Népszerű magyar Youtuberek – III. rész
2018. január 29. 16:10
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát...névről nem sokat ismerek, és egyiket se nézem.
2018. január 29. 16:15
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Én is luckeY-t hiányolom még mindig, sok cikkben felsoroltnál népszerűbb, nem mellesleg sokkal ellentétben még értelmes is.
Ezek közül pedig csak Isti neve mond nekem valamit, őt még el is viselem, egész jó humora van. A csajos, sminkelős témákat meg annyira nem bírom, és inkább kerülöm is az ilyeneket, szörnyen unalmasak szerintem.
Ezek közül pedig csak Isti neve mond nekem valamit, őt még el is viselem, egész jó humora van. A csajos, sminkelős témákat meg annyira nem bírom, és inkább kerülöm is az ilyeneket, szörnyen unalmasak szerintem.
2018. január 29. 18:13
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (Fylia @ 2018.01.28. 21:25)
Még mindig várom a percet, hogy luckeY-t is belerakják a cikkbe, tekintve a népszerűségét. Viszont Beninek rendkívüli módon örülök, nem semmi, amit az évek alatt véghez vitt, és az egyik leghumorosabb, legkreatívabb és legegyedibb videósról beszélhetünk a nevében, aki a népszerűsége ellenére sem szállt el magától, és megőrizte a személyiségét, ami igazán becsülendő. Továbbá elképesztően büszke vagyok rá, amiért annyira pozitív és optimista, amilyen, és, hogy ezt próbálja nekünk, nézőinek is megtanítani. Imádom őt, becsülendő, amit csinál.
(btw, nem akarom sugározni a negativitást, de Ineznek olyan szinten idegesítő a hangszíne, a megjelenése és a videóban tanúsított viselkedése, hogy azt képtelen vagyok szavakba foglalni. Bár lehet, hogy az sem vitte túlzottan előre a kapcsolatunkat, hogy egy sorozatot az alapján kaszált el és minősített befejezettnek és jövőtlennek, hogy a kedvenc karaktere meghalt. Mert valóban, egy sorozat egy karakterről szól, nem többről, és még véletlenül sem másról... ugyan már, kérlek.)
(btw, nem akarom sugározni a negativitást, de Ineznek olyan szinten idegesítő a hangszíne, a megjelenése és a videóban tanúsított viselkedése, hogy azt képtelen vagyok szavakba foglalni. Bár lehet, hogy az sem vitte túlzottan előre a kapcsolatunkat, hogy egy sorozatot az alapján kaszált el és minősített befejezettnek és jövőtlennek, hogy a kedvenc karaktere meghalt. Mert valóban, egy sorozat egy karakterről szól, nem többről, és még véletlenül sem másról... ugyan már, kérlek.)
2018. január 29. 20:05
Az (eddigi) három cikk közül egyértelműen ez tartalmazza azt a felhozatalt, ami a legtávolabb áll hozzám. Bár szerepel benne az egyik legnagyobb kedvencem, Magyarósi Csaba, a többiek vagy elmondhatatlanul irritálnak (lásd: Inez), vagy az a műfaj és stílus amiben dolgoznak, egyszerűen nem köt le, nem tetszik (lásd: mindenki más). Csaba vlogjaitól sokáig ódzkodtam, de egy nap úgy döntöttem, mégiscsak szeretném megnézni, miért tetszik ennyi embernek a napi vlog sorozata, a választ pedig viszonylag hamar meg is leltem: lélegzetelállító az az erőbedobás, energia és pozitivitás, ami árad a videóiból, sorozatának pedig minden egyes epizódja különleges, van benne valami plusz, valami érdekes, amitől nagyon el tudja nyerni a tetszésemet és úgy érzem, az eddigi részek még egyszer sem laposodtak el. Na meg Csaba személyisége is hozzátesz a vloghoz, persze. Karin Dragossal az égvilágon semmi bajom nincs, még a NYX Face Awards idején ismertem meg őt, egy ideig követtem is, mert egy nagyon szép és okos nőnek tartom, de a beauty/lifestyle videók egyszerűen nem tudnak lázba hozni. Ábel von Müllerrel szintén nincs semmi problémám, viszont az a műfaj, amiben tevékenykedik (értem ezalatt a rengeteg vágást a videóiban) nekem személy szerint nagyon nem jön be. Inez számomra az egyik legirritálóbb személyiség az egész magyar YouTube-on, az egész lénye annyira visszataszító a szememben, hogy képtelen voltam eddig egy videóját is végignézni. Benit pedig szintén követtem egy ideig, és ha esetleg arra kerül sor szívesen visszanézem egy-két streamjét, de úgy vettem észre, követői nagy részének köszönhetően majdhogynem gáz egyáltalán azzal a kijelentéssel élni, hogy semmi bajom azzal a sráccal. Bár nem ő a legeredetibb videós az egész világon, és a csatornáját elnézve a clickbaittől sem áll távol, nem közvetít káros tartalmat és a szíve is a helyén van (vagy legalábbis amíg még néztem őt, nagyjából fél - egy évvel ezelőtt, ezek még nem voltak jelen a csatornáján). A többiekről pedig nincs különösebb véleményem, Henry Kettner kivételével ismerem mindegyiket, de olyannyira nem követem őket, hogy nem alakult ki bennem semmiféle álláspont a munkásságukkal kapcsolatban.
2018. január 30. 17:46
Szirmai miatt hallottam már Istiről, de ennyi. Senkiről nem tudok semmit... Ezek már tényleg ismeretlenek számomra.
2018. február 03. 00:06
|
|
Zirailahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 257599 offline
|
Szalay Istit, Zsozeatyát, Ábel von Müllert és Henry Kettnert is ismerem.
Főleg Henry-t és Zsozeatyát szeretem. Bár a kedvenc Youtuber-em Barni. ^^ Akit kicsit hiányolok is a listáról, hiszen nem régen lett meg neki a 400000 feliratkozója.
2018. február 03. 13:49
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Minél tovább haladunk a cikksorozattal, annál inkább kerülnek elő olyanok, akikről még nem is hallottam... nagyon kezdük elmenni ebbe a Vlog-os témakörbe, de monduk a Gameplay videósok vagy a Podcasterek már egyáltalán nem is számítanak? Miért csak Vlog szempontjából nézzük?
Akiket még mindig hiányolok:
Barni
GoodLike
TheCovery
Pingvinharcos
Miharu
Zállatorvos
FanMadeMaker
(Alexovics már nem videózik,de azért ő is itt lehetne)
Akiket még mindig hiányolok:
Barni
GoodLike
TheCovery
Pingvinharcos
Miharu
Zállatorvos
FanMadeMaker
(Alexovics már nem videózik,de azért ő is itt lehetne)
2018. február 08. 14:59
|
Glambert 82új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.09. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 268614 offline
|
Beniipowa a legjobb
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: