Talán nincs olyan ember aki még ne hallott volna a Szólíts a neveden című filmről, a rajongók most viszont bizakodhatnak és tűkön ülhetnek, ugyanis esély van a folytatásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Folytatás készülhet a Szólíts a neveden filmhez
2018. január 30. 17:40
"Talán nincs olyan ember aki még ne hallott volna a Szólíts a neveden című filmről." - Akkor én most elbújok
2018. január 30. 17:43
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Főoldalon öreg fószer úgy néz ki mint a redvás Benkő Dani.
2018. január 30. 18:07
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (rocknroller @ 2018.01.30. 17:43)
Főoldalon öreg fószer úgy néz ki mint a redvás Benkő Dani.
Wow, micsoda konstruktív hozzászólás, köszönjük.
Ha kell, akkor a saját pénzemmel fizetek le mindenkit, aki az esetleges folytatás útjában áll.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2018. január 30. 18:56
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Komolyan mondom, hogy már régóta nem láttam ilyen fantasztikus filmet. A képvilága, és a zenei háttér egyszerűen gyönyörű, a kémia Teemo és Armie között mar csak hab a tortán. Nem csak a fesztiválok és díjátadók kedvence, hanem én is élek-halok érte, mert komolyan mar évek teltek el, hogy ilyen remek filmmel találkoztam. Eddig mar legalább öt alkalommal láttam, és egyszerűen nem tudok betelni vele. Eddig kevés film vagy esetleg egy sem érte el nálam, hogy könnyet ejtsek érte, de ennél a filmnél nem tudom visszatartani, mert a végén ha akarsz ha nem, kihullik pár könnycsepp. A jelenet a végén összetöri a szívedet, mert együtt érzel a karakterrel (legalábbis nálam ez van, akárhányszor is megnézem a filmet). Zseniálisra sikerült minden egyes érzelmi jelent, ami egyszerre teszi boldoggá az embert és töri össze a szívét. Nagyon valódira sikerült, és Teemo bebizonyította, hogy bár még fiatal, de egy remek színész is egyben. Én személy szerint ölni tudnék egy folytatásért, szóval remélem, hogy lesz is valami Luca tervéből.
2018. január 30. 19:32
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
A filmet még nem láttam, de tervben van. Viszont egy dolgot nem értek, nem ez a srác a legfiatalabb Oscar jelölt a 21. században.. Hailee Steinfeldet anno 2011-ben jelölték Oscarra és akkor még csak 14 éves körül volt!!
2018. január 30. 20:18
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Idézet (Nomiii @ 2018.01.30. 19:32)
A filmet még nem láttam, de tervben van. Viszont egy dolgot nem értek, nem ez a srác a legfiatalabb Oscar jelölt a 21. században.. Hailee Steinfeldet anno 2011-ben jelölték Oscarra és akkor még csak 14 éves körül volt!! 
A különbség csak annyi, hogy Hailee színésznő, Teemo pedig színész, és Steinfeld a legjobb női mellékszereplő kategóriában volt jelölt, a cikkben pedig a legjobb színész kategóriáról van szó, amiben Teemo a legfiatalabb jelölt 1939 óta.
2018. január 31. 00:19
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
A könyv zseniális, a múvi szerelem.... azt hiszem, kis költői túlzással állíthatom, hogy a természet megtalálta sokunk leggyengébb pontját
so better not f*ck it up!
"Blessed be the mystery of love"
"Blessed be the mystery of love"
2018. április 18. 17:35
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Ómájgád, imádkozom, hogy legyen belőle folytatás <333
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.