Majka Belahalok című dalának feldolgozása után, a nagyszájú rapper legújabb slágerét is górcső alá vette az Irigy Hónaljmirigy. A Mindenki táncol alig két hónapja robbant be, és azóta több mint 14 millió megtekintésnél jár. A ’90-es éveket feldolgozó nóta igencsak beindította az IHM fantáziáját, és a fiúk persze most sem fogták vissza magukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra Majka paródiával tarol az Irigy Hónaljmirigy
2018. január 29. 11:58
|
|
bfanni07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 253497 offline
|
Sztem mint az eddigi összes paródiájuk ez is egy nagy sz...Nem értem h futottak be ők ilyen borzalmas paródiákkal.A Pápai Joci Origo cimű számának paródiájáról ne is beszéljünk,olyan durván sértették Jocit h már én éreztem magam rosszul.
2018. január 29. 14:16
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
de egy nagy hulyeseg
2018. január 29. 14:31
Az általad kedvelt sztárok hűen tükrözik a kommentárod stílusát. Kulturáltabban nem tudtad kifejezni a véleményed? Fájt volna ugye? És igen, én kedvelem az Irigy Hónaljmirigyes srácokat. Ők legalább tudtak/tudnak valami egyedit/mást előadni a paródiájukkal, mint a mai nyavalygós kis tini énekesek.. Nagy sz.r? Mégis megélnek belőle
Idézet (bfanni07 @ 2018.01.29. 11:58)
Sztem mint az eddigi összes paródiájuk ez is egy nagy sz...Nem értem h futottak be ők ilyen borzalmas paródiákkal.A Pápai Joci Origo cimű számának paródiájáról ne is beszéljünk,olyan durván sértették Jocit h már én éreztem magam rosszul.
2018. január 29. 14:53
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Valakinek nincs humorérzéke...
bfanni07
Idézet
bfanni07
2018. január 29. 15:06
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Régebben kedveltem őket, mert jól csinálták és voltak humoros műsoraik. A mostani munkájuk inkább már csak vergődés és borzasztóan erőltetett az egész.
2018. január 29. 20:17
Az IHM megunhatatlan. Egyszerűen mindig újítanak. Az unalmas, rossz, hallgathatatlan sz*rokból is olyan jókat csinalnak.
Örülök hogy Majka nem vette sértésnek. Mondjuk annó valahol láttam/olvastam, hogy mindig egy paródia előtt engedélyt kérnek. Egyébknt igaza van Majkának. Mondták is a fiúk, hogy azért van egyre kevesebb paródia, mert nincsenek egyéniségek. A legtöbb dal egy unalmas, tömegszerzemény, mi jó lenne azt meg nem engedélyezik.
2018. január 29. 20:22
|
|
bfanni07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 253497 offline
|
Wow wow wow szóval h nincs humorérzékem.Sztem elég kulturáltan fogalmaztam és azt sem mondtam h bajom van azokkal akik birják őket.U.i.:A Kardashian familia is megél valamiből
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: