Piacra dobta harmadik stúdióalbumát a dél-koreai duó, a Davichi, mellyel egyben tizedik évfordulójukat is ünneplik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tízéves lett a Davichi – visszatért a duó
2018. január 28. 18:05
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
meg soha nm is halottam roluk
2018. január 28. 20:13
|
|
Taehyunginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 256120 offline
|
a klip és a dal is nagyon szép lett, de azért Kang Daniel egy bónusz hozzá
mindenesetre gratulálok az évfordulóhoz!
2018. január 29. 22:20
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Sajnálom, amiért sokan esélyt sem adnak a balladáknak, mert a Davichi rengeteg remekművet adott ki ezalatt a tíz röpke év alatt a kezei közül. Nem is tudnék hirtelen kedvencet választani, igazából mindegyiket szívesen meghallgatom, inkább a kedvem diktálja. Mivel többnyire szomorúak a dalaik, ki tudom választani, melyik illik leginkább a bánatomhoz. ez így nagyon furán hathat, de pl. ha valaki más bánt meg, akkor ott a Cry again; egy emlék, személy, hely utáni vágyakozásnál a Because I miss you more today stb. Amikor Budapestre és környékére jöttek forgatni, nagyon megörültem. ^^ Mai napig bánom, hogy sajnos nem találkozhattam velük személyesen, de remélem, tetszett nekik a mi kis országunk~ És azt is remélem, ez a 10 év csak egy lépcső, és sok-sok évig fognak még nekünk énekelni ezentúl. Érdemes meghallgatni az élő fellépéseiket, aki még nem tette. : )
A Days without you - ahogy tőlük vártam - kellemesen melankolikus lett, bár a dalszövegét még nem olvastam el, mintha lenne a hangulatában egy kis reménysugár a továbblépés felé. Daniel-t nem ismerem, viszont jól illett a kliphez. ^^ Ezenkívül szép, letisztult színeket használtak.
A Days without you - ahogy tőlük vártam - kellemesen melankolikus lett, bár a dalszövegét még nem olvastam el, mintha lenne a hangulatában egy kis reménysugár a továbblépés felé. Daniel-t nem ismerem, viszont jól illett a kliphez. ^^ Ezenkívül szép, letisztult színeket használtak.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: