyisége van, nem egyszer elmondtam.
2018. január 31. 19:16
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
Alig várom hogy a kis Chicago lássa ezeket a képeket lol
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2018. január 31. 19:58
Idézet (BeccaBee @ 2018.01.31. 19:46)
Diala. Ki van kockazva a melle... Igy ez nem számít kéretlen tartalomnak
De amikor Halsey-nak dedikált rajongói oldalak tették ki az egyik félmeztelen képét kikockázva, az nagyjából 30 percen belül törlésre került "kéretlen tartalom" miatt. Logikus, nemdebár?
2018. január 31. 20:34
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
Az én szememben - és szerintem még sokan így vannak ezzel - maga Kim egész lénye egy kéretlen tartalom, amit minden erőmmel megpróbálok elkerülni, mégis folyton szembe találom magam vele.
Ezek a képek pedig egyszerűen botrányosak. A legnagyobb jóindulattal se tudom azt mondani valamelyikre, hogy Kim vonzóan néz ki rajtuk.
Ezek a képek pedig egyszerűen botrányosak. A legnagyobb jóindulattal se tudom azt mondani valamelyikre, hogy Kim vonzóan néz ki rajtuk.
2018. január 31. 20:47
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (BeccaBee @ 2018.01.31. 19:46)
Diala. Ki van kockazva a melle... Igy ez nem számít kéretlen tartalomnak
Elhiheted, ha nem ő tette volna fel, hanem az utca embere, 10 percen belül lekapták volna a képet...
2018. január 31. 21:17
Isteneeem, de gyönyörű haja van! Imádom az afrofonást. Jó tudom, nem ez a cikk lényege, de na, nem húzom ezen fel magam.
2018. január 31. 21:19
Kivámcsi vagyok, ha majd a gyerekei felnőnek és ezt meglátják mi lesz a véleményük.....
Én igazából csak őket sajnálom mert elég kínos lesz ez majd nekik később.
Én igazából csak őket sajnálom mert elég kínos lesz ez majd nekik később.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.