A Bűbájos boszorkák sztárja, Rose McGowan 1,9 millió dollárért árulja otthonát. A korabeli ház a Nichols Canyon felett helyezkedik el Hollywood Hillsben, amelyet a színésznő a hónap elején kezdett el értékesíteni, a Variety szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eladó Rose McGowan otthona - fotók
2018. január 29. 07:40
nem csodálom hogy mindenkihez betörnek manapság. Ennyi ablaknál tisztán látszik hogy mi van a házban
Ez még nem is olyan vészes, de láttam már olyan (amerikai) házat ami szinte csak ablakokból áll. Nekem jobban tetszenek a régi stílusú házak :/
2018. január 29. 08:47
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Bár masszívnak látszik de az ilyen házak villák is könnyűszerkezetesek nagyon könnyű ki-be jutni főleg ha ennyi ablak is van, papírházakat csinálnak amik csak látszatra jók de védelmet nem nyújtanak aztán meg vannak lepve ha valaki betör hozzájuk
2018. január 29. 14:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon szép
2018. január 29. 14:18
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
meg feszem.. xd
2018. január 29. 22:02
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem tudom, nekem mindegyik sztár háza olyan szürkének tűnik. :\ Egyik sem annyira otthonos számomra.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: